Știrile PRO TV
Știrile PRO TV
  • 100
  • 181
  • Alăturat pe
Ştirile ProTv reprezintă cel mai urmărit program de ştiri din România. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteţi afla tot ce se petrece în România, dar şi în lume.
În fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete şi reportaje sunt la Ştirile ProTV şi www.stirileprotv.ro

Video
Nou record de infectări cu Covid-19. Se iau în calcul teste pentru cei care intră în țară
Nou record de infectări cu Covid-19. Se iau în calcul teste pentru cei care intră în țară
Acum o Zi
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/situatie-dramatica-in-tara-dupa-noul-record-inregistrat-miercuri-ce-masuri-au-anuntat-autoritatile.html? România înregistrează un record înfricoșător de infectări, în ultimele 24 de ore: 1.767 de pacienți au fost diagnosticați cu COVID-19. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Pescarii români au voie din nou să culeagă midii din Marea Neagră. De ce le interzisese UE
Pescarii români au voie din nou să culeagă midii din Marea Neagră. De ce le interzisese UE
Acum o Zi
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/divers/pescarii-romani-au-voie-din-nou-sa-culeaga-midii-din-marea-neagra-si-sunt-o-delicatesa-zsunt-preferatele-mele.html? După opt luni de pauză forțată, pescarii români au voie să culeagă din nou midii din Marea Neagră. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Untold și Neversea la Timișoara. Când ar putea fi gata spațiul pentru festivaluri
Untold și Neversea la Timișoara. Când ar putea fi gata spațiul pentru festivaluri
Acum o Zi
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/untold-si-neversea-la-timisoara-cand-ar-putea-fi-gata-spatiul-pentru-festivaluri.html? Creatorii UNTOLD și Neversea vor să ducă atmosfera extraordinară de festival și la Timişoara. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Pelerinajul din Iași de Sfânta Parascheva nu va fi anulat. Mitropolia promite măsuri
Pelerinajul din Iași de Sfânta Parascheva nu va fi anulat. Mitropolia promite măsuri
Acum o Zi
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/pelerinajul-din-iasi-de-sfanta-parascheva-nu-va-fi-anulat-mitropolia-promite-masuri.html? Cel mai mare pelerinaj ortodox din țara noastră va începe mai devreme anul acesta. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum a fost posibil carnagiul de la Zoo Timişoara. Doar pasărea emu a scăpat de câini
Cum a fost posibil carnagiul de la Zoo Timişoara. Doar pasărea emu a scăpat de câini
Acum o Zi
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cum-a-fost-posibil-carnagiul-de-la-zoo-timisoara-doar-pasarea-emu-a-scapat-de-caini.html? Măcel la Grădina Zoologică din Timișoara. Șase canguri au fost omorâți de mai mulți câini care au intrat în habitatul lor. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 23 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 23 septembrie 2020
Acum o Zi
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Noi reguli pentru viza de flotant. Se numeşte “viză de reşedinţă” şi se fac verificări
Noi reguli pentru viza de flotant. Se numeşte “viză de reşedinţă” şi se fac verificări
Acum 3 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/noi-reguli-pentru-viza-de-flotant-se-numeste-viza-de-resedinta-si-se-fac-verificari.html? În contextul alegerilor locale programate duminică, au fost stabilite reguli noi, pentru obţinerea vizei de reşedinţă, fosta viză de flotant. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Ce preț are testul rapid pentru depistarea Covid-19
Ce preț are testul rapid pentru depistarea Covid-19
Acum 3 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/sanatate/ce-pret-are-testul-rapid-pentru-depistarea-covid-19-trebuie-facut-doar-in-prezenta-medicilor.html? Testele pentru Covid sunt o afacere bună, care-i îndeamnă pe unii să forțeze limita legii și să puna în pericol sănătatea clienților neavizați. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
Acum 3 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/reguli-stricte-de-craciun-si-revelion-2020-reactia-unei-turiste-cand-a-aflat-ca-nu-poate-dansa.html? Fără horă de Crăciun, îmbrăţişări de Revelion şi șorici jupuit direct de pe porc. Aşa vor arăta, cel mai probabil, sărbătorile de iarnă la munte. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Peste un milion de tineri din România locuiesc cu părinţii. Criza a agravat situaţia
Peste un milion de tineri din România locuiesc cu părinţii. Criza a agravat situaţia
Acum 3 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/peste-un-milion-de-tineri-din-romania-locuiesc-cu-parintii-criza-a-agravat-situatia.html? De voie, dar mai ales de nevoie, foarte mulți tineri români s-au întors în casa părintească. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Când s-ar putea produce în România Remdesivir, singurul medicament eficient împotriva Covid-19
Când s-ar putea produce în România Remdesivir, singurul medicament eficient împotriva Covid-19
Acum 3 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cand-s-ar-putea-produce-in-romania-remdesivir-singurul-medicament-eficient-impotriva-covid-19.html? Remdesivir, singurul medicament dovedit eficient, prin studii clinice, împotriva infecției cu noul coronavirus, ar putea fi produs și în Romania. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 22 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 22 septembrie 2020
Acum 3 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Numărul locurilor bugetate la universităţile din ţară va creşte în această toamnă
Numărul locurilor bugetate la universităţile din ţară va creşte în această toamnă
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/numarul-locurilor-bugetate-la-universitatile-din-tara-va-creste-in-aceasta-toamna.html? Mai multe universități din țară au început noul an, însă cel puțin deocamdată studenții vor învăța de acasă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Ce înseamnă statutul de piață emergentă obţinut de România. Chiar şi pensionarii ar putea profita
Ce înseamnă statutul de piață emergentă obţinut de România. Chiar şi pensionarii ar putea profita
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/ce-inseamna-statutul-de-piata-emergenta-obtinut-de-romania-chiar-si-pensionarii-ar-putea-profita.html? Românii vor putea juca, din 21 septembrie, pe o bursă mai puternică, pe care pot obține profituri serioase, pornind doar de la câteva sute de lei. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Câte accidente cu trotinete electrice au avut loc până acum în România. Ce spune legea
Câte accidente cu trotinete electrice au avut loc până acum în România. Ce spune legea
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/cate-accidente-cu-trotinete-electrice-au-avut-loc-pana-acum-in-romania-ce-spune-legea.html? Un accident înfiorător s-a petrecut într-un parc din Buzău, implicând o trotinetă electrică. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/sanatate/conditii-speciale-pentru-vaccinul-anti-covid-ce-trebuie-sa-faca-romania.html? Țara noastră așteaptă pe o listă a Comisiei Europene un vaccin împotriva Sars-Cov-2. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 21 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 21 septembrie 2020
Acum 4 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Manuscrisele inestimabile furate de români ar putea fi distruse. “Le-au ţinut ca pe murături”
Manuscrisele inestimabile furate de români ar putea fi distruse. “Le-au ţinut ca pe murături”
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/manuscrisele-inestimabile-furate-de-romani-ar-putea-fi-distruse-le-au-tinut-ca-pe-muraturi.html? Unele dintre cărțile de o valoare inestimabilă furate de lângă Londra și ascunse vreme de trei ani într-un sătuc din Neamț ar putea fi pierdute pentru totdeauna. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Din ce în ce mai mulţi români cumpără locuinţe cu banii jos. Ce preferințe au
Din ce în ce mai mulţi români cumpără locuinţe cu banii jos. Ce preferințe au
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/din-ce-in-ce-mai-multi-romani-cumpara-locuinte-cu-banii-jos.html? Din ce în ce mai mulţi români cumpără locuinţe cu banii jos. Pentru că trăim vremuri în schimbare, nu vor să se îndatoreze la bănci sau văd în imobiliare o investiţie mai sigură decât să îşi ţină banii în depozite sau la saltea. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Hotelurile din programul „Litoralul pentru toți” rămân deschise toată luna
Hotelurile din programul „Litoralul pentru toți” rămân deschise toată luna
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/travel/vreme-excelenta-pe-litoral-duminica-hotelurilor-din-programul-zlitoralul-pentru-toti-raman-deschise-toata-luna.html? După câteva zile mohorâte, cu vânt şi furtuni de nisip, duminică, turiştii aflaţi încă pe litoral s-au lăsat mângâiaţi de soare. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
România este pe primul loc în Europa la mortalitatea cauzată direct ori indirect de poluare
România este pe primul loc în Europa la mortalitatea cauzată direct ori indirect de poluare
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romania-este-pe-primul-loc-in-europa-la-mortalitatea-cauzata-direct-ori-indirect-de-poluare.html? Cum românilor nu pare să le pese de natură, fie ei oameni simpli, dar şi autorităţi, apar şi urmările. Ţara noastră este pe primul loc în Europa la mortalitatea cauzată direct ori indirect de poluare. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Orban vrea să împiedice adoptarea rectificării bugetare în forma votată de PSD
Orban vrea să împiedice adoptarea rectificării bugetare în forma votată de PSD
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/politic/urmeaza-o-saptamana-de-foc-in-parlament-orban-vrea-sa-impiedice-adoptarea-rectificarii-bugetare-in-forma-votata-de-psd.html? Urmează o săptămână de foc în Parlament. Premierul le-a cerut parlamentarilor PNL să împiedice cu orice chip adoptarea rectificării bugetare în formă votată de PSD. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
O armată de jucării de pluș păzește un teren din București, în semn de protest
O armată de jucării de pluș păzește un teren din București, în semn de protest
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zeci-de-jucarii-au-fost-puse-pe-un-teren-din-bucuresti-in-semn-de-protest-pentru-lipsa-parcurilor.html? O armată de pluș păzeşte de astăzi un hectar şi jumătate de spaţiu verde în Sectorul 6 al capitalei. Asociaţia ″Salvați zona verde, Domnişoara Pogany″⁣ încearcă să transforme terenul într-un parc de care să se bucure cei care stau în zonă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Profesorul de sport din Tulcea le-ar fi trimis imagini erotice elevelor. Ce spune o mamă
Profesorul de sport din Tulcea le-ar fi trimis imagini erotice elevelor. Ce spune o mamă
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/socant/mama-uneia-din-fetele-abuzate-de-profesorul-de-sport-din-tulcea-i-a-dat-o-tigara-si-a-luat-o-ameteala.html? Final de carieră înainte de vreme pentru un profesor de sport, din judeţul Tulcea. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu unele dintre elevele sale. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
După 6 luni, Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti îşi deschide porţile
După 6 luni, Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti îşi deschide porţile
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/dupa-6-luni-biblioteca-centrala-universitara-din-bucuresti-isi-deschide-portile.html? Oricât ar fi de grele vremurile oamenii au nevoie de lectură ca să meargă mai departe aşa că uşor, uşor, în marile oraşe se deschid bibliotecile. Cele centrale şi judeţene şi-au reconfigurat sălile şi au creat circuite speciale pentru cititori. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Reguli speciale în facultățile care încep cursurile la 1 octombrie. Scenariile analizate
Reguli speciale în facultățile care încep cursurile la 1 octombrie. Scenariile analizate
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/reguli-speciale-in-facultatile-care-incep-cursurile-la-1-octombrie-scenariile-analizate.html? Universitățile din România vor funcționa pe baza scenariilor aprobate de fiecare comitet pentru situații de urgență din țară. Anunțul a fost făcut de ministrul Monica Anisie la o întâlnire cu rectorii. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Crimă monstruoasă în Vaslui. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare, agățat de un gard
Crimă monstruoasă în Vaslui. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare, agățat de un gard
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/socant/crima-monstruoasa-in-vaslui-un-barbat-de-54-de-ani-a-fost-gasit-fara-suflare-agatat-de-un-gard.html? O întâmplare de groază s-a petrecut într-un sat din judeţul Vaslui. Acolo, un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare, agăţat de un gard. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Pasajul Ciurel se deschide sâmbătă, dar artera principală duce spre un morman de moloz
Pasajul Ciurel se deschide sâmbătă, dar artera principală duce spre un morman de moloz
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/pasajul-ciurel-se-va-deschide-sambata-cum-arata-proiectul-de-240-de-milioane-de-lei.html? La doar câteva zile după ce a fost inaugurat metroul din Drumul Taberei, un alt proiect de infrastructură care părea că nu se mai termină vreodată va fi deschis circulaţiei sâmbătă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Secetă extremă în țară. Agricultorii renunță la culturi, Ministerul distribuie despăgubiri
Secetă extremă în țară. Agricultorii renunță la culturi, Ministerul distribuie despăgubiri
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/divers/seceta-extrema-in-tara-agricultorii-renunta-la-culturi-ministerul-distribuie-despagubiri.html? Trăim un an de secetă extremă, iar meteorologii nu au veşti tocmai bune. Temperaturile rămân peste cele normale în următoarele 4 săptămâni şi va ploua puţin. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Iohannis, la deschiderea unui nou tronson de 18 km de autostradă: “Mie trebuie să-mi promiteți ceva”
Iohannis, la deschiderea unui nou tronson de 18 km de autostradă: “Mie trebuie să-mi promiteți ceva”
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/iohannis-la-deschiderea-unui-nou-tronson-de-18-km-de-autostrada-mie-trebuie-sa-mi-promiteti-ceva.html? Dintre cei 438 de km, cât ar trebui să aibă autostrada Transilvania, autorităţile au mai dat 18 în folosinţă. Este un tronson a cărui construcţie a început acum patru ani şi a costat peste 400 de milioane de lei. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Focar de COVID-19 la o firmă de construcții din Iași. 21 de vietnamezi au fost internați
Focar de COVID-19 la o firmă de construcții din Iași. 21 de vietnamezi au fost internați
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/divers/focar-de-covid-19-la-o-firma-de-constructii-din-iasi-21-de-vietnamezi-au-fost-internati.html? Reprezentanţii companiei de construcţii Conest din Iaşi au informat, sâmbătă, că 21 de persoane din grupul celor 52 de muncitori vietnamezi angajaţi au fost depistate pozitiv la testul COVID-19, aceştia fiind internaţi în spital. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
Acum 4 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/sanatate/cum-explica-autoritatile-dublarea-numarului-de-pacienti-vindecati-de-covid-19-in-doar-24-de-ore.html? Peste 88 de mii de români s-au vindecat de COVID-19. Datele oficiale, date vineri publicităţii, arată brusc un număr dublu faţă de raportările de până acum. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 20 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 20 septembrie 2020
Acum 4 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 19 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 19 septembrie 2020
Acum 4 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 18 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 18 septembrie 2020
Acum 4 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Doctor de bine - Aflam astăzi, de la specialist, ce fel de ghiozdan trebuie sa poarte elevii
Doctor de bine - Aflam astăzi, de la specialist, ce fel de ghiozdan trebuie sa poarte elevii
Acum 7 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Crește numărul școlilor din scenariul roșu, după ce mai mulți elevi au fost infectați cu coronavirus
Crește numărul școlilor din scenariul roșu, după ce mai mulți elevi au fost infectați cu coronavirus
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/in-doar-4-zile-numarul-scolilor-care-au-ajuns-la-scenariul-rosu-a-ajuns-la-300.html? În a patra zi de şcoală au apărut primele cazuri de elevi depistaţi pozitiv, după ce au apucat să participe la ore. Rezultatul? Clasele lor au fost închise pentru igienizare, iar colegii vor învăţa în sistem online şi sunt obligaţi să stea izolaţi 14 zile ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Sindromul grav dezvoltat de copilul care a ajuns la terapie intensivă cu Covid-19
Sindromul grav dezvoltat de copilul care a ajuns la terapie intensivă cu Covid-19
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sindromul-grav-dezvoltat-de-copilul-care-a-ajuns-la-terapie-intensiva-cu-covid-19.html? Ne confruntăm cu o realitate dură, de care ne temeam, şi vorbim despre primul copil diagnosticat cu infecţia Covid-19, care ajunge la terapie intensivă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Polițiștii bucureșteni au body-cam. În curând, dispozitivele ajung și la colegii lor din țară
Polițiștii bucureșteni au body-cam. În curând, dispozitivele ajung și la colegii lor din țară
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/politistii-bucuresteni-au-body-cam-in-curand-dispozitivele-ajung-si-la-colegii-lor-din-tara.html? Polițiștii au deja camere video pe corp cu care vor înregistra interacțiunile cu persoanele întâlnite pe teren. Acest sistem este menit să prevină abuzurile și să probeze anumite fapte, susțin oficialii poliției. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Stațiunile care vor avea plaje lărgite. Vom câştiga peste 200 de hectare de nisip
Stațiunile care vor avea plaje lărgite. Vom câştiga peste 200 de hectare de nisip
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/travel/statiunile-care-vor-avea-plaje-largite-vom-castiga-peste-200-de-hectare-de-nisip.html? Odată cu închiderea sezonului estival, pe litoral, încep lucrările de lărgire a plajelor. Este faza a doua a acestui proiect amplu. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Motive de divorț pentru femeile și pentru bărbații din România. Schimbarea observată de avocați
Motive de divorț pentru femeile și pentru bărbații din România. Schimbarea observată de avocați
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/motive-de-divort-pentru-femeile-si-pentru-barbatii-din-romania-schimbarea-observata-de-avocati.html? Au stat mai mult împreună în casă, de când a fost declarată pandemia, aşa că mulţi parteneri şi-au reevaluat viaţa în cuplu. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Averile parlamentarilor au crescut după 4 ani de mandat. Câte case și bijuterii și-au cumpărat
Averile parlamentarilor au crescut după 4 ani de mandat. Câte case și bijuterii și-au cumpărat
Acum 7 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/politic/cu-cat-au-crescut-averile-parlamentarilor-dupa-4-ani-de-mandat-cate-case-si-bijuterii-si-au-cumparat-alesii.html? După patru ani de mandat, declaraţiile de avere ale parlamentarilor arată că nu au pierdut vremea. Unii dintre ei şi-au mai adăugat câte o casă, sau un teren, iar cei mai mulţi şi-au plasat banii în conturi de investiţii private. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 17 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 17 septembrie 2020
Acum 7 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum sunt respectate, de fapt, măsurile de protecție de către elevi: “Dacă ieși la țigară...”
Cum sunt respectate, de fapt, măsurile de protecție de către elevi: “Dacă ieși la țigară...”
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/cum-sunt-respectate-de-fapt-masurile-de-protectie-de-catre-elevi-daca-iesi-la-tigara-nu-ti-pui-masca.html? A început şcoala, doar că planul de la minister nu se potriveşte cu cel din şcoli, cel puţin în privinţa distanţării. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
România, pe penultimul loc în Europa în privința celor care declară că nu-și permit să consume carne
România, pe penultimul loc în Europa în privința celor care declară că nu-și permit să consume carne
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/romania-pe-penultimul-loc-in-europa-la-consumul-de-carne-din-cauza-saraciei.html? Deşi suntem mari amatori de carne, pentru unii români este imposibil să aibă zilnic pui, porc, vită sau pește la masă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Sute de hectare cu viţă de vie riscă să rămână neculese din lipsă de zilieri
Sute de hectare cu viţă de vie riscă să rămână neculese din lipsă de zilieri
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sute-de-hectare-cu-vita-de-vie-risca-sa-ramana-neculese-din-lipsa-de-zilieri.html? Sute de hectare cultivate cu viţă de vie riscă să rămână neculese. Pandemia a accentuat criza zilierilor. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
CFR a ajuns la 1.000 de vagoane modernizate. De câte ar mai fi nevoie și care sunt planurile
CFR a ajuns la 1.000 de vagoane modernizate. De câte ar mai fi nevoie și care sunt planurile
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cfr-a-ajuns-la-1-000-de-vagoane-modernizate-de-cate-ar-mai-fi-nevoie-si-care-sunt-planurile-pentru-2021.html? Călătoriile cu trenul ar trebui să aibă loc încet-încet, în condiţii decente. Am ajuns, cu chiu cu vai, la peste 1.000 de vagoane modernizate. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Tot mai multe service-uri auto refuză repararea mașinilor avariate în accidente. Care este motivul
Tot mai multe service-uri auto refuză repararea mașinilor avariate în accidente. Care este motivul
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/tot-mai-multe-service-uri-auto-refuza-repararea-masinilor-avariate-in-accidente-care-este-motivul.html? Pentru unii şoferi implicaţi într-un accident, ghinionul este dublu. Dincolo de spaimă, începe o misiune greoaie pentru repararea maşinii. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Guvernul dă bani pentru cei trimiși să lucreze de acasă pe timpul stării de urgență
Guvernul dă bani pentru cei trimiși să lucreze de acasă pe timpul stării de urgență
Acum 8 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/bani-de-la-guvern-pentru-cei-care-au-lucrat-de-acasa-in-aceasta-perioada-cum-pot-fi-solicitati.html? Firmele care şi-au lăsat în starea de urgenţă angajaţii să lucreze de acasă pot primi bani de la Guvern pentru echipamente. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 16 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 16 septembrie 2020
Acum 8 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Tot mai multe vedete din România se infectează cu coronavirus. Mesajul Irinei Loghin
Tot mai multe vedete din România se infectează cu coronavirus. Mesajul Irinei Loghin
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/covid-19-face-ravagii-in-randul-persoanelor-publice-din-romania-irina-loghin-nu-ocoleste-pe-nimeni.html? ″Este o boală care nu ocoleşte pe nimeni!″⁣ Aşa sună mesajul cântăreţei Irina Loghin, infectată cu noul coronavirus şi tratată în spital, câteva zile, alături de 3 membri ai familiei. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Categoriile cele mai vulnerabile în fața gripei. Avertisment din partea medicilor
Categoriile cele mai vulnerabile în fața gripei. Avertisment din partea medicilor
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/sanatate/acestea-sunt-categoriile-cele-mai-vulnerabile-in-fata-gripei-avertisment-din-partea-medicilor.html? Prima tranșă, din cele aproape 3 milioane de doze de vaccin gripal, comandate de ministerul Sănătăţii, a ajuns în ţară. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum se desfășoară cursurile online, cu elevi în clasă, dar și acasă: ″Alo, doamnă, mă auziţi?″⁣
Cum se desfășoară cursurile online, cu elevi în clasă, dar și acasă: ″Alo, doamnă, mă auziţi?″⁣
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/invatamantul-in-sistem-online-probleme-inca-din-primele-zile-cum-se-desfasoara-de-fapt-cursurile-online.html? ″Alo, doamnă, mă auziţi?″⁣ A fost prima dintre temerile elevilor care au început şcoala de acasă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Metroul Drumul Taberei își începe călătoria după 9 ani de amânări. M5 are 10 stații
Metroul Drumul Taberei își începe călătoria după 9 ani de amânări. M5 are 10 stații
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/metroul-drumul-taberei-isi-incepe-calatoria-dupa-9-ani-de-amanari-m5-are-10-statii.html? După 9 ani de promisiuni şi amânări, metroul din Drumul Taberei preia de luni călători. Ce-i drept primii care au urcat în vagoane au fost şeful statului, premierul şi şefii Metrorex. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
A început programul „Casa eficientă energetic”. Cât poți primi de la stat
A început programul „Casa eficientă energetic”. Cât poți primi de la stat
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/a-inceput-programul-zcasa-eficienta-energetic-cat-poti-primi-de-la-stat-pentru-modernizarea-locuintei.html? Dacă vreţi să aveţi o casă inteligentă şi o factură mai mică la energie, statul vă ajuta cu bani ca să vă faceţi toate modernizările necesare. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Bani europeni sub formă de ajutoare. Ce sume pot primi firmele mici, dar și asociațiile
Bani europeni sub formă de ajutoare. Ce sume pot primi firmele mici, dar și asociațiile
Acum 9 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/bani-europeni-sub-forma-de-ajutoare-ce-sume-pot-primi-firmele-mici-dar-si-asociatiile.html? De astăzi, fonduri europene de un miliard de euro sunt puse la bătaie pentru antreprenorii români. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 15 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 15 septembrie 2020
Acum 9 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Învățământul în sistem online, un eșec încă din prima zi. Zeci de mii de elevi au primit “interzis”
Învățământul în sistem online, un eșec încă din prima zi. Zeci de mii de elevi au primit “interzis”
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/invatamantul-in-sistem-online-un-esec-inca-din-prima-zi-zeci-de-mii-de-elevi-au-primit-interzis-la-educatie.html? Pentru mii de elevi, începutul de an şcolar, în sistem online, s-a dovedit un experiment ratat. Tabletele promise de guvern nu au ajuns la toţi copiii, aşa că pentru mulţi, accesul la educaţie - un drept prevăzut de Constituţia României - este îngrădit. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Școli model în România. Elevii au condițiile adecvate pentru cursurile fizice și online
Școli model în România. Elevii au condițiile adecvate pentru cursurile fizice și online
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/scoli-model-in-romania-elevii-au-conditiile-adecvate-pentru-cursurile-fizice-si-online.html? Câteva școli unde predarea online şi regulile de siguranţă sanitară pentru elevi, în contextul pandemiei, pot fi sursa de inspiraţie pentru directorii tuturor unităţilor de învăţământ din ţară. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Grădiniță în pandemie. Preșcolarii nu poartă mască, iar riscul de contaminare este mare
Grădiniță în pandemie. Preșcolarii nu poartă mască, iar riscul de contaminare este mare
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/gradinita-in-pandemie-prescolarii-nu-poarta-masca-iar-riscul-de-contaminare-este-mare.html? Peste 600.000 de copii de o șchioapă au bătut timid la porțile grădiniței și, cu multe lacrimi și rugăminți, au fost smulși cu greu de educatoare din brațele părinților. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Guvernul a prelungit starea de alertă. Reguli de protecție la alegerile locale 2020
Guvernul a prelungit starea de alertă. Reguli de protecție la alegerile locale 2020
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/guvernul-prelungeste-starea-de-alerta-ce-masuri-vor-fi-luate.html? Guvernul s-a reunit în şedinţă, pentru a aproba hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile. Și tot luni au fost stabilite reguli clare de protecție sanitară pentru alegerile locale din 27 septembrie. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Tabloul începutului de an școlar, în vreme de pandemie. Copiii duși cu sfoara în clasă
Tabloul începutului de an școlar, în vreme de pandemie. Copiii duși cu sfoara în clasă
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/tabloul-inceputului-de-an-scolar-in-vreme-de-pandemie-copiii-cu-masca-la-gura-dusi-cu-sfoara-in-clasa.html? Şcoală a început în sfârşit, însă tabloul pare mai degrabă unul din filmele de ficţiune. Copiii s-au rupt de părinţi încă de la poarta şcolii şi au stat departe de colegi şi de profesori. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Noua magistrală de metrou M5, Drumul Taberei, este dată în folosință în 15 septembrie
Noua magistrală de metrou M5, Drumul Taberei, este dată în folosință în 15 septembrie
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/politic/noua-magistrala-de-metrou-m5-drumul-taberei-este-data-in-folosinta-in-15-septembrie.html? Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, luni, la începutu ședinței de Guvern, că magistrala de metrou M5, Drumul Taberei - Eroilor, va fi dată în folosință marți, 15 septembrie. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Prețurile apartamentelor cresc din nou. Ce a cumpărat un clujean cu 123.000 €
Prețurile apartamentelor cresc din nou. Ce a cumpărat un clujean cu 123.000 €
Acum 10 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/preturile-apartamentelor-incep-din-nou-sa-creasca-ce-a-cumparat-un-clujean-cu-123-000-de-euro.html? Dacă piaţa imobiliară a fost amorţită în primele luni de criză sanitară, în luna august a dat primele semne de revenire. Potrivit celor din domeniu, încep să crească din nou preţurile şi să se încheie tranzacţii. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 14 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 14 septembrie 2020
Acum 10 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Activități la grădiniță în pandemie. Care sunt restricțiile pentru copii și educatoare
Activități la grădiniță în pandemie. Care sunt restricțiile pentru copii și educatoare
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/activitati-la-gradinita-in-pandemie-copii-nu-pot-fi-mangaiati-sau-ajutati-sa-manance.html? Poate cei mai îngrijoraţi de următoarea perioadă sunt părinţii celor mici, trimişi la grădiniţă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Școala de la sat cu tehnologie SF pentru România. Recunoașterea facială a elevilor
Școala de la sat cu tehnologie SF pentru România. Recunoașterea facială a elevilor
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/scoala-de-la-sat-cu-tehnologie-sf-pentru-romania-recunoasterea-faciala-a-elevilor-si-dezinfectarea-aerului-din-clase.html? Deși la nivel național începerea cursurilor în condiții bune ridică mari semne de întrebare, la Ciugud, în Alba, există o școală care ține mai degrabă de domeniul științifico-fantasticului. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Activist de mediu, bătut chiar sub ochii polițiștilor după ce a reclamat un transport de lemne
Activist de mediu, bătut chiar sub ochii polițiștilor după ce a reclamat un transport de lemne
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-activist-de-mediu-a-reclamat-un-transport-suspect-de-lemne-in-bucovina-si-a-mancat-bataie-chiar-sub-ochii-politistilor.html? Revoltat că pădurile Bucovinei dispar din cauza hoţilor de lemne, un activist de mediu a oprit un transport suspect, şi le-a cerut autorităţilor să controleze actele şi să măsoare buştenii. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Sute de școli sunt încă în reparaţii, după 6 luni de pandemie. Elevii, trimiși să învețe la bancă
Sute de școli sunt încă în reparaţii, după 6 luni de pandemie. Elevii, trimiși să învețe la bancă
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/sute-de-scoli-sunt-inca-in-reparatii-dupa-6-luni-de-pandemie-elevii-trimisi-sa-invete-la-banca.html? Pentru noul an şcolar problemele par fără sfârşit. Sute de unităţi de învăţământ sunt în reparaţii, iar în altele părinţii au fost chemaţi să facă rapid curăţenie. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Ultimul weekend de relaxare înainte de începerea școlii
Ultimul weekend de relaxare înainte de începerea școlii
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ultimul-weekend-de-relaxare-inainte-de-inceperea-scolii-parintii-si-copii-au-luat-cu-asalt-gradinile-zoo-si-parcurile.html? Deși mai răsfiraţi decât în toiul concediilor, turiştii sosiţi azi la Braşov tot au fost nevoiţi să aştepte, la coadă, pentru a intra la grădina zoologică sau în parcul de aventură. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum îi învățăm pe copii să poarte corect masca de protecție. Sfatul specialiștilor
Cum îi învățăm pe copii să poarte corect masca de protecție. Sfatul specialiștilor
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/sanatate/cum-ii-educam-pe-copii-sa-poarte-corect-masca-de-protectie-sfatul-specialistilor.html? „Copiii înțeleg exact rostul măștilor medicale! Le acceptă ușor și folosesc perfect, câtă vreme părinții nu le imprimă grija și spaimele lor.” ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Regulile pentru elevi care vor deveni mai importante decât abecedarul
Regulile pentru elevi care vor deveni mai importante decât abecedarul
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/noi-reguli-si-recomandari-pentru-elevi-odata-cu-inceperea-scolii-ce-trebuie-sa-faca-copiii-pentru-a-se-proteja-de-covid-19.html? Grupul de Comunicare Strategică prezintă, vineri, o serie de reguli şi recomandări de conduită sanitară pe care elevii trebuie să le aibă în vedere odată cu începerea anului şcolar pentru a preveni răspândirea noului coronavirus (COVID-19). ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Românii au mers în număr mare pe Litoral, dar hotelierii se plâng de pierderi
Românii au mers în număr mare pe Litoral, dar hotelierii se plâng de pierderi
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romanii-au-mers-in-numar-mare-pe-litoral-dar-hotelierii-se-plang-de-pierderi-turistii-au-preferat-sa-stea-la-cort.html? Odată cu începerea școlii, litoralul românesc o să fie tot mai pustiu, așa că se apropie bilanțul unui sezon estival fară precedent. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Buchetele de flori, interzise în prima zi de școală. Florarii au pierderi uriașe
Buchetele de flori, interzise în prima zi de școală. Florarii au pierderi uriașe
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/buchetele-de-flori-interzise-in-prima-zi-de-scoala-florarii-au-pierderi-uriase.html? Buchetele de flori oferite în prima zi de şcoală erau nelipsite din recuzita elevului întors din vacanţă. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Zacusca și murăturile costă mai mult anul acesta. Prețurile legumelor s-au dublat
Zacusca și murăturile costă mai mult anul acesta. Prețurile legumelor s-au dublat
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/social/zacusca-si-muraturile-costa-mai-mult-anul-acesta-preturile-legumelor-s-au-dublat.html? Zacusca și murăturile costă mai mult anul acesta, spun gospodinele, care caută în piețe vinete, ardei și roșii pentru conserve. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Prea puțini pacienți vindecați de coronavirus donează plasmă. Îndemnul medicilor
Prea puțini pacienți vindecați de coronavirus donează plasmă. Îndemnul medicilor
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/prea-putini-pacienti-vindecati-de-coronavirus-doneaza-plasma-indemnul-medicilor.html? Prea puțini pacienți vindecați de coronavirus donează plasmă. Îndemnul medicilor ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Hambare, poduri sau magazii, transformate în locuri de cazare. De la cât pornesc tarifele
Hambare, poduri sau magazii, transformate în locuri de cazare. De la cât pornesc tarifele
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/travel/hambare-poduri-sau-magazii-transformate-in-locuri-de-cazare-de-la-cat-pornesc-tarifele.html? Într-un an în care românii și-au reconsiderat țara din punct de vedere turistic, cei care au afaceri în domeniu au încercat pe cât posibil să atragă oaspeți. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Fără manuale pentru elevii de clasa a VIII-a. Problemele se regăsesc și la alți ani
Fără manuale pentru elevii de clasa a VIII-a. Problemele se regăsesc și la alți ani
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fara-manuale-pentru-elevii-de-clasa-a-viii-a-problemele-se-regasesc-si-la-alti-ani.html? Și de parcă problemele din şcoli n-ar fi de-ajuns, elevii de clasa a VIII-a vor începe cursurile fără manuale. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Românii din diaspora riscă să nu mai poată vota decât prin corespondenţă
Românii din diaspora riscă să nu mai poată vota decât prin corespondenţă
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/alegeri-parlamentare/romanii-din-diaspora-risca-sa-nu-mai-poata-vota-decat-prin-corespondenta.html? Românii rămași în diaspora care nu votează prin corespondență s-ar putea să nu voteze deloc la alegerile parlamentare din decembrie. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Începe școala. Ce nu trebuie să lipsescă din ghiozdanul copilului tău și cât te costă rechizitele
Începe școala. Ce nu trebuie să lipsescă din ghiozdanul copilului tău și cât te costă rechizitele
Acum 11 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/incepe-scoala-ce-nu-trebuie-sa-lipsesca-din-ghiozdanul-copilului-tau-si-cat-te-costa-rechizitele-in-2020.html? Cu penarul, ghiozdanul și uniforma în stare aproape perfectă, după o jumătate de an de odihnă ori dimpotrivă, cu rechizite noi și haine ultimul răcnet, copiii din România se pregătesc să înceapă un nou an scolar. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 13 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 13 septembrie 2020
Acum 11 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 12 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 12 septembrie 2020
Acum 11 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 11 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 11 septembrie 2020
Acum 11 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Disperați din cauza secetei, fermierii din Dobrogea scrijelesc pe pământul uscat mesaje de ajutor
Disperați din cauza secetei, fermierii din Dobrogea scrijelesc pe pământul uscat mesaje de ajutor
Acum 14 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/disperati-din-cauza-secetei-fermierii-din-dobrogea-scrijelesc-pe-pamantul-uscat-mesaje-de-ajutor-vrem-apa.html? Din 6 miliarde și jumătate de euro, bani promiși de Uniunea Europeană pentru investiții de mediu, o parte vor merge în sistemele de irigații. Asta au promis reprezentanții Ministerului Agriculturii, la negocierile cu fermierii din Constanța, și Tulcea. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Sute de profesori s-au pensionat de teama coronavirusului
Sute de profesori s-au pensionat de teama coronavirusului
Acum 14 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/profesorii-in-varsta-se-pensioneaza-pe-capete-de-teama-coronavirusului-situatia-se-regaseste-in-mai-multe-judete.html? Sute de profesori în vârstă speriaţi de Covid au hotărât să pună punct carierei. Nu se vor întoarce la catedră de luni, de teamă că se vor infecta. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Situație disperată pentru studenți, după ce chiriile s-au scumpit tot mai mult
Situație disperată pentru studenți, după ce chiriile s-au scumpit tot mai mult
Acum 14 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/situatie-disperata-pentru-studenti-dupa-ce-chiriile-s-au-scumpit-tot-mai-mult-zar-fi-focar-caminul.html? Criza sanitară, care a bulversat lucrurile, inclusiv în sistemul universitar, scumpește mai nou și chiriile. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Pagube mari pe litoral. Ciorbe lăsate pe plită, scutece folosite și gunoaie în camere
Pagube mari pe litoral. Ciorbe lăsate pe plită, scutece folosite și gunoaie în camere
Acum 14 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/divers/pagube-uriase-pe-litoral-dupa-plecarea-turistilor-ciorbe-lasate-pe-plita-si-sarma-pentru-intins-rufele-in-camera.html? Deși anul acesta cei mai mulți dintre români au ales să își petreacă vacanța în țară, unii dintre ei n-au arătat pic de respect pentru cei care i-au găzduit. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Imagini impresionante. Sute de pelicani au format o insulă vie la Galați
Imagini impresionante. Sute de pelicani au format o insulă vie la Galați
Acum 14 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/imagini-impresionante-sute-de-pelicani-au-format-o-insula-vie-la-galati-inainte-de-a-zbura-in-tarile-calde.html? Scene spectaculoase suprinse lângă Galați, unde și-au făcut tabăra sute de pelicani. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 10 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 10 septembrie 2020
Acum 14 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Dr. Mihai Craiu, despre cum ar trebui învățați cei mici să respecte regulile de protecție
Dr. Mihai Craiu, despre cum ar trebui învățați cei mici să respecte regulile de protecție
Acum 16 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cu actrița Mirela Oprișor, Aspirina din “Las Fierbinți” despre vina generației de sacrificiu!
Cu actrița Mirela Oprișor, Aspirina din “Las Fierbinți” despre vina generației de sacrificiu!
Acum 16 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Tot mai mulți profesori, speriați de coronavirus, s-au pensionat anticipat
Tot mai mulți profesori, speriați de coronavirus, s-au pensionat anticipat
Acum 15 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/tot-mai-multi-profesori-speriati-de-coronavirus-s-au-pensionat-anticipat-cum-este-afectat-noul-an-scolar.html? România se pregătește pentru un moment de cotitură, începerea noului an școlar, însă piedicile sunt de tot felul. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Cum ar putea evolua pandemia după deschiderea anului şcolar. Anunţul lui Nelu Tătaru
Cum ar putea evolua pandemia după deschiderea anului şcolar. Anunţul lui Nelu Tătaru
Acum 15 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cum-ar-putea-evolua-pandemia-dupa-deschiderea-anului-scolar-anuntul-lui-nelu-tataru.html? Cu peste 1.200 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, România se apropie în viteză de 100.000 de infectări. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
Acum 16 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/alegeri-locale-2020/cum-vom-vota-la-alegerile-locale-si-parlamentare-regulile-pentru-diaspora.html? La fel ca la alegerile locale programate pentru sfârșitul acestei luni și la parlamentare, vom vota cu masca și numai într-o singură zi. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Reduceri uriașe pe Litoral în această perioadă. Cine poate beneficia de ele
Reduceri uriașe pe Litoral în această perioadă. Cine poate beneficia de ele
Acum 15 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/travel/reduceri-uriase-pe-litoral-in-aceasta-perioada-cine-poate-beneficia-de-ele.html? Cum toamna se anunță blândă și prietenoasă, litoralul românesc rămâne încă o opțiune de vacanță. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Piața auto din România, grav afectată de pandemie. Doar maşinile la mâna a doua merg bine
Piața auto din România, grav afectată de pandemie. Doar maşinile la mâna a doua merg bine
Acum 15 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/auto/piata-auto-din-romania-grav-afectata-de-pandemie-doar-masinile-la-mana-a-doua-merg-bine.html? Piața auto merge din rău în mai rău. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Știrile PRO TV - 9 septembrie 2020
Știrile PRO TV - 9 septembrie 2020
Acum 15 Zile
➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
PIB-ul României are cea mai mare scădere de la Revoluție încoace din cauza pandemiei
PIB-ul României are cea mai mare scădere de la Revoluție încoace din cauza pandemiei
Acum 16 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/financiar/pib-ul-romaniei-are-cea-mai-mare-scadere-de-la-revolutie-incoace-din-cauza-pandemiei.html? Economia României a pierdut aproape 7 miliarde de euro în perioada mai -iunie, lunile cu cele mai dure restricții impuse de pandemie. Datele au fost publicate marți de Institutul Național de Statistică. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Școlile au anunțat scenariile după care vor să înceapă cursurile
Școlile au anunțat scenariile după care vor să înceapă cursurile
Acum 16 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/educatie/scolile-au-anuntat-scenariile-dupa-care-vor-sa-inceapa-cursurile-de-ce-multe-au-ales-scenariul-hibrid.html? Toate școlile din România au început să anunțe inspectoratele județene după ce scenariu ar dori să înceapă cursurile. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Precizări de la BEC. Cum vor putea vota românii care nu au viză de flotant
Precizări de la BEC. Cum vor putea vota românii care nu au viză de flotant
Acum 16 Zile
➥ Citeşte articolul integral - stirileprotv.ro/stiri/alegeri-locale-2020/romanii-care-nu-au-deja-viza-de-flotant-nu-vor-mai-putea-vota-in-localitatea-unde-stau.html? Românii care nu și-au făcut viza de flotant până pe 4 septembrie vor putea să voteze în localitatea în care figurează cu noua adresa de reședință pe listele suplimentare. ➥ Pentru mai multe știri vizitează site-ul Știrile PRO TV - stirileprotv.ro/? ➥ Abonează-te la canalul nostru de RO-zone - bit.ly/StirilePROTVSubscribe ********************************** ➥ PRO TV Plus: protvplus.ro/? ➥ Stirile PRO TV: www.stirileprotv.ro/? *********************************** ➥ Facebook: facebook.com/StirileProTV/ ➥ Instagram: instagram.com/stirileprotvro/ *********************************** Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit program de stiri din Romania. Pe site-ul oficial, www.stirileprotv.ro, puteti afla tot ce se petrece in Romania, dar si in lume. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje sunt la Stirile ProTV si www.stirileprotv.ro/?
Alexy Boieru
Alexy Boieru - Acum 9 ore
Nu am cuvinte .. Dacă era in orice țară in afară de românia care banu face Legea .. erau arestati pe loc . Punct
Dragos Xtc
Dragos Xtc - Acum 10 ore
Pai n-ati spus ca daca stam cuminti in case in Aprilie si Mai scapam de numarul mare de cazuri? Sa aplatizam curba (graficul)? Sau ne-ati mintit la televizor? Rusinica 🤫🤥
Dragos Xtc
Dragos Xtc - Acum 10 ore
Pelerinajul la satana a inceput (a se vedea purtatul mastii) 👹😷 cel la Dumnezeu s-a incheiat in 2020.
Dragos Xtc
Dragos Xtc - Acum 10 ore
Sa se interzica cainii prin lege (problema, reactie, solutie) sau sa ii vaccineze pe canguri impotriva cainilor.
Elena Dobrica
Elena Dobrica - Acum 10 ore
Sunt chiar ei care spun sa stati a casa ca e COVID-19
Elena Dobrica
Elena Dobrica - Acum 10 ore
Stati a casa nu votati
Clarys Shown
Clarys Shown - Acum 13 ore
Awww. So much care. Sa nu cumva sa murim de corona. Statul tine la noi. ♡♡♡
Gerald Buican
Gerald Buican - Acum 13 ore
Ca întelept nu pot spune decât:....Dumnezeu sã ne judece pe toti🙏✝️ !AMIN✝️
Pop Pop
Pop Pop - Acum 13 ore
Gata !!De luni toată lumea în izolare ..
MU13 PSD
MU13 PSD - Acum 14 ore
TRĂIASCĂ LEGIUNEA SI CĂPITANUL!
MU13 PSD
MU13 PSD - Acum 14 ore
ANTONESCU EROU NATIONAL!
maria sar
maria sar - Acum 14 ore
La puscarie cu profesorii obraznicilor,,de aia va platim ,nesimtitilor
Elisabeta Vlasin
Elisabeta Vlasin - Acum 14 ore
Mai Satanistilor slugi ale NOII ORDINI MONDIALE chiar ne luati de prosti? Tara e a Poporului nu a voastra tradatorilor si cine sinteti voi sa faceti ce vreti cu acest popor si cu aceasta tara oricum o sa vedem ce veti mai spune dupa 4 Noiembrie si televiziunile la fel. Vai neau insela pe toti cum au putut. Dar nu va vom uita si nici nu va vom uita. Nu veti mai avea nici o scuza toti cei ce ati participat la acest genocid. Vom striga MOARTE TRADATORILOR
Elisabeta Vlasin
Elisabeta Vlasin - Acum 14 ore
Idioti ce sinteti vaccinati a voi si copii vostri nu decideti voi pentru noi pentru ce sa ne vaccinam cum ati dovedit voi ca acest virus exista acest virus e fictiv. De ce nu ati facut autopsii, ne credeti idioti? Si daca ar exista virusul e o raceala ca oricare nu avem nevoie de un vaccin satanisti ordinari
Cristian Prisecaru
Cristian Prisecaru - Acum 14 ore
Se putea anula un an intreg de scolarizare... Putea fi benevol. Ce daca termini cu un an mai tarziu ? Era mai in varsta cu un an ...
SILVER SURFER
SILVER SURFER - Acum 15 ore
DACA NU MERGI LA VOT ESTI PRECAUT.. DACA MERGI LA VOT SI VOTEZI PNL ESTI PROST. PS. SA VA ÌNBIB MASCA IN PISUCU
Gabi Tm
Gabi Tm - Acum 15 ore
Puturoşi
Mihai Petre
Mihai Petre - Acum 15 ore
"Atenție urmează noi promisiuni"
Jorjoca Dan
Jorjoca Dan - Acum 15 ore
:))
Șerban Robert
Șerban Robert - Acum 15 ore
Vrăjeală:)))
Nicodim Daneil
Nicodim Daneil - Acum 15 ore
A aparut si Sivir din lol ai innebunit?
Dharma Rotary
Dharma Rotary - Acum 15 ore
24:19 The Walking Parascheva
Dharma Rotary
Dharma Rotary - Acum 15 ore
19:16 CovidCraft =))
RailroadTrains&Discovery RO
RailroadTrains&Discovery RO - Acum 16 ore
waw
MU13 PSD
MU13 PSD - Acum 16 ore
ANTONESCU EROU NATIONAL!
TuboM9R
TuboM9R - Acum 16 ore
Băăă, sunt care au fost nevoiți să plece în străinătate, nu ptr cules, dar nici ptr vacanțe!!
Sebastian Duțu
Sebastian Duțu - Acum 16 ore
Ce rău
antoniu geck
antoniu geck - Acum 16 ore
sa ai o singura fabrica de medicamente in tara se numeste genocid
Tudora Varareanu
Tudora Varareanu - Acum 17 ore
Ocroteste Doamne,şi dă le întelepciune fetelor din România!
ionut liviu
ionut liviu - Acum 17 ore
Sincer, chiar nu-mi pasa. produsele romanesti, sau chiar si cele turcesti, au o valoare calitativa mult peste cea a "magazinelor" de lux. Mai mult ma deranjeaza faptul ca produsele romanesti, fie ele de orice natura si orice industrie, nu sunt valorizate la noi in tara, BAI FRATILOR la noi in tara. Multa lume prefera sa fie spalata cu branduri si marci din afara "ca au calitaturi mai bune" .. ahhh hellooo.. no e chiar asa. parerea mea RO > afara. Unde dam noi gres major, industria auto.
Veronica Vargalui
Veronica Vargalui - Acum 17 ore
Ce idioti sunt si caini si stapani! Pai la Zoo nu sunt garduri, nu sunt porti cum putea un Caine sa intre si cum pacoste nu mergea nici camerele? Probabil au vrut cei de la Zoo sa guste Carne de kangur! Ati vazut kangurii morti?
Robert
Robert - Acum 17 ore
Mamă
Mat C
Mat C - Acum 17 ore
In sfarsit o masura buna ! Sa-i testeze pe banii lor, daca au chef de plimbari. Ca astia ne-au adus molima in tara de la bun inceput. Sigur ca ar trebui stare de urgenta si in primul rand inchise scolile.
No Name
No Name - Acum 17 ore
Aici duce lipsa de educație şi incultură. Vaslui este polul sărăciei se ştie de când e lumea. Mai rău ca animalele am ajuns. Ce distrugători suntem ca specie umană sub toate aspectele....abia aştept sfârşitul lumii.
Felicia Neacsu
Felicia Neacsu - Acum 17 ore
Totul este o tactica vrajmasa cu scenarii invirtite de frica, panica. prin diversiuni tactice ca sa faca ca in Noua Zeelanda.
Felicia Neacsu
Felicia Neacsu - Acum 17 ore
2 CRONICI 7.14.
Lover
Lover - Acum 17 ore
Aia erau caini boschetari, ce asteptari aveati de la ei ma? :)))) Auzi, cauta vinovati🤣🤣🤣🤧🤧 Sunteti totali🤣🤣
alex ion
alex ion - Acum 17 ore
O legenda spune ca fetelor in Tulcea le place sa se plimbe sa se plimbe cu masina inca de mici :))
matasofutpemata
matasofutpemata - Acum 17 ore
1500 de lei ptr. o noapte? ce ciordeală fără margini.
Georgeta Buchi
Georgeta Buchi - Acum 17 ore
Mincinosilor! Jegurilor!
Alexandra alexandra
Alexandra alexandra - Acum 17 ore
sa introducă testarea persoanelor care intra în tara mai ales și pe banii lor.... încă o sursa de bani bună pt ei.... mda.... bun.... foarte bun.... de ce nu plătiți voi ? 🤔
nolimitsREAL
nolimitsREAL - Acum 17 ore
Atata timp cat educatia in romania este de rahat, tot o sa se mai intample lucruri de genul.... Politia Romana nu o sa isi faca treaba sau daca isi face treaba o sa fie infundati pe alta parte.
Alexandru Mertic
Alexandru Mertic - Acum 17 ore
A chemat politia pentru ce ba ? Ce drame din nimic 😂😂😂😂✌️
Gabriel Truică
Gabriel Truică - Acum 17 ore
Românii au talent
Mag
Mag - Acum 18 ore
Vinovati sunt toti cei care merg la Gradinile Zoologice,incurajand astfel tinerea animalelor in custi.
S N
S N - Acum 18 ore
Mai bine mureau 6 oameni ! Politicieni perversi de preferat
alex bebu
alex bebu - Acum 18 ore
O mizerie de televiziune
Florin Grecu
Florin Grecu - Acum 18 ore
Sunt convins ca se vor calca in picioare
citfouy iwjjwkwHhgjk
citfouy iwjjwkwHhgjk - Acum 18 ore
😠😠😠😠😨
nicolae anghel
nicolae anghel - Acum 18 ore
Au trecut 30 de ani de la Revolutie si tot nu s a rezolvat problema aceasta, ii vedem peste tot, inclusiv in parcurile nationale unde fac prapad. Inainte de '89 nu vedeai picior de caine maidanez.
Nelu Nelu
Nelu Nelu - Acum 18 ore
Reparatii pe banii statului,beneficiile casa regala,?
Dorel Tincu
Dorel Tincu - Acum 18 ore
Unde sunt bani inca daca ati crescut Pe Hirtie si vorbe Da Realitate Nu Mincinosilor
Ionut Ventel
Ionut Ventel - Acum 18 ore
Doamna de la spital"pacientul și-a cunoștința"????
Dorel Tincu
Dorel Tincu - Acum 18 ore
Minciuni Fara Crezare. Este Votarea. Motiv Mincinos pina dupa Alegeri
Annemarie
Annemarie - Acum 18 ore
Poporul roman sa lase testele in grija doctorilor, si sa mearga la culesul recoltelor de pe camp!!!!!!
Andrei Gv
Andrei Gv - Acum 18 ore
Sunteți siguri ca nu a murit de covid?
Ioan Moldovan
Ioan Moldovan - Acum 19 ore
Nu-s nici la spital, nici la medicul de familie și nici la morgă. Asta înseamnă mii de izolete cu bolnavi pe care nimeni nu le vede.
Doslop Eduard
Doslop Eduard - Acum 19 ore
Trebuia de mult sa se facă chestia asta chiar și atunci nchidetea granitelor dar ... De cum de ungurii au închis granițele și noi nu d ci ei sunt mai europeni decât noi asai cesazic bravo ungurilor păcat că nulyam și noi aceași opțiune in calcul chiar să-i punem in practica
Dan Trandaf
Dan Trandaf - Acum 19 ore
Dosar penal zice legea ! Sigur motorul avea peste 250w si trebuia inscrisa ca vehicul. In acest caz nu avea ce sa caute in parc cu ea !
alexandru lucian
alexandru lucian - Acum 19 ore
Sa aflam si noi...dar cred ca niciodata cati au murit de covid...si cu covid...atentie...
Ramona Vorovei
Ramona Vorovei - Acum 19 ore
Hmmm o idee buna , la noi la Timișoara , așa pot sa merg și eu 😁 ... n-am fost niciodată la Untold , mi-ar plăcea sa merg 🙈😂
ella han
ella han - Acum 19 ore
vor un motiv sa interzica trotinetele electrice si la radio numai despre trotinete ai sictir
John
John - Acum 19 ore
Sa nu mancam cacat prea mult,acum 9 ani a inceput constructia si trebuia terminat in 3 ani deci 6 ani de amanari
vasy bylli
vasy bylli - Acum 20 ore
CEI CE VĂ DAȚI CU CAPUL DE PODELE ȘI DE POALA POPI SUNTEȚI MAI VENINOȘI CĂ CEILALȚI CE NU CRED ÎN DIVINITATE. ASTA AM CONSTATAT EU DIN COMENTARIILE VOASTRE. ATACAȚI SĂLBATIC CÂND VINE VORBA DE MOASTE/SFINȚI. DUMNEZEU NU VĂ BOTEZAT ÎN URĂ... MOAȘTELE SUNT O SURSĂ BUNĂ DE GOLIT BUZUNARELE INDOBITOCITILOR ȘI UMPLUT DESAGILE POPILOR DE FOARTE MULT TIMP.... DECARTATI SĂRACILOR "SMERITILOR CU BARBA ȘI CU CAPUL SMERIT/A" PLECAT DE KG DE AUR CEL POARTĂ LA GRUMAZ. UNDE SCRIE ÎN BIBLIE PRECUM CĂ POPIMEA SĂ-ȘI UMPLE GRUMAZUL DE AUR.... DUMNEZEU SĂ MĂ IERTE, DAR AȘA VAD EU LUCRURILE.
Stefan Gherman
Stefan Gherman - Acum 20 ore
Da dramatic mă sperie de mă rup. Bine că eu nu trebuie să fac febră musculară ca să lăs un comentariu.
Cristi Cosacu
Cristi Cosacu - Acum 20 ore
Eu era să o mierlesc nin cauza unor chinui ceobănești proprietari ăștea nu ar trebui sălașe chini din ăștea liberi fără lanț sau bomniță
Evermore
Evermore - Acum 20 ore
Mai pupați în cur câinii maidanezi, fătărăilor!
Hentai LoverX
Hentai LoverX - Acum 20 ore
Hai mai cu talent si inchideti scolile
Hentai LoverX
Hentai LoverX - Acum 20 ore
Alaii tatii
SYNGULAR
SYNGULAR - Acum 20 ore
"A chemat-o sa se plimbe cu masina.." Pai si tu ca mama de ce ai lasat-o ?????? Cat despre el, sper sa infunde puscaria.
Sorin Popovici
Sorin Popovici - Acum 20 ore
Sa se ducă într-o zona rău famată ( nu spun unde pentru că ma interzice Yo Yo) canguri i! Noi sa dansăm. Banatu' e fruntea! Si gura unde e?
Mariana Lobontiu
Mariana Lobontiu - Acum 20 ore
Ori la bal,ori la spital.🙈🙉🙊
alupițegus !
alupițegus ! - Acum 20 ore
unu de 53 l-a omorat pe unu de 71 😒
Mariana Camara
Mariana Camara - Acum 20 ore
Cat de proasta e Andreea esca covidareasa 😂😂😂😂😂😂😂
Tracked
Tracked - Acum 20 ore
=))))) Gunoaielor, se termina alegerile si va lasa iar in casa, nazistu si unguru ! :D