bucharestBIKEtraffic
bucharestBIKEtraffic
  • 100
  • 81
  • Alăturat pe
Buna dimineata!\n \n Pentru mine cea mai mare pasiune este pedalatul. Indiferent de bicicleta, fie in trafic, pe munte sau pe distante lungi, mersul pe bicicleta este un mod excelent de a socializa si de cunoaste oameni noi. \n\nbucharestBIKEtraffic este in primul rand o comunitate si apoi un canal de RO-zone. Pentru ca traficul din Bucuresti si din celelalte orase din tara este intotdeauna plin de surprize aici gasesti intamplari din trafic, review-uri legate de biciclete sau accesorii, impreuna cu o comunitate unita, gata sa ajute.\n\nSunt si pe Instagram: instagram.com/bucharestbiketraffic

Video
NOUA MEA BICICLETĂ -  E CÂT UN LOGAN, BĂ TATĂ!
NOUA MEA BICICLETĂ - E CÂT UN LOGAN, BĂ TATĂ!
Acum 7 Zile
Bicicleta o gasiti aici: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid/bicicleta-electrica-cube-stereo-hybrid-140-hpc-sl-625-29-2021 Nu credeam ca voi ajunge sa am o bicicleta de genul. Initial, decizia a fost pentru o bicicleta cu 120mm cursa. Am cautat aproximativ 10 luni o bicicleta care sa intruneasca dorintele mele. Hardtail sau full suspentrion, minim 120mm cursa, max 140mm, cat mai usoara, sa fie neaparat cu Bosch Gen4 si cu powertube, fie 500 sau 625Wh si bateria sa o poti inlocui usor. Bicicleta aceasta a intrunit toate cerintele si a mai livrat cateva. Mai ales la partea de echipare. Nu sunt fanboy-ul vreunui brand de biciclete. Daca o bicicleta este buna, voi recunoaste asta, indiferent de brandul acesteia. Mai putin Giant. Acolo nu ma bag, nici cu 10000 de euro. Bicicleta cat si parerea imi apartin, cand voi fi sponsorizat va voi anunta. Promit. Mii de multumiri pentru magazinul care m-a ajutat sa o gasesc, in special lui Razvan si Stefan Chivu. M-au salvat de o multime de dureri de cap. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
TU STII CATI ANI DE SOFERIE AM EU!? - Fapte-n trafic ep. 71
TU STII CATI ANI DE SOFERIE AM EU!? - Fapte-n trafic ep. 71
Acum 21 o Zi
In ultimele doua saptamani am avut bicicleta in revizie asa ca am ales sa merg motorizat, pe doua roti. Nu de alta, dar, nu merg cu masina, ma deprima prea tare. Cert este ca am observat un comportament tipic. Cu cat esti mai mic in trafic cu atat esti mai nesimnificativ. Trebuie sa imi iau un tanc sa pot fi vizibil. Ma duc sa imi iau permis de tanc. Mopedul din clip: www.olx.ro/oferta/motocicleta-junak-905-naked-categoria-b-am-4-timpi-euro-4-IDe8aGr.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
AM REVENIT PE YOUTUBE -  IN ORADEA CU @(Motor)Bike
AM REVENIT PE YOUTUBE - IN ORADEA CU @(Motor)Bike
Acum 17 Zile
Il puteti ajuta pe Florin aici: facebook.com/florinmihut098 Ii multumesc lui Radu pentru ca m-a insotit pana in Oradea si ca m-a ajutat sa ii facem aceasta surpriza lui Florin. Voi dona si eu si va incurajez si pe voi sa o faceti in limita posibilitatilor voastre. Ma bucur ca am luat o pauza de la RO-zone. Am avut nevoie. Dar, in acelasi timp ma bucur ca imi era dor sa editez un episod bucharestBIKEtraffic. Mi-am luat bicicleta full suspension de la revizie si inca sunt in cautarea unei biciclete electrice de trekking/touring pentru a filma cele mai frumoase drumuri din Romania. Printre altele, in tot timpul cat am lipsit am invatat ca trebuie sa pretuiesc familia, sa ma bucur mai mult de viata si sa pun mana pe treaba. Va multumesc pentru sustinere. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Atunci cand se inchide Sinaia - AM PEDALAT DE LA ETAJUL 16
Atunci cand se inchide Sinaia - AM PEDALAT DE LA ETAJUL 16
Acum lună
Aici gasesti giveaway-ul cu vechiul echipament: instagram.com/p/CIqyXdvgTr0/? Bicicleta din clip: www.sportguru.ro/?sn.q=asx+hybride%5C Echipamentul pe care il port: www.sportguru.ro/?sn.q=poc SEBIPOV: ro-zone.info/user/puvNQ0ttUgIVU3dHikjbUQ.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta pe care nu o poti fura - Econic One
Bicicleta pe care nu o poti fura - Econic One
Acum lună
Bicicleta din clip cu codul de reducere MARIUS30: econicone.com/discount/MARIUS30 Codul de reducere se aplica la checkout si reduce bicicleta cu 750 euro din pretul afisat. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Planeta Bucuresti a turbat de tot - Fapte-n trafic ep. 70
Planeta Bucuresti a turbat de tot - Fapte-n trafic ep. 70
Acum lună
Uite cat costa bicicleta tati: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid/bicicleta-electrica-ghost-hybride-asx-universal-160-al-2021 Acest clip reprezinta o iluzie optica. Totul merge bine in oras, acum ca avem si primar nou. De fiecare data cand editez clipurile imi dau seama ca Planeta Bucuresti este doar o mare parcare de masini. Dar nu organizata, ci una haotica. In rest, clasicele, prioritate de jmecherie si semnal. Sarbatori Fericite! Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Biciclete si Cafea - Live cu Georgiana
Biciclete si Cafea - Live cu Georgiana
Acum 2 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Poate o trotineta sa inlocuiasca o bicicleta MTB? - Kugoo G2 Pro
Poate o trotineta sa inlocuiasca o bicicleta MTB? - Kugoo G2 Pro
Acum 2 luni
Trotineta o gasiti aici: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/kugoo-trotineta-electrica-kugoo-g2-pro-viteza-maxima-50-km-h-autonomie-50-km-motor-800-w-roti-pneumatice-10-negru-3795049.html Cred ca era timpul sa inchei seria de review-uri cu o trotineta care se comporta foarte bine pe asfalt cat si off road. Nu este trotineta perfecta dar se descurca admirabil, mai ales ca are un display plin de informatii, claxon, lumini si frane foarte bune. Raportul calitate / pret si faptul ca e o trotineta polivalenta cred ca o face perfecta pentru cineva care nu vrea sa faca mereu upgrade la o trotineta mai puternica si care vrea sa foloseasca trotineta pentru livrari. Nu uitati sa va luati o pereche de masoane mai buna, cele care vin cu trotineta nu sunt dintre cele mai bune. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Era sa lovesc un biciclist cu masina - Povestiri in trafic ep  53
Era sa lovesc un biciclist cu masina - Povestiri in trafic ep 53
Acum 2 luni
Bicicleta Ghost din clip: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cine intervine cand ti se fura bicicleta in Bucuresti?
Cine intervine cand ti se fura bicicleta in Bucuresti?
Acum 2 luni
Antifurturile le gasiti aici: www.afisport.ro/sisteme-antifurt/trelock Antifurturile prezentate sunt folosite de mine pentru trotineta/bicicleta si moped in ultima luna si jumatate. Le-am testat in apa/ inghet/ socuri si prosibilitatea de a sparge incuietoarea prin "lock picking". Realizarea acestui clip a fost sponsorizata de membrii canalului, opinia din clip imi apartine. Datorita membrilor eu pot sa filmez clipuri mai bune si imi pot dedica o mai buna parte din timp editarii. Giveaway-ul pentru bicicleta/ antifurt va avea loc dupa 20 noiembrie 2020. Va tin la curent. Multumiri lui Sebi POV pentru ajutor: ro-zone.info/user/puvNQ0ttUgIVU3dHikjbUQ.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cateva cazaturi ca sa iasa totul bine | AZUGA TRASEUL ROSU
Cateva cazaturi ca sa iasa totul bine | AZUGA TRASEUL ROSU
Acum 2 luni
Bicicleta din clip, Ghost Hybride ASX 4.7+: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid/bicicleta-electrica-ghost-hybride-asx-universal-160-al-2021 Cateva mentiuni: 1. Camera cu care am filmat este un Insta 360 One R, cu modulul 360. 2. Am facut export in format Anamoprhic 2.35 si nu 16:9 pentru a vedea si voi traseul nu doar mainile mele. 3. Vmax pe traseu a fost 58.7 km/h pe GPS-ul de la Garmin. Sunetul este de la headtube. Scuze. 4. Marius nu avea frana fata de aceea isi bloca roata spate iar eu tineam distanta fata de el. De admirat. 5. Daca era curat si uscat traseul, eram mult mai rapid. Aia e. 6. Indiferent cat de prost ma dau, ma distrez enorm. Daca crezi ca poti mai bine, e genial. 7. Desi multi ar spune ca e floare la ureche, cand mergi pe munte asigura-te ca ai echipament de protectie. Eu am avut casca full face si ochelari, genunchiere+tibiere, armura fata/spate si manusi. Nu iti neglija bicicleta care trebuie sa fie reglata cat mai bine. Cunoaste-ti limitele si nu te aventura singur prin padure. 8. Distreaza-te! Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com) #azuga #fullsend #ebike
Cati bani fac din YouTube - Povestiri in trafic ep. 52
Cati bani fac din YouTube - Povestiri in trafic ep. 52
Acum 2 luni
Bicicleta din clip nu o gasiti nicaieri pentru ca nu e o bicicleta. Dupa 30 de km de mers am platit 76 de lei, deci nu e ieftin, dar, daca esti grabit si bine imbracat, poti merge cu un WC cu roti si sa ajungi fara griji in trafic. Pe distante scurte, e chiar ok. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am pierdut la Pucioasa, din nou - AM MANCAT NOROI
Am pierdut la Pucioasa, din nou - AM MANCAT NOROI
Acum 2 luni
Bicicleta din clip, Ghost ASX 6.7+ o gasiti aici: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Bicicleta lui Cosmin, este un Ghost Teru, il gasiti in acelasi link. Multumiri Sport Guru pentru ajutorul primit, ma refer la echipamentul meu si echipamentul lui Cosmin. Totodata, mii de multumiri lui Eugen Trifu, lui Janos pentru fotografii si Alpine Challenge pentru ca au tinut cursa. Abia astept sa venim la anul. Fotograful Janos de la care am folosit fotografiile: instagram.com/cjcphoto/?hl=en Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
De la Bucuresti pana la Brasov pe motoscuter - CAT AM FACUT?
De la Bucuresti pana la Brasov pe motoscuter - CAT AM FACUT?
Acum 2 luni
Mopedul din clip este un Junak 905: instagram.com/junak_ro/?hl=en Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cea mai dificila experienta a fost in Albania - CU BICICLETA IN BALCANI
Cea mai dificila experienta a fost in Albania - CU BICICLETA IN BALCANI
Acum 3 luni
Cazul Irinei pentru care eu imi donez bicicleta si va invit si pe voi sa donati, dupa posibilitati, il gasiti aici: helpirinuca.org/ Telefonul Nokia 8.3 5G l-am avut pentru test pentru perioada calatoriei si s-a comportat exemplar. Din pacate, nu este un telefon rezistent la scufundare in apa. In schimb a fost super pe harti, a rezistat accidentului de la Pucioasa cu brio, filmeaza ok pentru continut social media, iar pe partea foto e plin de functii si calitatea e geniala. Are un display mare care e perfect pentru continut online, bateria este de capacitate medie dar face fata unei zile de folosire intensa. Bicicleta pe care am mers in clip o gasiti aici: econicone.com/? Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music : Traditional Bulgarian Music Traditional Macedonian Music Albanian Folk Music #shotonnokia #nokia8dot3 #cubicicletainbalcani 00:00 Intro 01:03 Sofia Bulgaria 07:29 Padomir Bulgaria 14:44 Kyustendil Bulgaria 23:14 Granita Macedonia 32:47 Kumanovo Macedonia 38:08 Skopje Macedonia 42:17 Gostivar Macedonia 47:47 Granita Albania 50:47 Bulquize Albania 54:12 Bulquize-Tirana 01:01:30 Tirana Albania 01:06:36 Concluzia 01:10:10 Bloopers 01:11:34 Drumul inapoi
Cand iti spune ca e singura acasa - RIDE ALONG EXTREM
Cand iti spune ca e singura acasa - RIDE ALONG EXTREM
Acum 3 luni
Bicicleta din clip, Ghost Hybride ASX 6.7+ : www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Nu recomand sa mergeti ca in clip. Decat daca asta va doriti. In acest caz, faceti ce doriti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Prima mea experienta cu pedale SPD - AM CAZUT
Prima mea experienta cu pedale SPD - AM CAZUT
Acum 3 luni
Pantofii ii gasiti aici: www.afisport.ro/produse?c=pantofi+brn Bicicleta din clip, Devron Zerga Uni 1.7 va ajunge pentru giveaway, la jumatatea lunii noiembrie. Multumiri Cicletarie pentru gazduire si pentru ca ne-au suportat. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Se anunta vremuri grele - Povestiri in trafic ep. 51
Se anunta vremuri grele - Povestiri in trafic ep. 51
Acum 3 luni
Bicicleta din clip: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Clipul cu caruta: ro-zone.info/view/c3F2eVR0X3ppUlU.html In acest episod imi aduc aminte ca desi s-a facut misto de mine, am baut apa de pe jos si am ascultat muzica cu injuraturi, inca nu imi curg bale din gura de prostie sau votez PSD. Bullying-ul este un fenomen nociv cu siguranta, dar, printre minori, dpmdv, lucrurile mai periculoase sunt agresorii/pradatorii cat si faptul ca un primar care a agresat o fata minora este liber si candideaza in continuare. Iar tricoul meu de 25 de lei este facut de copii prin Bangladesh. Csf, n-ai csf. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
In Arad cu Georgiana pe Cannondale Trail 8
In Arad cu Georgiana pe Cannondale Trail 8
Acum 4 luni
Bicicleta o gasesti aici: racingbikeshop.ro/ Multumiri celor de la Racingbikeshop care ne-au dat bicicletele pentru plimbare si aradenilor care au venit la intalnire, ati fost super tari. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
NU MAI EXISTA SEMAFOR ROSU- Fapte-n trafic ep. 69
NU MAI EXISTA SEMAFOR ROSU- Fapte-n trafic ep. 69
Acum 3 luni
Bicicleta din clip: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Comentariile sunt de prisos. Realitatea din trafic este aici. Si nici nu e toata. Poti sa te minti ca sunt un dezaxat avid dupa vizualizari pe care iti place sa il urasti dar realitatea e ca in ultima luna peste 20 de oameni au decedat loviti de batrani de peste 60 de ani la volan. Ca sa nu mai spun ca suntem pe primul loc in Europa la accidente rutiere. Peste 5 oameni mor zilnic in accidente rutiere in Romania. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta electrica vs. bicicleta cu benzina - CINE E MAI RAPID?
Bicicleta electrica vs. bicicleta cu benzina - CINE E MAI RAPID?
Acum 4 luni
Canalul lui Sebipov: ro-zone.info/user/puvNQ0ttUgIVU3dHikjbUQ.html Canalul lui Andi: ro-zone.info/user/ZMdipYz9mATg9h9GJqUGYQ.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am facut un om sa planga - Povestiri in trafic ep. 50
Am facut un om sa planga - Povestiri in trafic ep. 50
Acum 4 luni
Super bicicleta din clip: www.sportguru.ro/bicicleta-electrica-ghost-hybride-asx-2-7-al-2020 Acest clip nu reprezinta realitatea. Nici vreo campanie electorala. Este o plimbare prin cea mai frumoasa planeta din galaxie, Bucurestiu'. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cel mai rapid si agil tanc din lume - Ghost Hybride ASX
Cel mai rapid si agil tanc din lume - Ghost Hybride ASX
Acum 4 luni
Bicicleta este modelul 2020 si o gasiti aici: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Acest clip nu a fost in nici un fel sponsorizat. Mii de multumiri membrilor, lui Victor pentru ajutor pentru cele 5 zile de filmare, lui Marius pentru prezenta si Sport Guru pentru profesionalismul cu care au reglat bicicleta. Desi bicicleta este absolut incredibila, oricat de buna este o bicicleta, e nevoie de pricepere pentru a merge cu viteza pe trasee montane. Pentru orice activitate extrema, va rog, purtati casca si minimul de protectii, armura si genunchere. Incepeti gradual cu o astfel de activitate. Nu te aventura singur. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ursul, femeile nebune si un politist - Povestiri in trafic ep  49
Ursul, femeile nebune si un politist - Povestiri in trafic ep 49
Acum 4 luni
Acest clip nu reprezinta realitatea. Reprezinta un prost care canta singur despre ce vede in jur, o iluzie optica. Realitatea este cu totul alta, totul e ok. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Motocicleta care se poate conduce de la 16 ani - RENUNT LA BICICLETA?
Motocicleta care se poate conduce de la 16 ani - RENUNT LA BICICLETA?
Acum 4 luni
Motopedul l-am cumparat de la un tip care importa astfel de mopede si motociclete in Romania, cu factura si garantie: instagram.com/junak_ro/?hl=en Mentiuni pentru cateva chestii din video: 1. Am semn de incepator pentru ca vreau sa fiu lasat in pace daca merg incet, macar pana ma obisnuiesc, asa ca mamaliga indeparteaza pe toata lumea. 2. Desi se poate conduce usor cu cat. B/B1, pentru ca se controleaza ca o motocicleta, recomand sa luati cateva cursuri de conducere a unei motociclete pentru ca e diferit de un moped clasic. 3. Permisul cat. AM se poate obtine de la 16 ani fara 3 luni, deci 15 ani si 9 luni. 4. Nu vreau o motocicleta mare. 5. Imi doream ceva care sa fie nou. 6. Nu are importanta ce crezi tu ca poti face cu diferite sume de bani sau cu permisul tau. Eu fac ce imi doresc cu banii si permisul meu. 7. Nu renunt niciodata la bicicleta. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
NOI NU SUNTEM FIRMA DE TRACTARI - Fapte-n trafic ep. 68
NOI NU SUNTEM FIRMA DE TRACTARI - Fapte-n trafic ep. 68
Acum 4 luni
In episodul acesta am adunat lucruri si cand mergeam motorizat. Cand sunt 40 de grade Celsius si trebuie sa ajung la intalniri, merg motorizat, ca sa nu transpir. Contrar asteptarilor, pe bicicleta electrica, tot faci efort. Acest clip este o iluzie optica. Nu reprezinta realitatea, care, in Bucuresti este una calma, plina de oameni iubitori care stau mereu la semaforul rosu. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Aproape lovit de masina, o bataie si multa caldura - PE BICICLETA IN ROMANIA
Aproape lovit de masina, o bataie si multa caldura - PE BICICLETA IN ROMANIA
Acum 5 luni
Bicicletele pe care am mers: www.eljoybikes.com/en Mii de multumiri celor care au avut grija de noi pe drum, au venit sa ne vada in orasele prin care am trecut si celor care ne-au ajutat. Muzica: Taraf de Haidukos: ro-zone.info/view/cFQ0SXVmTWV5WUE.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com) Introducere 00:00 Brasov 2:09 Maierus 8:17 Craciunel 17:20 Odorheiu Secuiesc 17:55 Reghin 20:51 Gheorghieni 30:00 Lacul Rosu 33:40 Piatra Neamt 36:58 Romanesti 42:25 Onesti 48:12 Intoarcere 53:58
Interviu Nicusor Dan pe bicicleta - CUM E SA PEDALEZI IN BUCURESTI?
Interviu Nicusor Dan pe bicicleta - CUM E SA PEDALEZI IN BUCURESTI?
Acum 5 luni
Mii de multumiri lui Andrei care m-a ajutat cu masina si lui Victor care a filmat din exterior. Totodata, multumiri celor de la Bike Geek pentru ca ne-au pus la dispozitie bicicletele si ne-au oferit accesoriile. Acest video nu reprezinta un mesaj electoral. Votul este liber si secret, asa ca, alegerea democratica apartine fiecaruia. Cu Nicusor Dan m-am intalnit in timp ce impartea pliante in fata gurii de metrou si i-am lansat o invitatie intr-un clip si acesta a spus da. Nu am avut mult timp la dispozitie, insa, consider ca am apucat sa il intreb tot ce am putut despre infrastructura actuala din Bucuresti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cu motocicleta pe trotuar si in masina cu (Motor)Bike - Povestiri in trafic ep. 48
Cu motocicleta pe trotuar si in masina cu (Motor)Bike - Povestiri in trafic ep. 48
Acum 5 luni
Mopedul il gasiti aici: instagram.com/junak_ro/?hl=en Canalul lui (Motor)Bike: ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Mii de multumiri lui Andy Popescu pentru oportunitatea de a conduce BMW-ul i8. Este o super masina. Mopedul imi apartine si nu este la mine pentru promovare, in schimb cel care le vinde este un baiat serios care a raspuns foarte prompt la orice intrebare sau nevoie pe care am avut-o. Saptamana viitoare plec in tara pe bicicleta, o sa fie super tare pentru ca pandemia m-a tinut departe de calatoriile cu bicicleta. Ne vedem in orasele mentionate in video, stati geana pe Instagram @bucharestbiketraffic P.S. Vacanta a fost super tare. :) Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Top 10 biciclete sub 2500 de lei - CINE A CASTIGAT?
Top 10 biciclete sub 2500 de lei - CINE A CASTIGAT?
Acum 6 luni
Acest top reprezinta o opinie personala. Acest clip nu este sponsorizat decat de comunitatea care ma urmareste. Ca intotdeauna, o opinie personala o poti agrea sau o poti combate cu argumente. Le astept, cuminte, in comentarii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Pe o trotineta de 5500 de euro capabila de 100km\h - BESTIA DUALTRON X
Pe o trotineta de 5500 de euro capabila de 100km\h - BESTIA DUALTRON X
Acum 6 luni
Daca esti indeajuns de nebun, trotineta o gasesti aici: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualtron-trotineta-electrica-dualtron-x-viteza-maxima-100-km-h-autonomie-150-km-h-2-motoare-3360-w-roti-pneumatice-13-negru-3791856.html Desi pare o joaca, la o viteza de 25km/h echipamentul de protectie pentru corp cum ar fi armura, genunchierele si cotierele, casca si ochelari sunt necesare pentru a te asigura ca ai o sansa de supravietuire in cazul unei cazaturi. Nu incurajez sa mergeti cu mai mult de 25km/h cu trotineta electrica si nici nu vreau sa replicati ce ati vazut in video. Folositi orice vehicul, responsabil respectand regulile de circulatie si cu mare atentie la ceilalti participanti la trafic. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Prima iesire cu Victor pe bicicleta - CUM SE DESCURCA?
Prima iesire cu Victor pe bicicleta - CUM SE DESCURCA?
Acum 6 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noul program spatial al Romaniei - Povestiri in trafic ep. 47
Noul program spatial al Romaniei - Povestiri in trafic ep. 47
Acum 6 luni
Bicicleta din clip, Eljoy revolution 5.0: www.eljoybikes.com/en Tot ce vedeti in clip este o iluzie optica. Totul este bine si frumos in Bucuresti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Schimbatorul rupt, cazaturi si multa viteza pe munte
Schimbatorul rupt, cazaturi si multa viteza pe munte
Acum 6 luni
Bicicleta o gasiti aici: www.sportguru.ro/?sn.q=ghost+ Se numeste Ghost SL AMR 6.9 si a ajuns la mine pentru test cu ajutorul celor de la Sport Guru, carora le multumesc. Ei nu m-au platit si nu au sponsorizat acest videoclip, in nici un fel. Canalul lui SebiPOV - ro-zone.info/user/puvNQ0ttUgIVU3dHikjbUQ.html Canalul lui Cosmin - ro-zone.info/user/WVr3zvCZKFG-PHkk6KFalA.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am testat un full suspension la un super pret- Devron Zerga FS6 7 si Devron Riddle 2.7
Am testat un full suspension la un super pret- Devron Zerga FS6 7 si Devron Riddle 2.7
Acum 6 luni
Bicicletele le gasiti aici: Devron Zerga: www.afisport.ro/biciclete-biciclete-mtb/bicicleta-mtb-devron-zerga-fs-6-7-430mm-negru-rosu-27-5.html Devron Riddle: www.afisport.ro/produse?c=riddle+&f97d77fc154ab619a6fe5f56baf862f3=fcbd7ea233b67f08178a9180ae007078 Acest clip nu reprezinta o reclama, recomand bicicletele si serviciile magazinelor prezentate, dupa ce am apelat la acestia de mai multe ori. Multumiri lui Costi de la AFI Sport pentru ca m-a lasat sa testez Devron Riddle si celor de la Cicletarie pentru Devron Zerga FS6.7 si multumesc pentru suc Vali, m-ai salvat. :) Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am deschis portile iadului si au iesit biciclistii - Povestiri in trafic ep. 46
Am deschis portile iadului si au iesit biciclistii - Povestiri in trafic ep. 46
Acum 6 luni
Bicicleta din clip: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Toate imaginile prezentate in acest clip sunt o iluzie optica. Totul merge bine si frumos in Bucuresti, nu e nevoie sa ne panicam. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Prima iesire dupa recuperarea la genunchi - ABIA ASTEPTAM!
Prima iesire dupa recuperarea la genunchi - ABIA ASTEPTAM!
Acum 7 luni
Canalul lui Adrian: ro-zone.info/user/2xzezWLLgbv0IzM7JfYISw.htmlvideos O iesire scurta in parc. Nimic special, avand in vedere ca inca sunt in recuparare. Dar, cum imi revin am planuit cel putin 3-4 iesiri la munte. Ii multumesc lui Adrian pentru ca m-a suportat. Bicicletele din clip: Haibike Xduro ALMNT 3.0 - racingbikeshop.ro/bicicleta-haibike-xduro-allmtn-3-0-27-5-500wh-alb-gri-44-2019 Specialized Levo SL - click4sport.ro/bicicleta-specialized-turbo-levo-sl-carbon-29-storm-grey-rocket-red-m?gclid=Cj0KCQjw6PD3BRDPARIsAN8pHuHNQy_4OTppb0dA191TAX5Tal3UOeB3I42ug2D4_oI0bfoAE7nyD50aAj-BEALw_wcB Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Modul meu simplu si eficient de transport - Kugoo S1
Modul meu simplu si eficient de transport - Kugoo S1
Acum 7 luni
Trotineta o gasesti aici: quickvolt.ro/trotineta-electrica-kugoo-s1pro-36v-75ah-350w Trotineta din clip este daily driver-ul meu. Este rezistenta, avand in vedere abuzurile pe care le primeste, este usor de carat si depozitat. Mai ales cand vrei sa scapi de trafic sau nu vrei fie sa te uzi la picioare sau sa transpiri. Are si ea dezavantajele mentionate in clip, dar, per total, o prefer in favoarea altor trotinete la acelasi pret cum ar fi Xiaomi sau E-twow. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
AM 5 COPII DAR NU I-AM FACUT EU - Fapte-n trafic ep. 67
AM 5 COPII DAR NU I-AM FACUT EU - Fapte-n trafic ep. 67
Acum 7 luni
Am revenit dupa pandemie cu primul episod fapte-ntrafic disponibil in 8K. Iar bucuria si mai mare este ca traficul si-a revenit la normal. Eram ironic, bineinteles. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Primul meu carvlog a fost un esec total - Povestiri in trafic ep. 45
Primul meu carvlog a fost un esec total - Povestiri in trafic ep. 45
Acum 7 luni
Acesta este primul si ultimul meu carvlog. Sper. Cred. Canalul este despre biciclete, nu masini. Dar pentru ca am primit un numar mare de intrebari de ce am dat multi bani pe o bicicleta si nu am luat o masina sau de ce comentez la soferi cand eu nici nu am permis, ei bine... Video Domnu' Puzzle: ro-zone.info/view/eGtxWktEemttZHc.html Video Ciprian Lospa: ro-zone.info/view/dnI5SlI4eUp1NGM.html Anuntul de vanzare al masinii: carzz.ro/mini-cooper-r50-individual-gpl-interior-rar-anunt_2528905.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua mea bicicleta electrica - PROBABIL CEA MAI BUNA DIN LUME
Noua mea bicicleta electrica - PROBABIL CEA MAI BUNA DIN LUME
Acum 7 luni
Clipul este/ va fi disponibil pe www.freerider.ro si canalul lor de YT. Stati geana pe ei sa il vedeti, baietii posteaza review-uri, tutoriale si calatorii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am implinit 7 ani - care a fost cea mai mare greseala facuta?
Am implinit 7 ani - care a fost cea mai mare greseala facuta?
Acum 7 luni
Am implinit opt ani de RO-zone. Sapte ani de bucharestBIKEtrafic, sapte ani in care mi-am expus, cu bune si rele pasiunea me pentru a pedala. Nu sunt cel mai bun, nici cel mai rau dar sunt eu. Asa cum sunt si in viata reala. Fara perdea uneori, serios pe alocuri si de cele mai multe ori fericit. Pentru ca fac ce imi palace. Multumesc tuturor celor care au sustinut canalul. Si cei numiti si cei nenumiti. P.S. Pe la minutul 22, video-ul are o eroare de editare. Regret nespus. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ce am invatat de la Colo si Mimi - Povestiri in trafic ep. 44
Ce am invatat de la Colo si Mimi - Povestiri in trafic ep. 44
Acum 7 luni
Clipul lui Lospa: ro-zone.info/view/TFdza1FJT2hweWc.html Emisiunea TVR: ro-zone.info/view/Tnc4bEZLYURUems.html Acest clip reprezinta o opinie pe care o am din cateva informatii. Nu trebuie sa o luati ca litera de lege si trebuie sa intelegeti ca aceasta este viziunea mea limitat in ceea ce priveste aceasta intamplare. Nu am dezbatut mai mult, s-a facut deja asta pe mai tot RO-zone-ul sau in presa. Daca am gresit cu ceva, mea culpa si sa fie cu iertare. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cine este cel mai rapid youtuber de pe circuitul de karting?
Cine este cel mai rapid youtuber de pe circuitul de karting?
Acum 8 luni
Am venit la invitatia lui Robert si ne-am distrat de minune. Eu am mai fost pentru 12 minute pe circuit inainte de aceasta intalnire, impreuna cu Andy Popescu si a fost genial. Deci, recomand locul, daca vreti sa va testati abilitatile de pilot. Se numeste Vmax, este in Bucuresti, in zona Romexpo. Vreau sa le multumesc tuturor celor invitati, au fost super si sper sa transform intrecerile intr-o serie de mai multe episoade. De miercuri, revenim cu postarile despre biciclete. Acest videoclip nu reprezinta o reclama si nu a fost sponsorizat. Clasamentul ocupat de minunatii invitati la linia de finish: Locul 1 - bucharestBIKEtraffic ----Best lap 1:00:808 Locul 2 - (Motor)Bike ----------------- Best lap 1:00:711 Locul 3 - Masina Potrivita ------------Best lap 1:01:562 Locul 4 - Sandor Ionut -----------------Best lap 1:01:613 Locul 5 - Cristian Dascalu -------------Best lap 1:01:777 Locul 6 - The Link ------------------------Best Lap 1:03:438 Locul 7 - Epic Shorty -------------------Best lap 1:04:097 Locul 8 - Andrei Stan ------------------Best lap 1:04:308 Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cea mai interesanta bicicleta de care trebuie sa afli - Sprint Apolon Pro 2020
Cea mai interesanta bicicleta de care trebuie sa afli - Sprint Apolon Pro 2020
Acum 8 luni
Bicicleta o gasiti aici: sprint-bike.ro/shop/29/342111-bicicleta-sprint-apolon-pro-29-negru-grimatt-2020-440-mm-3800932097416.html Pipa scurta o gasiti pe www.bikegeek.ro Multumiri celor de la Bike Geek ca m-au lasat sa testez bicicleta, m-am distrat de minune cu ea pentru o saptamana cat am avut-o. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Moldovenii spun lucruri traznite rau - Povestiri in trafic ep. 43
Moldovenii spun lucruri traznite rau - Povestiri in trafic ep. 43
Acum 8 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike+ Acest video nu reprezinta nimic. Pentru ca totul este o iluzie, iar iluzia nu este nimic. Antenele, 5G, fortele mistice si moldovenii, sunt adevarate. Iubesc pe toata lumea, chiar si pe cei care imi iau taxe. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Nu mai recunosc Bucurestiul dupa carantina - Povestiri in trafic ep. 42
Nu mai recunosc Bucurestiul dupa carantina - Povestiri in trafic ep. 42
Acum 8 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike+xduro AM REVEEEEENNIIIITTT! IN SFARSIT! Lucrurile s-au schimbat prin Bucuresti. La partea de piste de biciclete in bine. Cel putin la prima observatie. Oricum, luam lucrurile incet, pentru ca asa e responsabil. Ma bucur ca am revenit si sper sa nu mai fie nevoie sa iau din nou pauza pentru ca a fost oribil sa stau doua luni fara bicicleta. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
In parc la vanatoare de fazani si caini
In parc la vanatoare de fazani si caini
Acum 9 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike Va rog sa faceti cumva sa pot iesi din casa fara sa ma invart ca hamsterul in cerc. Multumesc mult. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Reactionez la bicicletele voastre - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Reactionez la bicicletele voastre - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Acum 9 luni
Acest stream este cel mai blana stream, prezentat de cel mai balana om. Daca ai probleme cu el, nu ma intereseaza. Grupul de Facebook : facebook.com/groups/bucharestbiketraffic/
McDonald's uraste biciclistii  - Povestiri in trafic ep . 41
McDonald's uraste biciclistii - Povestiri in trafic ep . 41
Acum 9 luni
Bicicleta nu e vehicul pentru ca merge uneori pe trotuar. Atunci McDonald's nu e restaurant, pentru ca nu are chelneri. In plus, mai sunt si trotinetele. Pe ele nu le-am mentionat pentru ca porneam o alta nebunie. Mai mult, eu am o intrebare, oare "aia civilizati, acolo in Olanda sau Danemarca" au voie la Mc Drive? Cred ca trebuie sa iti cumperi masina sa intri la Mc Drive, un BMW pe Bulgaria cu care sa poluezi bine atmosfera. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
O noua bicicleta electrica de buget - Focus WHISTLER² 6.9
O noua bicicleta electrica de buget - Focus WHISTLER² 6.9
Acum 9 luni
Bicicleta o gasiti aici: sprint-bike.ro/shop/22411-e-bikes Focus Whistler este o bicicleta de buget. De fapt, o bicicleta de brand, electrica, de buget. Am testat-o acum 1 luna si jumatate, mi-am facut curaj si am postat acum, avand in vedere faptul ca sunt mereu intrebat de biciclete electrice, chiar si cand iesitul afara este mai problematic. Mi-a placut foarte mult, se simte ca o bicicleta bine lucrata si bine facuta. Are si ea parti negative, insa, cu mentiunea ca aceasta este o bicicleta de buget. Adica, le pot trece cu vederea. Asa cum le-am mentionat, anvelopele nu sunt fanul lor peste noroi, pipa cu care vine bicicleta este prea lunga, pedalele sunt oribile si cred ca un charger de 4Ah ar fi fost de vis. Stiu ca vor fi cei care vor spune ca de pretul bicicletei isi cumpara un kit electric sau o bicicleta chinezeasca la jumatate de pret. Dar, bicicleta aceasta este mai mult de atat. Autonomia reala testata; Pe plat: ~45km @ 25km/h. Pe teren accidentat: 28km @ 20km/h la urcare si peste 25km/h la coborare. Combinat: 38km cu medie de 23km/h. Bicicleta se poate delimita, doar din soft cu un cablu Bafang si soft-ul aferent. Viteza maxima este ~34km/h. Delimitatarea merita doar daca o folosesti off-road, unde si legal sa faci asta. Totodata, autonomia bateriei scade cu cel putin 35%. Accesoriile, la Bike Geek: bikegeek.ro/33-accesorii ATENTIE: Acest clip a fost filmat acum o luna si jumatate. Mult inainte de pandemie. Fara acuze nefondate, multumesc. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am ramas fara bicicleta, dar a meritat plimbarea.
Am ramas fara bicicleta, dar a meritat plimbarea.
Acum 9 luni
Bicicleta o gasiti aici: click4sport.ro/biciclete/mtb?manufacturer=36&price=1349-1349 Trebuia sa fac asta. Pentru ca intotdeauna este bine sa ajuti, indiferent de situatie. Chiar si din putinul pe care il ai. Bicicleta din clip imi fusese trimisa de cei de la click4sport.ro pentru review. Acum, le datorez o bicicleta. Dar, nu imi pare rau. Pentru ca a ajuns in mainile lui "Vasile" [nu am vrut sa ii divulg numele real] care sunt sigur ca o va folosi pentru ce a fost intentionata. O bicicleta perfecta pentru livrari, pentru ca este o bicicleta ieftina, usor de manevrat, cu gauri pentru aparatori si foarte rezistenta. Mii de multumiri politistilor care au fost intelegatori cand le-am explicat ce urma sa fac si m-au lasat sa plec. Aveam declaratie pe proprie raspundere dar, daca erau rau intentionati puteam lua o ameda mare. Va indemn si pe voi sa respectati toate indicatiile oferite de autoritati. Acest clip nu este in nici un fel sponsorizat. Mii de multumiri celor de la Bike Geek pentru donatie, aici ma refer la accesoriile de bicicleta. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum sa pedalezi legal pe timp de pandemie
Cum sa pedalezi legal pe timp de pandemie
Acum 9 luni
Articolul pe care il recomand : freerider.ro/mag/cum-sa-iesi-legal-din-casa-cu-bicicleta-in-perioada-carantinei-162234 Va rog sa intelegeti ca atunci cand iesiti afara o faceti pentru ca sunteti nevoiti, la fel si cand faceti miscare. Nu abuzati de acest lucru, mentineti distanta fata de toata lumea si luati-va toate masurile de precautie. Totodata, iesiti afara pentru un timp limitat, nu faceti o vacanta din situatia actuala. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
M-am intalnit cu Dumnezeu si am stat de vorba - Povestiri in trafic ep. 40
M-am intalnit cu Dumnezeu si am stat de vorba - Povestiri in trafic ep. 40
Acum 10 luni
Site-ul de care vorbeam: ourworldindata.org/coronavirus Sa multumim celor care lucreaza in linia intai, medicii, oamenii de stiinta, politistii, cei care isi risca viata in momentele acestea, adevaratii eroi. In rest, ca biserica, e usor sa vinzi povesti vechi de 2000 de ani care nu mai au nici o relevanta astazi, sa nu fii taxat de stat si sa mai si primesti tot timpul donatii. Adica sa fii un imperiu, o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Si cand vine vorba ca tocmai categoria care iti trece pragul cel mai des sa fie macinata de acest virus, tu sa te faci ca ploua, ba mai mult sa imprastii stiri false si sa spui ca daca nu vii la biserica nu il mai gasesti pe Dumnezeu. Deci, despre popi, patriarhi si alti "super oameni" inchipuiti, "numai de bine". Altfel, Dumnezeu este peste tot, te poti ruga oriunde, cu siguranta aude. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ultimul video filmat inainte de pandemie - RIDE ALONG FULL POWER!
Ultimul video filmat inainte de pandemie - RIDE ALONG FULL POWER!
Acum 10 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Reactionez la bicicletele voastre - De 6 zile in casa Live Stream
Reactionez la bicicletele voastre - De 6 zile in casa Live Stream
Acum 10 luni
Acest live este prezentat de o persoana care uneori o ia pe campii. Daca experimentati ofense sau va ofensati repede, va rog sa fiti intelegatori.
Ce accesorii folosesc pe bicicleta- VOI CE FOLOSITI?
Ce accesorii folosesc pe bicicleta- VOI CE FOLOSITI?
Acum 10 luni
Ca intotdeauna sunteti invitati sa va lasati parerea despre accesoriile prezentate sau sa le recomandati pe cele pe care le folositi voi. Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Casca POC Tectal - www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/echipament/casti-bicicleta/casca-ciclism-poc-tectal Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am tras spaima vietii in Tesla cu Andy Popescu
Am tras spaima vietii in Tesla cu Andy Popescu
Acum 10 luni
Canalul lui Andy Popescu: ro-zone.infofeatured Mii de multumiri pentru invitatie, am avut o zi excelenta impreuna cu Andy. Totodata multumiri; drivetesla.ro/ instagram.com/vmax_karting/ Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua mea bicicleta full suspension - Povestiri fara trafic ep. 39
Noua mea bicicleta full suspension - Povestiri fara trafic ep. 39
Acum 10 luni
Bicicleta o gasiti aici: racingbikeshop.ro/ Noua mea bicicleta e un monstru. Voi face un episod cu ea pe off-road, dar pana atunci am mers cu ea in oras sa vad ce poate. Sincer, sunt impresionat, gropile lui Firea nu mai au nici o sansa impotriva mea. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum a aparut primul MTB - Specialized Rockhopper 2020
Cum a aparut primul MTB - Specialized Rockhopper 2020
Acum 10 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Elevii care nu stie lectia - Povestiri in trafic ep. 38
Elevii care nu stie lectia - Povestiri in trafic ep. 38
Acum 10 luni
Bicicletele din clip; Eljoy Revolution: www.eljoybikes.com/en/electric-bikes/eljoy-revolution-3 Cross Maverix: click4sport.ro/ Ca intotdeauna totul merge struna, in capitala, in Romania, nu am nimic de obiectat. Pe 13 martie sarbatorim 7 ani de bucharestBIKEtraffic. La multi ani mie, parca ieri am inceput toata treaba. Sarbatorim cu bune si cu rele. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 66 - PE TELEFON IN FATA POLITIEI
Fapte-n trafic ep. 66 - PE TELEFON IN FATA POLITIEI
Acum 11 luni
Eljoy Revolution: www.eljoybikes.com/en/electric-bikes/eljoy-revolution-3 Nimic nou, nici in acest episod. Exceptand oamenii civilizati care sunt super tari si din pacate imagini cu Delta Vacaresti care a fost cuprinsa de flacari. Dar altfel, politia doarme in bocanci, fiecare face cam ce vrea si totul e asa cum il vedeti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Olimpiada de furat bani - Povestiri in trafic ep. 37
Olimpiada de furat bani - Povestiri in trafic ep. 37
Acum 11 luni
Update: Madam Firica, a renuntat la taxa Oxigen. Printre altele, am filmat clipuri saptamana aceasta. Gata pauza. Am raspuns in acest video unor mesaje primite de la oameni si mi-am exprimat teama legata de virusi. Altfel, stati linistiti ca lucrurile raman la fel. La fel si eu. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Traficul din Istanbul e oribil - Cu bicicleta in Turcia ep. 3
Traficul din Istanbul e oribil - Cu bicicleta in Turcia ep. 3
Acum 11 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am fost țepuit in Bulgaria - Cu bicicleta in Turcia ep. 2
Am fost țepuit in Bulgaria - Cu bicicleta in Turcia ep. 2
Acum 11 luni
Mix-ul lui Gaslamp Killer unde am gasit melodia - www.mixcloud.com/essentialmixcollection/20121202-essential-mix-the-gaslamp-killer/ Nissim, melodia care contine sample-ul: ro-zone.info/view/WHQySWNLNzhOT3c.html Melodia din limba turca: ro-zone.info/view/dzBEVEJsQ0I5a28.html Am ajuns in Turcia, in cele din urma. Am facut plangere catre Booking, astept rezolvare. In Malko Tarnovo am patit si alte bazaconii, le voi explica intr-un live, altfel episodul ar fi fost mult prea lung. In Turcia imi place foarte mult, am filmat deja prin Istanbul, este teroare aici cu traficul. Printre altele imi e dor de casa, de familie si de voi. Deci, ne vedem in curand acasa. Regret ca am postat mai rar, e greu sa editezi de pe drum, sa te si focusezi la calatorie si sa te descurci cu internetul. Va multumesc pentru mesajele de sustinere. Sunteti super tari! Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Alergat de caini si claxonat de TIR - Cu bicicleta in Turcia ep.1
Alergat de caini si claxonat de TIR - Cu bicicleta in Turcia ep.1
Acum 11 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Link-urile de mai jos nu imi aduc nici un ban, ci raspund la intrebarile voastre cu privire la echipamentul pe care il folosesc si recomand. Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Femeia care vrea amenda - O zi cu bucharestBIKEtraffic
Femeia care vrea amenda - O zi cu bucharestBIKEtraffic
Acum an
Mai exista o farama de speranta. Mai exista si oameni cu integritate, iar femeia, doamna mai exact, din clip, demonstreaza aceasta. Altfel, v-am luat cu mine o zi intreaga, prin diferite locuri, ca sa vedeti ce fac. Asta, daca va intereseaza. Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Incuietoarea Luma: sprint-bike.ro/shop/lacate/275371-lacat-luma-enduro-mini-162x75-verde-c6-8421316048647.html?search_query=luma+&results=72 Ai parcat ca un bou: facebook.com/aiparcatcaunbou/ Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am numai vesti proaste - Povestiri in trafic ep. 36
Am numai vesti proaste - Povestiri in trafic ep. 36
Acum an
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Interviul cu comisarul Politiei Rutiere: ro-zone.info/view/bXp6RXRNWFpTeTQ.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Top 10 trotinete din 2019 - NU STIU CINE A CASTIGAT
Top 10 trotinete din 2019 - NU STIU CINE A CASTIGAT
Acum an
Trotinetele le gasiti aici: Locul 1 sau 2, Quickvolt 8 - bit.do/fpz2M Locul 1 sau 2, Xiaomi 365 Pro - bit.do/fpz3n Locul 3, E-twow Master - bit.do/fpz3z Locul 4, Honghao S12 - bit.do/fpz34 Locul 5, Quickvolt 10X - bit.do/fpz4e Locul 6, Joyor Speedxman - bit.do/fpz4W Locul 7, Quickvolt Sparky Boost - bit.do/fpz5A Locul 8, E-twow Booster GT - bit.do/fpz5P Locul 9, Joyor X5s - bit.do/fpz5Z Locul 10, Freewheel Rider Fun - bit.do/fpz6h Acest top este realizat la cererea voastra si va multumesc pentru sugestie. Sunt sigur ca sunt alte trotinete care ar merita sa intre in top, insa, nu am mers pe ele, asa ca nu am o perere pertinenta despre ele, inca. Voi avea timp in 2020 sa ma revansez. Totinetele din top sunt alese pe 8 considerente. Rezistenta, constructie, viteza, usurinta de a o transporta, stocare, pret si autonomie Totodata, daca aveti sugestii legate de top sau am facut greseli, ma puteti corecta in comentarii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 65 - POLITIA SI BICICLETA FURATA
Fapte-n trafic ep. 65 - POLITIA SI BICICLETA FURATA
Acum an
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Intamplarile sunt cat se poate de reale si fac parte din viata noastra de zi cu zi, aici in Bucuresti. Dar, conform primarului, daca nu ne convine sa ne mutam, sa nu care cumva sa facem dracu' ceva, ca ne doare mainile, ca e multe. Deci, aia e. Ne plangem, ca e mai simplu asa. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Toate episoadele sunt realizate cu urmatorul echipament pe care il recomand, dar, totodata recomand si serviciile magazinelor mentionate. Aceste link-uri nu imi aduc nici un profit, sunt aici pentru a descrie ce echipament folosesc pentru ca e cea mai comuna intrebare pe care o primesc. Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Camere video de la F64: Canon C100: bit.do/fpmgk Panasonic G85: bit.do/fpmBU Panasonic LumixLX15: bit.do/fpmCM Trepiedul, lavalierele, gimbal, ghiozdan si lumini: www.fvideo.ro/ Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Telefonul Samsung Galaxy S10e de la evoMAG: bit.do/fpmHQ Ceasul Garmin Fenix 6 de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Geaca, coburi, pantalonii si protectia de gat de la Decathlon: www.decathlon.ro/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
NU TE-AM VAZUT BOSS - CU MOTOBICICLETA IN TRAFIC
NU TE-AM VAZUT BOSS - CU MOTOBICICLETA IN TRAFIC
Acum an
Bicicleta din clip, EMB Explorer: emb.bg/en/ Motobicicleta de la EMB, un producator bulgar de biciclete, este foarte tare. Mai putin iarna si daca stai la bloc. Vorbind serios, este un vehicul care rezolva o multime de probleme de transport, mai ales prin faptul ca e foarte usor de intretinut, iftin de incarcat si usor de manevrat. Partile negative sunt lipsa aparatorilor sau cel putin a gaurilor pentru aparatori, greutatea de 49kg, foarte mare pentru o bicicleta conventionala si faptul ca pe vreme rece, bateria, nu tine la fel de bine incarcarea ca atunci cand este cald afara. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Toate episoadele sunt realizate cu urmatorul echipament pe care il recomand, dar, totodata recomand si serviciile magazinelor mentionate. Aceste link-uri nu imi aduc nici un profit, sunt aici pentru a descrie ce echipament folosesc. Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Camere video de la F64: Canon C100: bit.do/fpmgk Panasonic G85: bit.do/fpmBU Panasonic LumixLX15: bit.do/fpmCM Trepiedul, lavalierele, gimbal, ghiozdan si lumini: www.fvideo.ro/ Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Telefonul Samsung Galaxy S10e de la evoMAG: bit.do/fpmHQ Ceasul Garmin Fenix 6 de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Geaca, coburi, pantalonii si protectia de gat de la Decathlon: www.decathlon.ro/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Gandurile unui batran senil - Povestiri in trafic ep. 35
Gandurile unui batran senil - Povestiri in trafic ep. 35
Acum an
Am revenit pe anul 2020. Mi-am spus frustrarile, gata. Nu am sperante de la Primaria Bucuresti ca va schimba ceva pe termen scurt, nici pe termen lung. Asa ca anul asta nu va mai bat la cap cu toate nebunelile. Declaratie director STB si povestea cu tramvaiul: www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/sicane-in-trafic-intre-un-sofer-cu-bmw-si-un-tramvai-ce-spune-directorul-stb-despre-comportamentul-vatmanului-1241020 Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum sa iti faci seara mai buna - LUMINITE DE CRACIUN
Cum sa iti faci seara mai buna - LUMINITE DE CRACIUN
Acum an
Luminile le gasiti aici: gaciron.ro/collections/lumini-de-siguranta Acest clip nu este sponsorizat, am comandat peste 50 de lumini pentru a imi face bicicleta cat mai vizibila. Din pacate vremea mi-a dat planurile peste cap, asa ca a fost mai greu cu iesitul afara. Din fericire, dupa sarbatori, cand voi vedea in trafic oameni fara lumini voi putea sa ii aduc pe calea cea buna si sa le dau un set de lumini. Va multumesc mult pentru sustinere si pentru tot ce am realizat impreuna anul acesta. Sarbatori Fericite si La Multi Ani 2020! Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 64 - O ZI DIN VIATA BICICLISTULUI SARAC
Fapte-n trafic ep. 64 - O ZI DIN VIATA BICICLISTULUI SARAC
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum sa pierzi o cursa de biciclete - Pucioasa Bike Race
Cum sa pierzi o cursa de biciclete - Pucioasa Bike Race
Acum an
Am iesit pe locul 3 la general, la categoria E-bike. A fost o cursa foarte interesanta, insa, cred ca regulile de anul viitor trebuie sa fie mai stricte si mai bine controlate. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 63 - MOS GERILA SI PRIETENII SAI
Fapte-n trafic ep. 63 - MOS GERILA SI PRIETENII SAI
Acum an
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Lumina de pe ghidon, Gaciron V9D: gaciron.ro/ Totul e ok in trafic. Restul e o iluzie optica. Am zis ca sunt mai pozitiv ca sa il multumesc pe Mos Gerila. Din pacate, nu mi-a iesit. Asa ca am adaugat o rubrica noua. "Tufa de Venetia", adica omul care, uneori, e pur si simplu prea tantalau sa realizeze ce face. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Am cumparat cel mai ieftin MTB de pe OLX si l-am refacut - GIVEAWAY
Am cumparat cel mai ieftin MTB de pe OLX si l-am refacut - GIVEAWAY
Acum an
Mi-am dorit intotdeauna sa cumpar o bicicleta care sa arate ca Batranica si sa o readuc la viata cu o suma modica. Asa ca m-am pus pe treaba si pentru ca e luna in care trebuie sa daruiesti, am adunat o gramada de lucruri, de la accesorii, lumini, echipament, o trotineta electrica si o bicicleta si vreau sa le ofer celor care vin la fan meeting printr-o mica tombola. Ne vedem la Happy Cinema pe 14 decembrie, la ora 15:30, la o proiectie speciala cu retrospectiva anului 2019. O sa fie foarte tare. Intrarea este libera. Acest clip nu este sponsorizat in nici un fel, la fel si evenimentul. Cand cumparati o bicicleta, intotdeauna luati un prieten cu voi, fie din considerente de siguranta, fie pentru a va sfatui ce sa faceti. Bicicleta merge struna acum. Nu am considerat Cube-ul pentru ca avea frane V-brake, un pic prea vechi pentru gustul meu. Iar un anunt redactat prost, de regula, inseamna un proprietar care nu are interes sa vanda. Mare atentie la preturile foarte mici de pe OLX. Daca o oferta e mult prea buna ca sa fie adevarata, in general e asa. Nu cumparati biciclete furate, nu incurajati hotii de biciclete. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am ramas fara toate bicicletele - Povestiri in trafic ep. 34
Am ramas fara toate bicicletele - Povestiri in trafic ep. 34
Acum an
Bicicleta din clip: www.panamea.bike/?lang=en Camera video: www.evomag.ro/video-camere-video/gopro/ Ceasul de la mana: www.sportguru.ro/sporturi/alergare/echipament-alergare/ceasuri-alergare/ceas-garmin-fenix-6x-sapphire Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Trotineta electrica accesibila sau scumpa? - Honghao S12 vs. Boosted Rev
Trotineta electrica accesibila sau scumpa? - Honghao S12 vs. Boosted Rev
Acum an
Trotineta Honghao S12 o gasiti aici: quickvolt.ro/ Canalul lui Adrian POV: ro-zone.info/user/VXS6-dHi_m8SLCIvULhbow.html Trotineta vine in mai multe versiuni de echipare, de aceea si pretrurile diferite pe care le are. De la frane mecanice la frane hidraulice, baterie de 18Ah, 20Ah si 23Ah care iti confera autonomie de 70km. Trotineta de la Boosted, e clar mult mai bine construita, cu mai multa atentie la detalii si un design orientat catre un oras fara borduri, fara gropi si cu acces la insfrastructura, dar, nu justifica cei aproape 850 de euro diferenta. In plus, are autonomie de doar ~20km pe modul care propulseaza trotineta pana la 40km/h, pe cand, Hongaho, pe modul cel mai puternic, cu o persoana de 75kg, poate calatori mai bine de 50 de km, din testele mele. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ultimul episod - Povestiri in trafic ep. 33
Ultimul episod - Povestiri in trafic ep. 33
Acum an
Un motiv pentru care nu sunt un "influencer". Nu pot sa inchid ochii cand din banii nostri, bani din taxe si impozite suntem furati. Ni se fura aerul, spatiul pe care trebuie sa il avem ca pietoni si infratructura pentru transport alternativ. Masina nu trebuie sa fie centrul unui oras, mai ales al unei capitale europene. De fapt, cea mai congestionata si poluata capitala europeana, cu cele mai putine rute prioritare pentru mijlocul de transport in comun, cu cei mai putini biciclisti, cele mai putine baze sportive, cu oameni supraponderali, cu cele mai multe accidente din Europa si lista continua. Un lider de la primarie trebuie sa porneasca cu etalarea greselilor vechilor administratii, un plan nou pentru scoaterea capitalei din mizerie, discutii continue cu Politia Rutiera si angajamentul ca in cel mult doua mandate va aduce orasul in anul 2020. Un oras cu aer curat, fara parcare pe trotuar, cu incurajarea miloacelor de transport alternativ si incurajarea trotinetelor si bicicletelor. Dar, vizuiunea, responsabilitatea, munca si asumarea costa. Furtul, nepotismul, lipsa viziunii si fezabilitatii sunt lucruri cu care ne-am obisnuit deja. Drept urmare, anul viitor, la alegerile locale, Firea si cei cu o viziune ca a ei, trebuie sa dispara. Bicicleta din clip: www.evanscycles.com/trek-super-commuter-8-2019-electric-hybrid-bike-EV286646 Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Bike ride extrem prin Bucuresti - DOWNHILL vs. ENDURO ELECTRIC
Bike ride extrem prin Bucuresti - DOWNHILL vs. ENDURO ELECTRIC
Acum an
Bicicletele din clip le gasiti aici: probike.ro Inca sunt in cautarea unui full suspension electric. Dupa cursa de la Pucioasa, cand mi-am dat seama ca un hard-tail nu face fata, m-am decis sa trec la un full suspension. Macar pentru o luna. Cei de la Pro Bike mi-au dat bicicleta si apoi pot sa ma decid ce cumpar. As vrea sa fie Turbo Kenevo, insa, bugetul meu este mult mai mic decat pretul acestei biciclete.Doar as vrea sa am o portavoce pentru a va spune asta. Este cea mai buna bicicleta pe care am mers vreodata. Cel putin pana acum. Plantata foarte bine pe orice teren, usoara pentru un e-bike enduro, motorul foarte puternic, cuplu liniar, suspensiile enorme pentru orice situatie si aspectul general al bicicletei. Parti negative? Da, le are, dar le voi spune dupa o luna de mers pe bicicleta. Chiar daca nu am realizat cine stie ce trick-uri sau coborari in viteza, Bucurestiul e cel mai plat oras printre altele, va rog, daca v-am dat idei nebune de dat cu bicicleta, verificati-va bicicleta inainte si purtati echipament. Armura pe dedesupt, casca in cap si manusi in maine. Un minim de protectie adica. Enjoy the ride ! \m/ Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
M-am inscris la scoala de soferi - Povestiri in trafic ep. 32
M-am inscris la scoala de soferi - Povestiri in trafic ep. 32
Acum an
Acest clip reprezinta realitatea. Daca tu vezi o versiune distorsionata, nu e nici o problema. Realitatea e ca orice, oricine mai exact ajunge sa aiba in mana o arma de doua tone cu care crede ca poate face orice. Iar statul incurajeaza asta, pentru ca taxele vin de acolo. Teoria conspiratiei, stiu. In rest, mai sunt si soferi care sunt responsabili si inteleg. Altfel, prostia, la fel ca si universul, sunt infinite. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bani si intreceri pe trotineta - Uber Eats Ep.3
Bani si intreceri pe trotineta - Uber Eats Ep.3
Acum an
Trotineta din clip: quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-honghao-s12-baterie-li-ion-48v-20-ah-putere-motor-2x800wmax-power-1200w-autonomie-80km-viteza-maxima-55km-h/ Episodul anterior 3.0 a fost dat jos de mine la rugamintea doamnei care a iesit in halat de baie in strada si a aparut in clip. M-a rugat frumos, avand in vedere ca unii dintre voi v-ati dus sa o vizitati la domiciliu. Era pe domeniu public, insa, pentru ca putea fi oricine in locul ei, si aici ma refer la orice femeie/fata, am decis sa il dau jos. Un motiv in plus sa blurez chestiile private. Episodul se numeste Uber Eats pentru ca e mai usor de gasit decat Uber Chec. Daca ai o problema cu acest lucru, fa o cerere scrisa si se rezolva in 30 de zile. Link afiliere:www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=tuykndfhh Link informatii Uber: t.uber.com/castiguri Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Ai un bat langa volan - AM FACUT ACCIDENT
Ai un bat langa volan - AM FACUT ACCIDENT
Acum an
Stiu, e vina mea. Intotdeauna e. Trebuia sa prezic viitorul. Aia e, data viitoare, o sa fiu ghicitoarea Mama Omida. Masina era destul de zgariata langa stopul stanga. Eu am avut dureri in piept toata noaptea iar ciclocoputerul si montura lui sunt de nefolosit. Camera are montura rupta. Roata fata e un pic descentrata. Nu am avut nici o pretentie financiara. Doamna din clip era si asa prea speriata si in toate conversatiile cu ea a fost intelegatoare si si-a recunoscut vina. Mi-am cerut si eu scuze pentru limbaj. Aveti un bat langa volan, folositi-l. Cu el va aratati intentia si ii ajutati pe ceilalti sa stie ce aveti de gand sa faceti. La plecarea de pe loc, se semnalizeaza intentia si se verifica in oglina de doua ori. Inainte de a te pune in miscare si cand te incadrezi pe banda. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Razbunarea Daciei Logan vs (Motor)Bike - BATALIA FINALA
Razbunarea Daciei Logan vs (Motor)Bike - BATALIA FINALA
Acum an
Un clip pornit dintr-o idee simpla. Cine merge pe cel mai rapid vehicul si totodata, am vrut sa le dau posibilitatea invitatilor sa mearga pe trotinete si biciclete electrice. Le multumesc tuturor celor care au venit. Andy Popescu nu a putut ajunge din pacate. Ramane pe data viitoare. Masinistul a fost prins si el, din pacate nu a putut veni cu a sa Saftica. Cei care apar in clip sunt oameni care au sustinut acest canal in orice forma. Indiferent de opiniile voastre legate de aparitia lor, va rog sa intelegeti ca respect acesti oameni, imi sunt dragi si sunt buni prieteni in "viata reala". Enjoy! Produsele din clip: Quickvolt 11X - quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-quickvolt-11x-baterie-lg-li-ion-72v-32ah-putere-motor-2x1600w-autonomie-160km-viteza-maxima110km-h/ DualmotoDM11 - www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualmoto-trotineta-electrica-dualmoto-dm11-putere-motor-6048w-baterie-lg-60v-35ah-frana-hidraulica-3-trepte-de-viteza-negru-3759926.html EMB Explorer - emb.bg/en/product/explorer/ Focus JAM2 - www.mbr.co.uk/reviews/electric-bikes/focus-jam2 Canalele RO-zone in ordinea aparitiei: The Link: ro-zone.info/user/WLjpFuoxoFVhgKYQEgu84w.html Motor(Bike): ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Masina Potrivita: ro-zone.info fixyourbike: ro-zone.info/user/dBDsTcVeMN35QBKmM87CJA.html Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/
Bucuresti - Ploiesti pe trotinete impreuna cu Georgiana
Bucuresti - Ploiesti pe trotinete impreuna cu Georgiana
Acum an
Trotineta pe care merge Georgiana: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/jet-blade-trotineta-electrica-jet-blade-d10-autonomie-70-km-viteza-65-km-h-motor-2x1000w-3-trepte-de-viteza-roti-pneumatice-10-frana-pe-disc-fata-spate-incarcare-dubla-negru-3683418.html Trotineta puternica: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualmoto-trotineta-electrica-dualmoto-dm11-putere-motor-6048w-baterie-lg-60v-35ah-frana-hidraulica-3-trepte-de-viteza-negru-3759926.html Trotineta Dualmoto DM11 a avut autonomie suficienta. Adica dupa cei 75km pe care i-am parcurs, mai avea autonomie cel putin 35km. In schimb, Jetblade d10 a necesitat o incarcare de 1 ora pe undeva pe la jumatatea drumului pentru a ajunge. Autonomia pe care a avut-o a fost de 55km pe modul Eco cu greutatea de 45kg a Georgianei. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 62 - EDUCATIE LA COLTUL STRAZII
Fapte-n trafic ep. 62 - EDUCATIE LA COLTUL STRAZII
Acum an
Bicicleta din clip: click4sport.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-470mm Ciclocomputerul il gasiti aici: racingbikeshop.ro/ciclocomputer-bryton-aero-60e-gps Traficul a fost mai lejer saptamana asta , insa, am trecut prin cateva momente destul de ciudate. In continuare, cred ca pietonii sunt din ce in ce mai kamikaze, urmati de soferii care se grabesc catre deces. Cel putin asa am impresia. In rest, sa dea Dumnezeu sanatate primarului si sa mearga bine biznisul cu masini. Ca in rest, biciclistii ie prea saraci sa aiba parte de ceva. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta electrica de la Decathlon - Rockrider eST500
Bicicleta electrica de la Decathlon - Rockrider eST500
Acum an
Acest review nu este platit. Este o opinie proprie. Bicicleta a fost luat din Decathlon Baneasa pentru test, ii multumesc lui Cosmin pentru asta. Bicicleta a mai fost testata de mine in aprilie 2019 pentru o zi, tot cu ajutorul Decathlon, in cadrul Salonului Bicicletei. Bicicleta o gasiti aici: www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-e-st-500--id_8487238.html?fbclid=IwAR32mfHZxkRf9oAQOy38nVfFRxrhGF5oRjPm9aTTx1tjGBYyFc7bcrbTLuA La pretul de oferta, este cea mai accesibila si bine echipata bicicleta electrica. Franele, pipa si mansoanele sunt cele pe care le-as schimba instantaneu la aceasta bicicleta, altfel, este super distractiva pentru o bicicleta entry-level. Chiar si cu un set de frane hidraulice noi si o pipa noua, bicicleta ramane sub 1000 euro, ceea ce o face extrem de accesibila. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am luat o razna complet - LA 95KM/h PE TROTINETA
Am luat o razna complet - LA 95KM/h PE TROTINETA
Acum an
Trotinetele le gasiti aici cu 10% reducere: quickvolt.ro/ Trotineta Quickvolt 11X este un monstru pe care imi doream sa il testez de ceva timp. Din pacate nu am avut mult timp pe ea si totodata am fost ca o mica fetita cand am mers in cele din urma pe ea. Promit sa imi iau revansa cu o plimbare prin trafic pe ea. Trebuie sa ma credeti ca este absolut incredibila dar in acelasi timp iti da o senzatie de teama, mai ales la viteza mare. Pretul si dimensiunile, insa, nu o mai fac incredibila. Asa ca la mai putin de jumatate din pret, jumatate de autonomie, jumatate de viteza si jumatate de greutate este Quickvolt 10X, trotineta cu cea mai buna suspensie si ciclistica pe care o poate avea o trotineta. Viteza masurata in clip s-a facut cu Speed Recorder, vitezometru GPS si telemetria de la camera video. Chiar si la 30km/h, o cazatura de pe trotineta se poate termina foarte urat. Va rog sa intelegeti ca o astfel de viteza este extrem de riscanta, indiferent unde este folosita. Acest clip nu este sponsorizat in nici un fel, opinia imi apartine si recomandarile, asemenea, dar, trotinetele mi-au fost oferite pentru test de catre cei de la Quickvolt. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep.61 - MA URASTE BICICLISTII
Fapte-n trafic ep.61 - MA URASTE BICICLISTII
Acum an
#erosubicilistule #stailasemafor #mapierdcuFirea Manuela nu stia ca pe strada poti filma in liniste, asa ca a facut plangere ca am filmat-o in timp ce vegeta pe pista de biciclete. De fapt, cred ca a fost singurul ei moment de celebritate. Desigur, filmatul in loc public este permis, oricat nu ar vrea Manuela. Asa ca acum e un influencer pe InstaChec. In rest, detest biciclistii care nu respecta niste reguli simple de circulatie si apoi se plang de soferi ca sunt dezordonati in trafic. Video cu Manuela nu este, pentru ca e blocat in Romania, deoarece a facut miss plangere. Cu un VPN il puteti vedea. E in fapte-n trafic nr. 32. ro-zone.info/view/azE4U2ZoWUtkbTQ.html P.S. Stiu ca titlul e gresit. E scris asa intentionat. Cei care sufera cu gramatica, aia e. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cel mai ieftin MTB electric românesc - MERITĂ BANII?
Cel mai ieftin MTB electric românesc - MERITĂ BANII?
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua lege anti zombie nu are efect - Povestiri in trafic ep. 31
Noua lege anti zombie nu are efect - Povestiri in trafic ep. 31
Acum an
Din fericire pentru mine, pe 21 octombrie, ora 9:00 sunt in direct la Radio Bucuresti sa imi expun parerea despre lipsa acuta de infrastructura in Bucuresti, pentru orice mijloc de transport. Nu ca intereseaza pe cineva. Primaria Sectorului 1 cumpara biciclete cu 13.000 de euro pe bucata: www.realitatea.net/biciclete-in-valoare-de-13-000-de-euro-bucata-in-capitala_2225133.html Noua lege cu telefonul e frectie la picior de lemn. Cand stai la semafor ai voie sa stai pe telefon. De parca acolo nu esti in trafic, stationezi si iesi sa iei o cafea ca ai 5 minute la dispozitie. Militia Rutiera si increngaturile sale. V-am pupat, ne vedem la Pucioasa si sper sa castig acolo, miezul din chec. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cu bicicleta pe jante - CE ANVELOPE SA ALEG?
Cu bicicleta pe jante - CE ANVELOPE SA ALEG?
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Tura de noapte pe MTB la viteza maxima
Tura de noapte pe MTB la viteza maxima
Acum an
Luminile le gasiti aici: gaciron.ro/ Bicicleta mea : click4sport.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-420mm Bicicleta lui Marius: www.leisurelakesbikes.com/148700/products/focus-jam2-c-plus-electric-bike-2018-carbonblack.aspx Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Intrecere din 1984 - DACIA 1310 vs. (Motor)Bike electric
Intrecere din 1984 - DACIA 1310 vs. (Motor)Bike electric
Acum an
Pisica din clip am adoptat-o. Am numit-o Trotineta sau simplu, Troti. Se acomodeaza foarte bine si e super jucausa. Canalul lui Radu: ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Canalul lui Marius: ro-zone.info/user/dBDsTcVeMN35QBKmM87CJA.html Link trotineta: quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-honghao-s12-baterie-li-ion-48v-20-ah-putere-motor-2x800wmax-power-1200w-autonomie-80km-viteza-maxima-55km-h/ Link bicicleta: emb.bg/en/shop/ Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
M-am intalnit cu viceprimarul Bucurestiului - Povestiri in trafic ep. 30
M-am intalnit cu viceprimarul Bucurestiului - Povestiri in trafic ep. 30
Acum an
Totul e bine, totul e genial, iubesc pe toata lumea, chiar si pe cei care imi iau taxe. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am pedalat in cinematograf - INCREDIBIL!
Am pedalat in cinematograf - INCREDIBIL!
Acum an
Sambata 28 septembrie, ora 16:00, va astept la Happy Cinema in Liberty Center, pentru un episod special bucharestBIKEtraffic, editat pentru aceasta ocazie. Toata lumea care vine are parte de stickere. Pentru cei care ajung primii primesc tricou gratis la alegerea lor. Apoi, vom avea o sesiune de Q&A la care va voi raspunde. Canalul lui Marius:ro-zone.info/view/VFB6cUEzVHNLU0E.html Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep.60 - SEMNALIZAREA INVIZIBILA
Fapte-n trafic ep.60 - SEMNALIZAREA INVIZIBILA
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Infrastructura sau femei, ce alegi? - Povestiri in trafic ep. 29
Infrastructura sau femei, ce alegi? - Povestiri in trafic ep. 29
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Craiova cu multe biciclete - Romania pe bicicleta ep 4
Craiova cu multe biciclete - Romania pe bicicleta ep 4
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/touring Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Marius David
Marius David - Acum 39 minute
Metida eOneForty 700
Vlad Romanu
Vlad Romanu - Acum 2 ore
nu stiu cum rezistați voi ăștia din București.....
Razvan Constantin
Razvan Constantin - Acum 3 ore
Bicicleta noua Cube o ții în Sufragerie nu ? :)))
MARCU EMANUEL CHERECHEŞ
MARCU EMANUEL CHERECHEŞ - Acum 3 ore
Foarte frumoasa
oprea bogdan
oprea bogdan - Acum 11 ore
Ba esti praf omule nu te mai dat tu mare șofer 🖕🖕🖕🖕
Claudiu Botezatu
Claudiu Botezatu - Acum 12 ore
frumos,frumos,frumos!!!!!!!!!!!!si eu sunt in aceiasi stuatie de 20 de ani, dupa o fractura de coloana, tot pasionat de tot ce are roti conduc masina am facut toata Europa la volan si el va reusi tot ce asi doreste,cinste lui si voua pt ce faceti!!!!!!!!!!!! Ma n-clin!!!!!!!!!!!!
shevy.
shevy. - Acum 13 ore
Imi place ca ii injuri dupa ce pleaca, ai sange :))))
Lukas Deac
Lukas Deac - Acum 13 ore
Este conway
GiM 47
GiM 47 - Acum 16 ore
as cumpara asa ceva dar cat e de legala? adica trebe sa mergi constient maxim cu 30 km ora in oras
Robert Funaru
Robert Funaru - Acum 17 ore
Cel mai slab clip. Nu am putut sa ma uit la capăt.
KOSTY G
KOSTY G - Acum 17 ore
Si eu am luat teapá de la Altex cu un laptop am dat 3000 de lei si nu pot sal schimb lau reparat de 3 ori nu Mai cumpar niciodata de la ei si pe toti care vor sa cumpere de la ei îi avertizez sà nu cumpere !!!!!!!
Iosif Petre
Iosif Petre - Acum 19 ore
Este de la Cube
Fabian Chirilă
Fabian Chirilă - Acum 20 ore
Buna bogdan sunt Fabi si singurul meu vis este sa am o bicicleta full suspision daca vezi acest mesaj poate indeplinesti visul unui copil
ツiFlavgod
ツiFlavgod - Acum 21 oră
5:35
ツiFlavgod
ツiFlavgod - Acum 21 oră
51
Eduard Grigire
Eduard Grigire - Acum 21 oră
Ba da poate cineva și-o dorea adică eu
Fabio Adamoni
Fabio Adamoni - Acum 23 ore
Montan bichie
Razvan96
Razvan96 - Acum o Zi
nu mergi la megavalanche
Sarcastic Velociraptor
Sarcastic Velociraptor - Acum o Zi
Bha nu am mai mers cu moto in Buciaresti din 2018 si e si mai de cacao decat imi amintesc...
Marcel Pedofilu'
Marcel Pedofilu' - Acum o Zi
52:28 de ce esti nesimtit :)
claudiu -the king
claudiu -the king - Acum o Zi
Giant
george radu
george radu - Acum o Zi
Min 8:22 merita like! Sí subscribe.
Ciprian Sautiut
Ciprian Sautiut - Acum o Zi
E faină ! Cube e-bike. Calitate preț e super ok.
Cip Mutihac
Cip Mutihac - Acum o Zi
Respect...
victor p.
victor p. - Acum o Zi
Cube stereo hybrid 140 hpc sl
victor p.
victor p. - Acum o Zi
E un bulls
Mihai
Mihai - Acum o Zi
Ești cea mai toxica persoana de pe yt.... O duci într-o extrema dezgustătoare
iFlaVyan
iFlaVyan - Acum o Zi
Eljoy revolution o stiu din clipul tau postat de acum 1 an
POPA MARIAN VIOREL
POPA MARIAN VIOREL - Acum o Zi
Cît. Costă. O. Biciclete
POPA MARIAN VIOREL
POPA MARIAN VIOREL - Acum o Zi
Marius. Ești. Super
Vespremeanu Petru
Vespremeanu Petru - Acum o Zi
neaparat o sa imi cumpa una cum dau de banii pare o bicigleta rentabila si buna pentru oras daca cineva are si e multumit de ea sau ba
Creativ Home
Creativ Home - Acum o Zi
Asta nu-i carbon e fibra de meteorit e de valoare
Cip Mutihac
Cip Mutihac - Acum o Zi
Respect..
Sergiu Camarasan
Sergiu Camarasan - Acum o Zi
3:22 🤣🤣
Totul și Orice
Totul și Orice - Acum o Zi
Din păcate aia chiar nu era montata bine...am mers pe un bilet cu motor...montat de un bătrânel. Pus extrem de bine la punct. Toate încheieturile aveau bucăți de cauciuc, totul strâns bine la fix. Nu vibra deloc, nu se auzea lanțul că dracu, era bine reglat acel întinzător de lanț, rezervorul foarte bine fixat. Se vede că cine o montat motorul a făcut-o la repezeală și nimic bine făcut. Urmează să îmi iau și eu un motor de acesta. Voi face video cu montajul detaliat și apoi testul final. Vom vedea daca se compara montarea unui profesionist de la Bike Geek cu montarea unui "amator"
BokaTaty
BokaTaty - Acum o Zi
Scottulescu :)) dar ce ai impotriva Giant?
trfic in ploiesti
trfic in ploiesti - Acum o Zi
Sall Marius mă poți ajuta sa cumpăr o bicicletă electrica
Ciprian Beniuga
Ciprian Beniuga - Acum 2 Zile
Am trăit s-o văd și pe-asta , bicicleta care nu se poate fura ... sunt metode stați liniștiti , au furat unii o țara , o bicicleta cu GPS este un fleac . Oricum , costa prea mult și sincer , deși am cumpărat una din magazin care ma costat o cârcă de bani tot mai avantajos este conversia unei biciclete normale la una electrică , este adevărat ca nu va fi la fel de arătoasă dar ăsta ar fi singurul dezavantaj . Dețin 2 biciclete electrice iar acum am planuri sa o construiesc pe a treia și cu siguranța nu voi mai cumpara noua din magazin .
Still Cold
Still Cold - Acum 2 Zile
Baiatu, ai pana la roata din fata.... te-am păcălit :)))))
Petru RO
Petru RO - Acum 2 Zile
1:26 este un ghost?
Luca Voicu
Luca Voicu - Acum 2 Zile
Imi recomanzi un cube
David Serediùc
David Serediùc - Acum 2 Zile
Sa ti cumperi mănuși de iarnă pentru ca tine cald
Sil k2
Sil k2 - Acum 2 Zile
Ai de plm 5 mi de euroi cat 6 mașini că a mea
Negativ_Ro Channel
Negativ_Ro Channel - Acum 2 Zile
Paralelipiped cu muchii egale
DPF Dani
DPF Dani - Acum 2 Zile
Am același stikere
Pentru Ip
Pentru Ip - Acum 2 Zile
Ok fix your bike cff
ciocolos
ciocolos - Acum 2 Zile
ce mi place sa ma uit la videoclipurile tale in 4k<3
GEOGYAGDW
GEOGYAGDW - Acum 2 Zile
daca un hot vrea sa fure , fura... vine cu un flex dewalt sau ori ce marca idioata de flex . nu conteaza flexu, conteaza cu ce fel de panza vine :P... ai folosit o panza foarte groasa in video. fa test cu panza subtire, suprize,i iti garantez ca rezultatul este altul
Andrei
Andrei - Acum 2 Zile
Fiind obișnuit de pe Netflix să dau skip la intro-urile din seriale....când a început intro-ul videoului am căutat din obișnuită butonul "Fără introducere" :))) (sorry)
Daniel Biba
Daniel Biba - Acum 2 Zile
Te salut Marius am nevoie de un sfat,am un cross grx 7 vreau sa-l vând și sa iau rokraider st530s merita sa nu?
St37an1220
St37an1220 - Acum 2 Zile
Are nevoie de permis?
Dragos Marinescu
Dragos Marinescu - Acum 3 Zile
Bicicleta speciala pentru DONATORI de ORGANE.
Vlad Cernat
Vlad Cernat - Acum 3 Zile
concurs cu electrice?
Christian Minga
Christian Minga - Acum 3 Zile
Văd că ai devenit și tu mioritic. Se molipsește de la atât trafic. Femeia de la 3:26 părea să își caute loc de parcare regulamentar. Dar na, în București suntem grăbiți. Important este să circulăm, parcarea regulamentară nu face parte din normalitate. :D
Mihai Glavan
Mihai Glavan - Acum 3 Zile
Te.ai dat pe Motoretă man !?
Victor Alexandru
Victor Alexandru - Acum 3 Zile
Salutare, este adevarat ca o persoana filmata in trafic te poate actiona in instanta conform noilor reguli GDPR?
FLORIAN ANDREI BUCUR
FLORIAN ANDREI BUCUR - Acum 3 Zile
ba frate acum am dscoperit video si am 14 ani, sunt de acord cu tine in totalitate si treaba cu accidentul eu am stat si am anializat si sunt totoal deacort cu tine, si am 14 ani, si alti care au permis probabil comentau cu hate asa a prost.Sunt toatal deacord ca tine.Sustin din tot sufletul
razvi 567
razvi 567 - Acum 3 Zile
cube
el G
el G - Acum 3 Zile
Felicitari pentru bicicleta ! PS: Nu sunt un fan al electricelor 🙂 imi place durerea 😅
pilifida23
pilifida23 - Acum 3 Zile
Cube 100%. Stocurile de productie cica sunt rezervate pe 2 ani. Succes in a gasi modelul potrivit daca vreti sa luati.
Pantazi Emanuela
Pantazi Emanuela - Acum 3 Zile
Oameni fara caracter si motociclistii astia... constienti ca la un accident se baga direct in scaun cu rotile sau cimitir.. Dar vad ca subiectul de fata nu s-a linistit inca...
Observing nature
Observing nature - Acum 3 Zile
Ce motor e asta?
Rareș Beca
Rareș Beca - Acum 3 Zile
eu is din piatra neamt lol
Sorin Molnar
Sorin Molnar - Acum 3 Zile
Intr-o zi esti tanar, iar in urmatoarea: "baiatu vezi ca ai pana la roata din fata"
Ga Bi
Ga Bi - Acum 3 Zile
Marius se mulțumește și cu 140 mm Transformați 14 cm dacă înțelegieti 😂😂
Dan Chilaritei
Dan Chilaritei - Acum 4 Zile
Eram sigur ca e Cube.Nu stiam modelul.Bafta Marius !
SEE YOU •
SEE YOU • - Acum 4 Zile
Nu stiu cum de reziști cu nervii!Respect ca ai cumparat de la batranica
Peaceful Incel
Peaceful Incel - Acum 4 Zile
meserie!
ASTRO VEGA
ASTRO VEGA - Acum 4 Zile
CUBE
Husein
Husein - Acum 4 Zile
Mama ce cadre prindem:))
Stefan Tiblea
Stefan Tiblea - Acum 4 Zile
Ma tu nu te lasi pana nu dai de unu sa iti rupa gura sa te vad pe la stiri!! Bai trotineta! Crezi k detii dreptatea suprema prostu oamenilor
CozMyN
CozMyN - Acum 4 Zile
Jos cenzura!
Andrei AndreiGT
Andrei AndreiGT - Acum 4 Zile
Si daca cauti toate piesele de pe ea ...tote componentele si le calculezi pretul ...oare iese mai ieftina ....eu zic sa încerci:))
DIMITRIE TEODOR STANILĂ
DIMITRIE TEODOR STANILĂ - Acum 4 Zile
Este Cube!
david1gamerboss
david1gamerboss - Acum 4 Zile
E golan pe 2 roti