bucharestBIKEtraffic
bucharestBIKEtraffic
  • 100
  • 79
  • Alăturat pe
Buna dimineata!

Pentru mine cea mai mare pasiune este pedalatul. Indiferent de bicicleta, fie in trafic, pe munte sau pe distante lungi, mersul pe bicicleta este un mod excelent de a socializa si de cunoaste oameni noi.
bucharestBIKEtraffic este in primul rand o comunitate si apoi un canal de RO-zone. Pentru ca traficul din Bucuresti si din celelalte orase din tara este intotdeauna plin de surprize aici gasesti intamplari din trafic, review-uri legate de biciclete sau accesorii, impreuna cu o comunitate unita, gata sa ajute.
Sunt si pe Instagram: instagram.com/bucharestbiketraffic

Video
Cel mai rapid si agil tanc din lume - Ghost Hybride ASX
Cel mai rapid si agil tanc din lume - Ghost Hybride ASX
Acum 7 Zile
Bicicleta este modelul 2020 si o gasiti aici: www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-e-bike-hybrid Acest clip nu a fost in nici un fel sponsorizat. Mii de multumiri membrilor, lui Victor pentru ajutor pentru cele 5 zile de filmare, lui Marius pentru prezenta si Sport Guru pentru profesionalismul cu care au reglat bicicleta. Desi bicicleta este absolut incredibila, oricat de buna este o bicicleta, e nevoie de pricepere pentru a merge cu viteza pe trasee montane. Pentru orice activitate extrema, va rog, purtati casca si minimul de protectii, armura si genunchere. Incepeti gradual cu o astfel de activitate. Nu te aventura singur. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ursul, femeile nebune si un politist - Povestiri in trafic ep  49
Ursul, femeile nebune si un politist - Povestiri in trafic ep 49
Acum 9 Zile
Acest clip nu reprezinta realitatea. Reprezinta un prost care canta singur despre ce vede in jur, o iluzie optica. Realitatea este cu totul alta, totul e ok. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Motocicleta care se poate conduce de la 16 ani - RENUNT LA BICICLETA?
Motocicleta care se poate conduce de la 16 ani - RENUNT LA BICICLETA?
Acum 16 Zile
Motopedul l-am cumparat de la un tip care importa astfel de mopede si motociclete in Romania, cu factura si garantie: instagram.com/junak_ro/?hl=en Mentiuni pentru cateva chestii din video: 1. Am semn de incepator pentru ca vreau sa fiu lasat in pace daca merg incet, macar pana ma obisnuiesc, asa ca mamaliga indeparteaza pe toata lumea. 2. Desi se poate conduce usor cu cat. B/B1, pentru ca se controleaza ca o motocicleta, recomand sa luati cateva cursuri de conducere a unei motociclete pentru ca e diferit de un moped clasic. 3. Permisul cat. AM se poate obtine de la 16 ani fara 3 luni, deci 15 ani si 9 luni. 4. Nu vreau o motocicleta mare. 5. Imi doream ceva care sa fie nou. 6. Nu are importanta ce crezi tu ca poti face cu diferite sume de bani sau cu permisul tau. Eu fac ce imi doresc cu banii si permisul meu. 7. Nu renunt niciodata la bicicleta. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ce trebuie sa aiba o bicicleta de oras corecta - Cross C-Trax
Ce trebuie sa aiba o bicicleta de oras corecta - Cross C-Trax
Acum lună
Bicicleta o gasesti aici: racingbikeshop.ro/bicicleta-cross-c-trax-igh-28-urban Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
NOI NU SUNTEM FIRMA DE TRACTARI - Fapte-n trafic ep. 68
NOI NU SUNTEM FIRMA DE TRACTARI - Fapte-n trafic ep. 68
Acum 24 Zile
In episodul acesta am adunat lucruri si cand mergeam motorizat. Cand sunt 40 de grade Celsius si trebuie sa ajung la intalniri, merg motorizat, ca sa nu transpir. Contrar asteptarilor, pe bicicleta electrica, tot faci efort. Acest clip este o iluzie optica. Nu reprezinta realitatea, care, in Bucuresti este una calma, plina de oameni iubitori care stau mereu la semaforul rosu. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Aproape lovit de masina, o bataie si multa caldura - PE BICICLETA IN ROMANIA
Aproape lovit de masina, o bataie si multa caldura - PE BICICLETA IN ROMANIA
Acum lună
Bicicletele pe care am mers: www.eljoybikes.com/en Mii de multumiri celor care au avut grija de noi pe drum, au venit sa ne vada in orasele prin care am trecut si celor care ne-au ajutat. Muzica: Taraf de Haidukos: ro-zone.info/view/cFQ0SXVmTWV5WUE.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com) Introducere 00:00 Brasov 2:09 Maierus 8:17 Craciunel 17:20 Odorheiu Secuiesc 17:55 Reghin 20:51 Gheorghieni 30:00 Lacul Rosu 33:40 Piatra Neamt 36:58 Romanesti 42:25 Onesti 48:12 Intoarcere 53:58
Interviu Nicusor Dan pe bicicleta - CUM E SA PEDALEZI IN BUCURESTI?
Interviu Nicusor Dan pe bicicleta - CUM E SA PEDALEZI IN BUCURESTI?
Acum lună
Mii de multumiri lui Andrei care m-a ajutat cu masina si lui Victor care a filmat din exterior. Totodata, multumiri celor de la Bike Geek pentru ca ne-au pus la dispozitie bicicletele si ne-au oferit accesoriile. Acest video nu reprezinta un mesaj electoral. Votul este liber si secret, asa ca, alegerea democratica apartine fiecaruia. Cu Nicusor Dan m-am intalnit in timp ce impartea pliante in fata gurii de metrou si i-am lansat o invitatie intr-un clip si acesta a spus da. Nu am avut mult timp la dispozitie, insa, consider ca am apucat sa il intreb tot ce am putut despre infrastructura actuala din Bucuresti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cu motocicleta pe trotuar si in masina cu (Motor)Bike - Povestiri in trafic ep. 48
Cu motocicleta pe trotuar si in masina cu (Motor)Bike - Povestiri in trafic ep. 48
Acum lună
Mopedul il gasiti aici: instagram.com/junak_ro/?hl=en Canalul lui (Motor)Bike: ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Mii de multumiri lui Andy Popescu pentru oportunitatea de a conduce BMW-ul i8. Este o super masina. Mopedul imi apartine si nu este la mine pentru promovare, in schimb cel care le vinde este un baiat serios care a raspuns foarte prompt la orice intrebare sau nevoie pe care am avut-o. Saptamana viitoare plec in tara pe bicicleta, o sa fie super tare pentru ca pandemia m-a tinut departe de calatoriile cu bicicleta. Ne vedem in orasele mentionate in video, stati geana pe Instagram @bucharestbiketraffic P.S. Vacanta a fost super tare. :) Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Top 10 biciclete sub 2500 de lei - CINE A CASTIGAT?
Top 10 biciclete sub 2500 de lei - CINE A CASTIGAT?
Acum lună
Acest top reprezinta o opinie personala. Acest clip nu este sponsorizat decat de comunitatea care ma urmareste. Ca intotdeauna, o opinie personala o poti agrea sau o poti combate cu argumente. Le astept, cuminte, in comentarii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Pe o trotineta de 5500 de euro capabila de 100km\h - BESTIA DUALTRON X
Pe o trotineta de 5500 de euro capabila de 100km\h - BESTIA DUALTRON X
Acum lună
Daca esti indeajuns de nebun, trotineta o gasesti aici: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualtron-trotineta-electrica-dualtron-x-viteza-maxima-100-km-h-autonomie-150-km-h-2-motoare-3360-w-roti-pneumatice-13-negru-3791856.html Desi pare o joaca, la o viteza de 25km/h echipamentul de protectie pentru corp cum ar fi armura, genunchierele si cotierele, casca si ochelari sunt necesare pentru a te asigura ca ai o sansa de supravietuire in cazul unei cazaturi. Nu incurajez sa mergeti cu mai mult de 25km/h cu trotineta electrica si nici nu vreau sa replicati ce ati vazut in video. Folositi orice vehicul, responsabil respectand regulile de circulatie si cu mare atentie la ceilalti participanti la trafic. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Prima iesire cu Victor pe bicicleta - CUM SE DESCURCA?
Prima iesire cu Victor pe bicicleta - CUM SE DESCURCA?
Acum 2 luni
Bicicleta lui Victor: racingbikeshop.ro/bicicleta-specialized-hotwalk-neon-blue-metalic-white-silver-black Bicicleta mea: racingbikeshop.ro/bicicleta-specialized-turbo-levo-sl-carbon-29-storm-grey-rocket-red-m Victor a ales bicicleta pe care merge, eu imi doream un Cannondale pentru el, dar, nu a fost fan Lefty. Poate va fi fan Specialized, ca mine. Din pacate, inca nu ne-am inteles la partea cu casca, nu vrea in ruptul capului sa o poarte. Desi nu am facut nimic periculos in video, pentru orice activitate care implica trucuri, recomand casca, mai ales la copii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noul program spatial al Romaniei - Povestiri in trafic ep. 47
Noul program spatial al Romaniei - Povestiri in trafic ep. 47
Acum 2 luni
Bicicleta din clip, Eljoy revolution 5.0: www.eljoybikes.com/en Tot ce vedeti in clip este o iluzie optica. Totul este bine si frumos in Bucuresti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Schimbatorul rupt, cazaturi si multa viteza pe munte
Schimbatorul rupt, cazaturi si multa viteza pe munte
Acum 2 luni
Bicicleta o gasiti aici: www.sportguru.ro/?sn.q=ghost+ Se numeste Ghost SL AMR 6.9 si a ajuns la mine pentru test cu ajutorul celor de la Sport Guru, carora le multumesc. Ei nu m-au platit si nu au sponsorizat acest videoclip, in nici un fel. Canalul lui SebiPOV - ro-zone.info/user/puvNQ0ttUgIVU3dHikjbUQ.html Canalul lui Cosmin - ro-zone.info/user/WVr3zvCZKFG-PHkk6KFalA.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am testat un full suspension la un super pret- Devron Zerga FS6 7 si Devron Riddle 2.7
Am testat un full suspension la un super pret- Devron Zerga FS6 7 si Devron Riddle 2.7
Acum 2 luni
Bicicletele le gasiti aici: Devron Zerga: www.afisport.ro/biciclete-biciclete-mtb/bicicleta-mtb-devron-zerga-fs-6-7-430mm-negru-rosu-27-5.html Devron Riddle: www.afisport.ro/produse?c=riddle+&f97d77fc154ab619a6fe5f56baf862f3=fcbd7ea233b67f08178a9180ae007078 Acest clip nu reprezinta o reclama, recomand bicicletele si serviciile magazinelor prezentate, dupa ce am apelat la acestia de mai multe ori. Multumiri lui Costi de la AFI Sport pentru ca m-a lasat sa testez Devron Riddle si celor de la Cicletarie pentru Devron Zerga FS6.7 si multumesc pentru suc Vali, m-ai salvat. :) Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am deschis portile iadului si au iesit biciclistii - Povestiri in trafic ep. 46
Am deschis portile iadului si au iesit biciclistii - Povestiri in trafic ep. 46
Acum 2 luni
Bicicleta din clip: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Toate imaginile prezentate in acest clip sunt o iluzie optica. Totul merge bine si frumos in Bucuresti, nu e nevoie sa ne panicam. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Prima iesire dupa recuperarea la genunchi - ABIA ASTEPTAM!
Prima iesire dupa recuperarea la genunchi - ABIA ASTEPTAM!
Acum 2 luni
Canalul lui Adrian: ro-zone.info/user/2xzezWLLgbv0IzM7JfYISw.htmlvideos O iesire scurta in parc. Nimic special, avand in vedere ca inca sunt in recuparare. Dar, cum imi revin am planuit cel putin 3-4 iesiri la munte. Ii multumesc lui Adrian pentru ca m-a suportat. Bicicletele din clip: Haibike Xduro ALMNT 3.0 - racingbikeshop.ro/bicicleta-haibike-xduro-allmtn-3-0-27-5-500wh-alb-gri-44-2019 Specialized Levo SL - click4sport.ro/bicicleta-specialized-turbo-levo-sl-carbon-29-storm-grey-rocket-red-m?gclid=Cj0KCQjw6PD3BRDPARIsAN8pHuHNQy_4OTppb0dA191TAX5Tal3UOeB3I42ug2D4_oI0bfoAE7nyD50aAj-BEALw_wcB Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Modul meu simplu si eficient de transport - Kugoo S1
Modul meu simplu si eficient de transport - Kugoo S1
Acum 3 luni
Trotineta o gasesti aici: quickvolt.ro/trotineta-electrica-kugoo-s1pro-36v-75ah-350w Trotineta din clip este daily driver-ul meu. Este rezistenta, avand in vedere abuzurile pe care le primeste, este usor de carat si depozitat. Mai ales cand vrei sa scapi de trafic sau nu vrei fie sa te uzi la picioare sau sa transpiri. Are si ea dezavantajele mentionate in clip, dar, per total, o prefer in favoarea altor trotinete la acelasi pret cum ar fi Xiaomi sau E-twow. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
AM 5 COPII DAR NU I-AM FACUT EU - Fapte-n trafic ep. 67
AM 5 COPII DAR NU I-AM FACUT EU - Fapte-n trafic ep. 67
Acum 3 luni
Am revenit dupa pandemie cu primul episod fapte-ntrafic disponibil in 8K. Iar bucuria si mai mare este ca traficul si-a revenit la normal. Eram ironic, bineinteles. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Primul meu carvlog a fost un esec total - Povestiri in trafic ep. 45
Primul meu carvlog a fost un esec total - Povestiri in trafic ep. 45
Acum 3 luni
Acesta este primul si ultimul meu carvlog. Sper. Cred. Canalul este despre biciclete, nu masini. Dar pentru ca am primit un numar mare de intrebari de ce am dat multi bani pe o bicicleta si nu am luat o masina sau de ce comentez la soferi cand eu nici nu am permis, ei bine... Video Domnu' Puzzle: ro-zone.info/view/eGtxWktEemttZHc.html Video Ciprian Lospa: ro-zone.info/view/dnI5SlI4eUp1NGM.html Anuntul de vanzare al masinii: carzz.ro/mini-cooper-r50-individual-gpl-interior-rar-anunt_2528905.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua mea bicicleta electrica - PROBABIL CEA MAI BUNA DIN LUME
Noua mea bicicleta electrica - PROBABIL CEA MAI BUNA DIN LUME
Acum 3 luni
Clipul este/ va fi disponibil pe www.freerider.ro si canalul lor de YT. Stati geana pe ei sa il vedeti, baietii posteaza review-uri, tutoriale si calatorii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am implinit 7 ani - care a fost cea mai mare greseala facuta?
Am implinit 7 ani - care a fost cea mai mare greseala facuta?
Acum 3 luni
Am implinit opt ani de RO-zone. Sapte ani de bucharestBIKEtrafic, sapte ani in care mi-am expus, cu bune si rele pasiunea me pentru a pedala. Nu sunt cel mai bun, nici cel mai rau dar sunt eu. Asa cum sunt si in viata reala. Fara perdea uneori, serios pe alocuri si de cele mai multe ori fericit. Pentru ca fac ce imi palace. Multumesc tuturor celor care au sustinut canalul. Si cei numiti si cei nenumiti. P.S. Pe la minutul 22, video-ul are o eroare de editare. Regret nespus. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ce am invatat de la Colo si Mimi - Povestiri in trafic ep. 44
Ce am invatat de la Colo si Mimi - Povestiri in trafic ep. 44
Acum 3 luni
Clipul lui Lospa: ro-zone.info/view/TFdza1FJT2hweWc.html Emisiunea TVR: ro-zone.info/view/Tnc4bEZLYURUems.html Acest clip reprezinta o opinie pe care o am din cateva informatii. Nu trebuie sa o luati ca litera de lege si trebuie sa intelegeti ca aceasta este viziunea mea limitat in ceea ce priveste aceasta intamplare. Nu am dezbatut mai mult, s-a facut deja asta pe mai tot RO-zone-ul sau in presa. Daca am gresit cu ceva, mea culpa si sa fie cu iertare. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cine este cel mai rapid youtuber de pe circuitul de karting?
Cine este cel mai rapid youtuber de pe circuitul de karting?
Acum 3 luni
Am venit la invitatia lui Robert si ne-am distrat de minune. Eu am mai fost pentru 12 minute pe circuit inainte de aceasta intalnire, impreuna cu Andy Popescu si a fost genial. Deci, recomand locul, daca vreti sa va testati abilitatile de pilot. Se numeste Vmax, este in Bucuresti, in zona Romexpo. Vreau sa le multumesc tuturor celor invitati, au fost super si sper sa transform intrecerile intr-o serie de mai multe episoade. De miercuri, revenim cu postarile despre biciclete. Acest videoclip nu reprezinta o reclama si nu a fost sponsorizat. Clasamentul ocupat de minunatii invitati la linia de finish: Locul 1 - bucharestBIKEtraffic ----Best lap 1:00:808 Locul 2 - (Motor)Bike ----------------- Best lap 1:00:711 Locul 3 - Masina Potrivita ------------Best lap 1:01:562 Locul 4 - Sandor Ionut -----------------Best lap 1:01:613 Locul 5 - Cristian Dascalu -------------Best lap 1:01:777 Locul 6 - The Link ------------------------Best Lap 1:03:438 Locul 7 - Epic Shorty -------------------Best lap 1:04:097 Locul 8 - Andrei Stan ------------------Best lap 1:04:308 Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cea mai interesanta bicicleta de care trebuie sa afli - Sprint Apolon Pro 2020
Cea mai interesanta bicicleta de care trebuie sa afli - Sprint Apolon Pro 2020
Acum 4 luni
Bicicleta o gasiti aici: sprint-bike.ro/shop/29/342111-bicicleta-sprint-apolon-pro-29-negru-grimatt-2020-440-mm-3800932097416.html Pipa scurta o gasiti pe www.bikegeek.ro Multumiri celor de la Bike Geek ca m-au lasat sa testez bicicleta, m-am distrat de minune cu ea pentru o saptamana cat am avut-o. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Moldovenii spun lucruri traznite rau - Povestiri in trafic ep. 43
Moldovenii spun lucruri traznite rau - Povestiri in trafic ep. 43
Acum 4 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike+ Acest video nu reprezinta nimic. Pentru ca totul este o iluzie, iar iluzia nu este nimic. Antenele, 5G, fortele mistice si moldovenii, sunt adevarate. Iubesc pe toata lumea, chiar si pe cei care imi iau taxe. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Nu mai recunosc Bucurestiul dupa carantina - Povestiri in trafic ep. 42
Nu mai recunosc Bucurestiul dupa carantina - Povestiri in trafic ep. 42
Acum 4 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike+xduro AM REVEEEEENNIIIITTT! IN SFARSIT! Lucrurile s-au schimbat prin Bucuresti. La partea de piste de biciclete in bine. Cel putin la prima observatie. Oricum, luam lucrurile incet, pentru ca asa e responsabil. Ma bucur ca am revenit si sper sa nu mai fie nevoie sa iau din nou pauza pentru ca a fost oribil sa stau doua luni fara bicicleta. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pe TikTok sunt aici: www.tiktok.com/@bucharestbiketraffic? Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero le am de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
In parc la vanatoare de fazani si caini
In parc la vanatoare de fazani si caini
Acum 4 luni
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/catalogsearch/result/?q=haibike Va rog sa faceti cumva sa pot iesi din casa fara sa ma invart ca hamsterul in cerc. Multumesc mult. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Incerc sa asamblez o bicicleta - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Incerc sa asamblez o bicicleta - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Acum 5 luni
Acest stream este cel mai blana stream, prezentat de cel mai balana om. Daca ai probleme cu el, nu ma intereseaza. Grupul de fcebook: facebook.com/groups/bucharestbiketraffic/
Reactionez la bicicletele voastre - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Reactionez la bicicletele voastre - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Acum 5 luni
Acest stream este cel mai blana stream, prezentat de cel mai balana om. Daca ai probleme cu el, nu ma intereseaza. Grupul de Facebook : facebook.com/groups/bucharestbiketraffic/
McDonald's uraste biciclistii  - Povestiri in trafic ep . 41
McDonald's uraste biciclistii - Povestiri in trafic ep . 41
Acum 5 luni
Bicicleta nu e vehicul pentru ca merge uneori pe trotuar. Atunci McDonald's nu e restaurant, pentru ca nu are chelneri. In plus, mai sunt si trotinetele. Pe ele nu le-am mentionat pentru ca porneam o alta nebunie. Mai mult, eu am o intrebare, oare "aia civilizati, acolo in Olanda sau Danemarca" au voie la Mc Drive? Cred ca trebuie sa iti cumperi masina sa intri la Mc Drive, un BMW pe Bulgaria cu care sa poluezi bine atmosfera. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
O noua bicicleta electrica de buget - Focus WHISTLER² 6.9
O noua bicicleta electrica de buget - Focus WHISTLER² 6.9
Acum 5 luni
Bicicleta o gasiti aici: sprint-bike.ro/shop/22411-e-bikes Focus Whistler este o bicicleta de buget. De fapt, o bicicleta de brand, electrica, de buget. Am testat-o acum 1 luna si jumatate, mi-am facut curaj si am postat acum, avand in vedere faptul ca sunt mereu intrebat de biciclete electrice, chiar si cand iesitul afara este mai problematic. Mi-a placut foarte mult, se simte ca o bicicleta bine lucrata si bine facuta. Are si ea parti negative, insa, cu mentiunea ca aceasta este o bicicleta de buget. Adica, le pot trece cu vederea. Asa cum le-am mentionat, anvelopele nu sunt fanul lor peste noroi, pipa cu care vine bicicleta este prea lunga, pedalele sunt oribile si cred ca un charger de 4Ah ar fi fost de vis. Stiu ca vor fi cei care vor spune ca de pretul bicicletei isi cumpara un kit electric sau o bicicleta chinezeasca la jumatate de pret. Dar, bicicleta aceasta este mai mult de atat. Autonomia reala testata; Pe plat: ~45km @ 25km/h. Pe teren accidentat: 28km @ 20km/h la urcare si peste 25km/h la coborare. Combinat: 38km cu medie de 23km/h. Bicicleta se poate delimita, doar din soft cu un cablu Bafang si soft-ul aferent. Viteza maxima este ~34km/h. Delimitatarea merita doar daca o folosesti off-road, unde si legal sa faci asta. Totodata, autonomia bateriei scade cu cel putin 35%. Accesoriile, la Bike Geek: bikegeek.ro/33-accesorii ATENTIE: Acest clip a fost filmat acum o luna si jumatate. Mult inainte de pandemie. Fara acuze nefondate, multumesc. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am ramas fara bicicleta, dar a meritat plimbarea.
Am ramas fara bicicleta, dar a meritat plimbarea.
Acum 5 luni
Bicicleta o gasiti aici: click4sport.ro/biciclete/mtb?manufacturer=36&price=1349-1349 Trebuia sa fac asta. Pentru ca intotdeauna este bine sa ajuti, indiferent de situatie. Chiar si din putinul pe care il ai. Bicicleta din clip imi fusese trimisa de cei de la click4sport.ro pentru review. Acum, le datorez o bicicleta. Dar, nu imi pare rau. Pentru ca a ajuns in mainile lui "Vasile" [nu am vrut sa ii divulg numele real] care sunt sigur ca o va folosi pentru ce a fost intentionata. O bicicleta perfecta pentru livrari, pentru ca este o bicicleta ieftina, usor de manevrat, cu gauri pentru aparatori si foarte rezistenta. Mii de multumiri politistilor care au fost intelegatori cand le-am explicat ce urma sa fac si m-au lasat sa plec. Aveam declaratie pe proprie raspundere dar, daca erau rau intentionati puteam lua o ameda mare. Va indemn si pe voi sa respectati toate indicatiile oferite de autoritati. Acest clip nu este in nici un fel sponsorizat. Mii de multumiri celor de la Bike Geek pentru donatie, aici ma refer la accesoriile de bicicleta. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Povesti de adormit copii - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Povesti de adormit copii - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Acum 5 luni
Acest stream este cel mai blana stream, prezentat de cel mai balana om. Daca ai probleme cu el, nu ma intereseaza.
Cum sa pedalezi legal pe timp de pandemie
Cum sa pedalezi legal pe timp de pandemie
Acum 5 luni
Articolul pe care il recomand : freerider.ro/mag/cum-sa-iesi-legal-din-casa-cu-bicicleta-in-perioada-carantinei-162234 Va rog sa intelegeti ca atunci cand iesiti afara o faceti pentru ca sunteti nevoiti, la fel si cand faceti miscare. Nu abuzati de acest lucru, mentineti distanta fata de toata lumea si luati-va toate masurile de precautie. Totodata, iesiti afara pentru un timp limitat, nu faceti o vacanta din situatia actuala. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cautam biciclete furate pe OLX - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Cautam biciclete furate pe OLX - Live Stream bucharestBIKEtraffic
Acum 5 luni
Acest stream este cel mai blana stream, prezentat de cel mai balana om. Daca ai probleme cu el, nu ma intereseaza.
M-am intalnit cu Dumnezeu si am stat de vorba - Povestiri in trafic ep. 40
M-am intalnit cu Dumnezeu si am stat de vorba - Povestiri in trafic ep. 40
Acum 5 luni
Site-ul de care vorbeam: ourworldindata.org/coronavirus Sa multumim celor care lucreaza in linia intai, medicii, oamenii de stiinta, politistii, cei care isi risca viata in momentele acestea, adevaratii eroi. In rest, ca biserica, e usor sa vinzi povesti vechi de 2000 de ani care nu mai au nici o relevanta astazi, sa nu fii taxat de stat si sa mai si primesti tot timpul donatii. Adica sa fii un imperiu, o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Si cand vine vorba ca tocmai categoria care iti trece pragul cel mai des sa fie macinata de acest virus, tu sa te faci ca ploua, ba mai mult sa imprastii stiri false si sa spui ca daca nu vii la biserica nu il mai gasesti pe Dumnezeu. Deci, despre popi, patriarhi si alti "super oameni" inchipuiti, "numai de bine". Altfel, Dumnezeu este peste tot, te poti ruga oriunde, cu siguranta aude. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ultimul video filmat inainte de pandemie - RIDE ALONG FULL POWER!
Ultimul video filmat inainte de pandemie - RIDE ALONG FULL POWER!
Acum 6 luni
Dupa 7 zile de stat in casa, am editat un clip cu unul din momentele de acum 3 saptamani de pe bicicleta. Sa fiu foarte sincer, bicicleta poate mult mai mult. Doar ca m-au limitat franele, am schimbat placutele recent si inca nu s-au rodat asa cum trebuie. Oricum, bicicleta aceasta este un monstru. Care poate mult mai mult, doar ca limitari ca traficul, codul rutier si diferite pericole isi spun cuvantul. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Reactionez la bicicletele voastre - De 6 zile in casa Live Stream
Reactionez la bicicletele voastre - De 6 zile in casa Live Stream
Acum 6 luni
Acest live este prezentat de o persoana care uneori o ia pe campii. Daca experimentati ofense sau va ofensati repede, va rog sa fiti intelegatori.
Ce accesorii folosesc pe bicicleta- VOI CE FOLOSITI?
Ce accesorii folosesc pe bicicleta- VOI CE FOLOSITI?
Acum 6 luni
Ca intotdeauna sunteti invitati sa va lasati parerea despre accesoriile prezentate sau sa le recomandati pe cele pe care le folositi voi. Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Casca POC Tectal - www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/echipament/casti-bicicleta/casca-ciclism-poc-tectal Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am testat o bicicleta ieftina dupa 7 luni - O recomand in continuare?
Am testat o bicicleta ieftina dupa 7 luni - O recomand in continuare?
Acum 8 luni
Bicicleta Cross Fusion o gasiti aici: click4sport.ro/cross-fusion Aceasta bicicleta mi-a placut si anul trecut si dupa mai bine de 7 luni de folosire, din partea tuturor am primit doar pareri pozitive. Deci, ca sa raspund tutror la o intrebare simpla. Care este bicicleta pe care o recomanzi sub 2000 de lei? Cross Fusion este cea mai competenta bicicleta pe care am mers anul trecut in marja de pret 1500-2000 de lei. Si partea buna este, ca si voi sunteti de aceeasi parere. Canalul lui Ionut si BMX-ul: ro-zone.info/user/NXCkF3igkBZOvEHL4hjLDg.html Instagramul lui Ionut: instagram.com/sandorionut/?hl=ro Instagram-ul lui Kawasaki: instagram.com/costindaniel192/?hl=ro Mii de multumiri baietilor pentru ajutor. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am tras spaima vietii in Tesla cu Andy Popescu
Am tras spaima vietii in Tesla cu Andy Popescu
Acum 6 luni
Canalul lui Andy Popescu: ro-zone.infofeatured Mii de multumiri pentru invitatie, am avut o zi excelenta impreuna cu Andy. Totodata multumiri; drivetesla.ro/ instagram.com/vmax_karting/ Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua mea bicicleta full suspension - Povestiri fara trafic ep. 39
Noua mea bicicleta full suspension - Povestiri fara trafic ep. 39
Acum 6 luni
Bicicleta o gasiti aici: racingbikeshop.ro/ Noua mea bicicleta e un monstru. Voi face un episod cu ea pe off-road, dar pana atunci am mers cu ea in oras sa vad ce poate. Sincer, sunt impresionat, gropile lui Firea nu mai au nici o sansa impotriva mea. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum a aparut primul MTB - Specialized Rockhopper 2020
Cum a aparut primul MTB - Specialized Rockhopper 2020
Acum 6 luni
Bicicleta o gasiti aici: click4sport.ro/biciclete/mtb/specialized Specialized Rockhopper este o super bicicleta, si nu, nu pentru ca e Specialized. De la calitatea finisajelor pana la cilistica bicicletei pe plat, mai ales in viraje lungi sau pe sarituri mici si medii. Sa nu uitam ca e o bicicleta entry-level, pentru cei de la Specialized. Asa ca, uitandu-te mai atent oservi unde s-au taiat costurile, la partea de cadru si transmisie. Modelul testat, Expert, este cel cu "echiparea de top" pentru numele Rockhopper, iar veriunea Comp este versiunea de baza. Intre noi fie vorba, daca ar fi sa aleg o bicicleta de inceput, eu as alege varianta de 27.5", Specialized Pitch care, judecand dupa raportul calitate pret, este o bicicleta mai iertatoare pentru persoanele mai scunde si este mai agila pe coborari si viraje foarte stranse. Daca totusi, iti doresti o bicicleta excelenta pentru carari tasate, mers rapid pe asfalt, control absolut peste mici ridicaturi de pamant, echipare raport calitate/pret foarte bine gandita si posibilitati nenumarate de a face upgrade, Rockhopper 2020 este cea mai buna bicicleta pe care o poti cumpara, la acest moment, in segmentul de pret. P.S. Un dropper post ar face bicicleta aceasta GENIALA, mai ales ca are deja gaurile prin cadru pregatite pentru asta. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Elevii care nu stie lectia - Povestiri in trafic ep. 38
Elevii care nu stie lectia - Povestiri in trafic ep. 38
Acum 6 luni
Bicicletele din clip; Eljoy Revolution: www.eljoybikes.com/en/electric-bikes/eljoy-revolution-3 Cross Maverix: click4sport.ro/ Ca intotdeauna totul merge struna, in capitala, in Romania, nu am nimic de obiectat. Pe 13 martie sarbatorim 7 ani de bucharestBIKEtraffic. La multi ani mie, parca ieri am inceput toata treaba. Sarbatorim cu bune si cu rele. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta de 300 euro vs. bicicleta de 3000 euro  - Cross GRX7 2020
Bicicleta de 300 euro vs. bicicleta de 3000 euro - Cross GRX7 2020
Acum 6 luni
Bicicleta o gasiti aici: click4sport.ro/biciclete/mtb?price=1749-1749 In sfarsit am avut ocazia sa testez Cross GRX7 si am decis sa o intrec contra bicicletei mele Cross Maverix, o bicicleta de aproape 10 ori mai scumpa. Se simte Cross GRX7 de zece ori mai slaba? Nu, nici pe departe, este o bicicleta de buget care vine in doua dimensiuni, 27.5" sau 29" si care mi-a demonstrat ca ieftin nu e neaparat prost. Sa nu intelegti gresit, bicicleta are neajunsurile ei, dar, pentru un incepator cu un buget intre 1500 si 2000 de lei, nu exita alegere mai buna. Iar Maverix, in opinia mea, este cel mai tare hardtail electric de buget pe care poti sa il cumperi. Ca intotdeauna, puteti cauta online alte review-uri ale bicicletei cat si testa bicicleta pentru a va forma o opinie inainte de a cumpara. Un review pe care il recomand: freerider.ro/noutati/cross-grx-7-mtb-ul-cu-un-pret-ce-a-produs-cutremur-pe-piata-revine-in-2020-159619 Cu Samuel si Razvan m-am intalnit din intamplare si le multumesc pentru acordul de a aparea in clip. Timpii realizati au fost masurati impreuna cu aplicatia Garmin Connect si ceasul Garmin Fenix 6. Multumiri celor de la click4sport.ro/ pentru ca mi-au lasat bicicleta o saptamana pentru test. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 66 - PE TELEFON IN FATA POLITIEI
Fapte-n trafic ep. 66 - PE TELEFON IN FATA POLITIEI
Acum 7 luni
Bicicletele din clip, Cross Maverix: crossbike.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-440mm Specialized Rockhopper: click4sport.ro/catalogsearch/result/?q=specialized Eljoy Revolution: www.eljoybikes.com/en/electric-bikes/eljoy-revolution-3 Nimic nou, nici in acest episod. Exceptand oamenii civilizati care sunt super tari si din pacate imagini cu Delta Vacaresti care a fost cuprinsa de flacari. Dar altfel, politia doarme in bocanci, fiecare face cam ce vrea si totul e asa cum il vedeti. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Olimpiada de furat bani - Povestiri in trafic ep. 37
Olimpiada de furat bani - Povestiri in trafic ep. 37
Acum 7 luni
Bicicleta pe care merg in clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Update: Madam Firica, a renuntat la taxa Oxigen. Printre altele, am filmat clipuri saptamana aceasta. Gata pauza. Am raspuns in acest video unor mesaje primite de la oameni si mi-am exprimat teama legata de virusi. Altfel, stati linistiti ca lucrurile raman la fel. La fel si eu. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Daca vrei sa vorbim despre vehicule electrice: facebook.com/groups/593700601114138/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Traficul din Istanbul e oribil - Cu bicicleta in Turcia ep. 3
Traficul din Istanbul e oribil - Cu bicicleta in Turcia ep. 3
Acum 7 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Luminile mele de pe bicicleta: gaciron.ro/ Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am fost țepuit in Bulgaria - Cu bicicleta in Turcia ep. 2
Am fost țepuit in Bulgaria - Cu bicicleta in Turcia ep. 2
Acum 7 luni
Mix-ul lui Gaslamp Killer unde am gasit melodia - www.mixcloud.com/essentialmixcollection/20121202-essential-mix-the-gaslamp-killer/ Nissim, melodia care contine sample-ul: ro-zone.info/view/WHQySWNLNzhOT3c.html Melodia din limba turca: ro-zone.info/view/dzBEVEJsQ0I5a28.html Am ajuns in Turcia, in cele din urma. Am facut plangere catre Booking, astept rezolvare. In Malko Tarnovo am patit si alte bazaconii, le voi explica intr-un live, altfel episodul ar fi fost mult prea lung. In Turcia imi place foarte mult, am filmat deja prin Istanbul, este teroare aici cu traficul. Printre altele imi e dor de casa, de familie si de voi. Deci, ne vedem in curand acasa. Regret ca am postat mai rar, e greu sa editezi de pe drum, sa te si focusezi la calatorie si sa te descurci cu internetul. Va multumesc pentru mesajele de sustinere. Sunteti super tari! Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Alergat de caini si claxonat de TIR - Cu bicicleta in Turcia ep.1
Alergat de caini si claxonat de TIR - Cu bicicleta in Turcia ep.1
Acum 7 luni
Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Link-urile de mai jos nu imi aduc nici un ban, ci raspund la intrebarile voastre cu privire la echipamentul pe care il folosesc si recomand. Bicicleta electrica pe care merg: www.eljoybikes.com/en/eljoy-revolution-3 Ceasul Garmin Fenix 6 Pro de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Femeia care vrea amenda - O zi cu bucharestBIKEtraffic
Femeia care vrea amenda - O zi cu bucharestBIKEtraffic
Acum 8 luni
Mai exista o farama de speranta. Mai exista si oameni cu integritate, iar femeia, doamna mai exact, din clip, demonstreaza aceasta. Altfel, v-am luat cu mine o zi intreaga, prin diferite locuri, ca sa vedeti ce fac. Asta, daca va intereseaza. Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Incuietoarea Luma: sprint-bike.ro/shop/lacate/275371-lacat-luma-enduro-mini-162x75-verde-c6-8421316048647.html?search_query=luma+&results=72 Ai parcat ca un bou: facebook.com/aiparcatcaunbou/ Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am numai vesti proaste - Povestiri in trafic ep. 36
Am numai vesti proaste - Povestiri in trafic ep. 36
Acum 8 luni
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Interviul cu comisarul Politiei Rutiere: ro-zone.info/view/bXp6RXRNWFpTeTQ.html Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Top 10 trotinete din 2019 - NU STIU CINE A CASTIGAT
Top 10 trotinete din 2019 - NU STIU CINE A CASTIGAT
Acum 8 luni
Trotinetele le gasiti aici: Locul 1 sau 2, Quickvolt 8 - bit.do/fpz2M Locul 1 sau 2, Xiaomi 365 Pro - bit.do/fpz3n Locul 3, E-twow Master - bit.do/fpz3z Locul 4, Honghao S12 - bit.do/fpz34 Locul 5, Quickvolt 10X - bit.do/fpz4e Locul 6, Joyor Speedxman - bit.do/fpz4W Locul 7, Quickvolt Sparky Boost - bit.do/fpz5A Locul 8, E-twow Booster GT - bit.do/fpz5P Locul 9, Joyor X5s - bit.do/fpz5Z Locul 10, Freewheel Rider Fun - bit.do/fpz6h Acest top este realizat la cererea voastra si va multumesc pentru sugestie. Sunt sigur ca sunt alte trotinete care ar merita sa intre in top, insa, nu am mers pe ele, asa ca nu am o perere pertinenta despre ele, inca. Voi avea timp in 2020 sa ma revansez. Totinetele din top sunt alese pe 8 considerente. Rezistenta, constructie, viteza, usurinta de a o transporta, stocare, pret si autonomie Totodata, daca aveti sugestii legate de top sau am facut greseli, ma puteti corecta in comentarii. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 65 - POLITIA SI BICICLETA FURATA
Fapte-n trafic ep. 65 - POLITIA SI BICICLETA FURATA
Acum 8 luni
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Intamplarile sunt cat se poate de reale si fac parte din viata noastra de zi cu zi, aici in Bucuresti. Dar, conform primarului, daca nu ne convine sa ne mutam, sa nu care cumva sa facem dracu' ceva, ca ne doare mainile, ca e multe. Deci, aia e. Ne plangem, ca e mai simplu asa. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Toate episoadele sunt realizate cu urmatorul echipament pe care il recomand, dar, totodata recomand si serviciile magazinelor mentionate. Aceste link-uri nu imi aduc nici un profit, sunt aici pentru a descrie ce echipament folosesc pentru ca e cea mai comuna intrebare pe care o primesc. Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Camere video de la F64: Canon C100: bit.do/fpmgk Panasonic G85: bit.do/fpmBU Panasonic LumixLX15: bit.do/fpmCM Trepiedul, lavalierele, gimbal, ghiozdan si lumini: www.fvideo.ro/ Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Telefonul Samsung Galaxy S10e de la evoMAG: bit.do/fpmHQ Ceasul Garmin Fenix 6 de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Geaca, coburi, pantalonii si protectia de gat de la Decathlon: www.decathlon.ro/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
NU TE-AM VAZUT BOSS - CU MOTOBICICLETA IN TRAFIC
NU TE-AM VAZUT BOSS - CU MOTOBICICLETA IN TRAFIC
Acum 8 luni
Bicicleta din clip, EMB Explorer: emb.bg/en/ Motobicicleta de la EMB, un producator bulgar de biciclete, este foarte tare. Mai putin iarna si daca stai la bloc. Vorbind serios, este un vehicul care rezolva o multime de probleme de transport, mai ales prin faptul ca e foarte usor de intretinut, iftin de incarcat si usor de manevrat. Partile negative sunt lipsa aparatorilor sau cel putin a gaurilor pentru aparatori, greutatea de 49kg, foarte mare pentru o bicicleta conventionala si faptul ca pe vreme rece, bateria, nu tine la fel de bine incarcarea ca atunci cand este cald afara. Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Toate episoadele sunt realizate cu urmatorul echipament pe care il recomand, dar, totodata recomand si serviciile magazinelor mentionate. Aceste link-uri nu imi aduc nici un profit, sunt aici pentru a descrie ce echipament folosesc. Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Camere video de la F64: Canon C100: bit.do/fpmgk Panasonic G85: bit.do/fpmBU Panasonic LumixLX15: bit.do/fpmCM Trepiedul, lavalierele, gimbal, ghiozdan si lumini: www.fvideo.ro/ Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Telefonul Samsung Galaxy S10e de la evoMAG: bit.do/fpmHQ Ceasul Garmin Fenix 6 de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Geaca, coburi, pantalonii si protectia de gat de la Decathlon: www.decathlon.ro/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Gandurile unui batran senil - Povestiri in trafic ep. 35
Gandurile unui batran senil - Povestiri in trafic ep. 35
Acum 8 luni
Am revenit pe anul 2020. Mi-am spus frustrarile, gata. Nu am sperante de la Primaria Bucuresti ca va schimba ceva pe termen scurt, nici pe termen lung. Asa ca anul asta nu va mai bat la cap cu toate nebunelile. Declaratie director STB si povestea cu tramvaiul: www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/sicane-in-trafic-intre-un-sofer-cu-bmw-si-un-tramvai-ce-spune-directorul-stb-despre-comportamentul-vatmanului-1241020 Ma poti urmari si pe Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Toate episoadele sunt realizate cu urmatorul echipament pe care il recomand, dar, totodata recomand si serviciile magazinelor mentionate. Aceste link-uri nu imi aduc nici un profit, sunt aici pentru a descrie ce echipament folosesc. Camerele si accesoriile GoPro Hero de la evoMAG: bit.do/fpmgL Camere video de la F64: Canon C100: bit.do/fpmgk Panasonic G85: bit.do/fpmBU Panasonic LumixLX15: bit.do/fpmCM Trepiedul, lavalierele, gimbal, ghiozdan si lumini: www.fvideo.ro/ Tehnica de calcul, de la evoMAG; Laptop editare: bit.do/fpmfX Laptop editare pentru calatorii: bit.do/fpmBB Telefonul Samsung Galaxy S10e de la evoMAG: bit.do/fpmHQ Ceasul Garmin Fenix 6 de la Sport Guru: bit.do/fpmEh Castile pe care le port; POC Tectal de la Sport Guru: bit.do/fpmEZ Abus Montrailer de la Racingbikeshop: bit.do/fpmGa Manusile pe care le port; Manusi Cube de la Bikexpert: bit.do/fpmGs Manusile de iarna FORCE X72, de la Bike Geek: bit.do/fpmGA Incaltarile O'neal de la Sport Guru: bit.do/fpmJh Geaca, coburi, pantalonii si protectia de gat de la Decathlon: www.decathlon.ro/ Service-ul la care imi repar si pregatesc toate bicicletele si pe care il recomand intotdeauna, bikegeek.ro/ . Mii de multumiri celor care ma ajuta prin implicarea, ideile si sfaturile lor. Totodata tuturor celor care privesc continutul meu, interactioneaza cu mine, celor care ma ajuta atunci cand calatoresc in diferite tari cat si celor care sunt considerenti cu bicicletele, trotinetele si motocicletele in trafic. Orice intrebare, sfat sau problema aveti, va rog folositi adresa de mail pentru a comunica. Ma poti contacta aici : bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum sa iti faci seara mai buna - LUMINITE DE CRACIUN
Cum sa iti faci seara mai buna - LUMINITE DE CRACIUN
Acum 9 luni
Luminile le gasiti aici: gaciron.ro/collections/lumini-de-siguranta Acest clip nu este sponsorizat, am comandat peste 50 de lumini pentru a imi face bicicleta cat mai vizibila. Din pacate vremea mi-a dat planurile peste cap, asa ca a fost mai greu cu iesitul afara. Din fericire, dupa sarbatori, cand voi vedea in trafic oameni fara lumini voi putea sa ii aduc pe calea cea buna si sa le dau un set de lumini. Va multumesc mult pentru sustinere si pentru tot ce am realizat impreuna anul acesta. Sarbatori Fericite si La Multi Ani 2020! Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 64 - O ZI DIN VIATA BICICLISTULUI SARAC
Fapte-n trafic ep. 64 - O ZI DIN VIATA BICICLISTULUI SARAC
Acum 9 luni
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ : Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cum sa pierzi o cursa de biciclete - Pucioasa Bike Race
Cum sa pierzi o cursa de biciclete - Pucioasa Bike Race
Acum 9 luni
Bicicleta Cross Maverix: click4sport.ro/ Am iesit pe locul 3 la general, la categoria E-bike. A fost o cursa foarte interesanta, insa, cred ca regulile de anul viitor trebuie sa fie mai stricte si mai bine controlate. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 63 - MOS GERILA SI PRIETENII SAI
Fapte-n trafic ep. 63 - MOS GERILA SI PRIETENII SAI
Acum 9 luni
Bicicleta din clip, Cross Maverix: click4sport.ro/ Lumina de pe ghidon, Gaciron V9D: gaciron.ro/ Totul e ok in trafic. Restul e o iluzie optica. Am zis ca sunt mai pozitiv ca sa il multumesc pe Mos Gerila. Din pacate, nu mi-a iesit. Asa ca am adaugat o rubrica noua. "Tufa de Venetia", adica omul care, uneori, e pur si simplu prea tantalau sa realizeze ce face. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Am cumparat cel mai ieftin MTB de pe OLX si l-am refacut - GIVEAWAY
Am cumparat cel mai ieftin MTB de pe OLX si l-am refacut - GIVEAWAY
Acum 9 luni
Mi-am dorit intotdeauna sa cumpar o bicicleta care sa arate ca Batranica si sa o readuc la viata cu o suma modica. Asa ca m-am pus pe treaba si pentru ca e luna in care trebuie sa daruiesti, am adunat o gramada de lucruri, de la accesorii, lumini, echipament, o trotineta electrica si o bicicleta si vreau sa le ofer celor care vin la fan meeting printr-o mica tombola. Ne vedem la Happy Cinema pe 14 decembrie, la ora 15:30, la o proiectie speciala cu retrospectiva anului 2019. O sa fie foarte tare. Intrarea este libera. Acest clip nu este sponsorizat in nici un fel, la fel si evenimentul. Cand cumparati o bicicleta, intotdeauna luati un prieten cu voi, fie din considerente de siguranta, fie pentru a va sfatui ce sa faceti. Bicicleta merge struna acum. Nu am considerat Cube-ul pentru ca avea frane V-brake, un pic prea vechi pentru gustul meu. Iar un anunt redactat prost, de regula, inseamna un proprietar care nu are interes sa vanda. Mare atentie la preturile foarte mici de pe OLX. Daca o oferta e mult prea buna ca sa fie adevarata, in general e asa. Nu cumparati biciclete furate, nu incurajati hotii de biciclete. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am ramas fara toate bicicletele - Povestiri in trafic ep. 34
Am ramas fara toate bicicletele - Povestiri in trafic ep. 34
Acum 9 luni
Bicicleta din clip: www.panamea.bike/?lang=en Camera video: www.evomag.ro/video-camere-video/gopro/ Ceasul de la mana: www.sportguru.ro/sporturi/alergare/echipament-alergare/ceasuri-alergare/ceas-garmin-fenix-6x-sapphire Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Trotineta electrica accesibila sau scumpa? - Honghao S12 vs. Boosted Rev
Trotineta electrica accesibila sau scumpa? - Honghao S12 vs. Boosted Rev
Acum 11 luni
Trotineta Honghao S12 o gasiti aici: quickvolt.ro/ Canalul lui Adrian POV: ro-zone.info/user/VXS6-dHi_m8SLCIvULhbow.html Trotineta vine in mai multe versiuni de echipare, de aceea si pretrurile diferite pe care le are. De la frane mecanice la frane hidraulice, baterie de 18Ah, 20Ah si 23Ah care iti confera autonomie de 70km. Trotineta de la Boosted, e clar mult mai bine construita, cu mai multa atentie la detalii si un design orientat catre un oras fara borduri, fara gropi si cu acces la insfrastructura, dar, nu justifica cei aproape 850 de euro diferenta. In plus, are autonomie de doar ~20km pe modul care propulseaza trotineta pana la 40km/h, pe cand, Hongaho, pe modul cel mai puternic, cu o persoana de 75kg, poate calatori mai bine de 50 de km, din testele mele. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ultimul episod - Povestiri in trafic ep. 33
Ultimul episod - Povestiri in trafic ep. 33
Acum 10 luni
Un motiv pentru care nu sunt un "influencer". Nu pot sa inchid ochii cand din banii nostri, bani din taxe si impozite suntem furati. Ni se fura aerul, spatiul pe care trebuie sa il avem ca pietoni si infratructura pentru transport alternativ. Masina nu trebuie sa fie centrul unui oras, mai ales al unei capitale europene. De fapt, cea mai congestionata si poluata capitala europeana, cu cele mai putine rute prioritare pentru mijlocul de transport in comun, cu cei mai putini biciclisti, cele mai putine baze sportive, cu oameni supraponderali, cu cele mai multe accidente din Europa si lista continua. Un lider de la primarie trebuie sa porneasca cu etalarea greselilor vechilor administratii, un plan nou pentru scoaterea capitalei din mizerie, discutii continue cu Politia Rutiera si angajamentul ca in cel mult doua mandate va aduce orasul in anul 2020. Un oras cu aer curat, fara parcare pe trotuar, cu incurajarea miloacelor de transport alternativ si incurajarea trotinetelor si bicicletelor. Dar, vizuiunea, responsabilitatea, munca si asumarea costa. Furtul, nepotismul, lipsa viziunii si fezabilitatii sunt lucruri cu care ne-am obisnuit deja. Drept urmare, anul viitor, la alegerile locale, Firea si cei cu o viziune ca a ei, trebuie sa dispara. Bicicleta din clip: www.evanscycles.com/trek-super-commuter-8-2019-electric-hybrid-bike-EV286646 Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Bike ride extrem prin Bucuresti - DOWNHILL vs. ENDURO ELECTRIC
Bike ride extrem prin Bucuresti - DOWNHILL vs. ENDURO ELECTRIC
Acum 10 luni
Bicicletele din clip le gasiti aici: probike.ro Inca sunt in cautarea unui full suspension electric. Dupa cursa de la Pucioasa, cand mi-am dat seama ca un hard-tail nu face fata, m-am decis sa trec la un full suspension. Macar pentru o luna. Cei de la Pro Bike mi-au dat bicicleta si apoi pot sa ma decid ce cumpar. As vrea sa fie Turbo Kenevo, insa, bugetul meu este mult mai mic decat pretul acestei biciclete.Doar as vrea sa am o portavoce pentru a va spune asta. Este cea mai buna bicicleta pe care am mers vreodata. Cel putin pana acum. Plantata foarte bine pe orice teren, usoara pentru un e-bike enduro, motorul foarte puternic, cuplu liniar, suspensiile enorme pentru orice situatie si aspectul general al bicicletei. Parti negative? Da, le are, dar le voi spune dupa o luna de mers pe bicicleta. Chiar daca nu am realizat cine stie ce trick-uri sau coborari in viteza, Bucurestiul e cel mai plat oras printre altele, va rog, daca v-am dat idei nebune de dat cu bicicleta, verificati-va bicicleta inainte si purtati echipament. Armura pe dedesupt, casca in cap si manusi in maine. Un minim de protectie adica. Enjoy the ride ! \m/ Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
M-am inscris la scoala de soferi - Povestiri in trafic ep. 32
M-am inscris la scoala de soferi - Povestiri in trafic ep. 32
Acum 10 luni
Acest clip reprezinta realitatea. Daca tu vezi o versiune distorsionata, nu e nici o problema. Realitatea e ca orice, oricine mai exact ajunge sa aiba in mana o arma de doua tone cu care crede ca poate face orice. Iar statul incurajeaza asta, pentru ca taxele vin de acolo. Teoria conspiratiei, stiu. In rest, mai sunt si soferi care sunt responsabili si inteleg. Altfel, prostia, la fel ca si universul, sunt infinite. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bani si intreceri pe trotineta - Uber Eats Ep.3
Bani si intreceri pe trotineta - Uber Eats Ep.3
Acum 10 luni
Trotineta din clip: quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-honghao-s12-baterie-li-ion-48v-20-ah-putere-motor-2x800wmax-power-1200w-autonomie-80km-viteza-maxima-55km-h/ Episodul anterior 3.0 a fost dat jos de mine la rugamintea doamnei care a iesit in halat de baie in strada si a aparut in clip. M-a rugat frumos, avand in vedere ca unii dintre voi v-ati dus sa o vizitati la domiciliu. Era pe domeniu public, insa, pentru ca putea fi oricine in locul ei, si aici ma refer la orice femeie/fata, am decis sa il dau jos. Un motiv in plus sa blurez chestiile private. Episodul se numeste Uber Eats pentru ca e mai usor de gasit decat Uber Chec. Daca ai o problema cu acest lucru, fa o cerere scrisa si se rezolva in 30 de zile. Link afiliere:www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=tuykndfhh Link informatii Uber: t.uber.com/castiguri Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Biciclete si blackfriday - LIVE DUPA ACCIDENT
Biciclete si blackfriday - LIVE DUPA ACCIDENT
Acum 10 luni
Bicicletele din video: click4sport.ro/ probike.ro/ racingbikeshop.ro/ bicicletapegas.ro/
Ai un bat langa volan - AM FACUT ACCIDENT
Ai un bat langa volan - AM FACUT ACCIDENT
Acum 10 luni
Stiu, e vina mea. Intotdeauna e. Trebuia sa prezic viitorul. Aia e, data viitoare, o sa fiu ghicitoarea Mama Omida. Masina era destul de zgariata langa stopul stanga. Eu am avut dureri in piept toata noaptea iar ciclocoputerul si montura lui sunt de nefolosit. Camera are montura rupta. Roata fata e un pic descentrata. Nu am avut nici o pretentie financiara. Doamna din clip era si asa prea speriata si in toate conversatiile cu ea a fost intelegatoare si si-a recunoscut vina. Mi-am cerut si eu scuze pentru limbaj. Aveti un bat langa volan, folositi-l. Cu el va aratati intentia si ii ajutati pe ceilalti sa stie ce aveti de gand sa faceti. La plecarea de pe loc, se semnalizeaza intentia si se verifica in oglina de doua ori. Inainte de a te pune in miscare si cand te incadrezi pe banda. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta de oras - VOI DE CE NU O FOLOSITI?
Bicicleta de oras - VOI DE CE NU O FOLOSITI?
Acum 10 luni
Cross Travel : click4sport.ro/ Am avut bicicleta aceasta la test pentru o saptamana. O saptamana in care mi-am amintit ca o bicicleta simpla, accesibila si bine construita e tot ce ai nevoie daca nu ai asteptari foarte mari de la o plimbare, o iesire de 100km sau daca faci naveta zilnic de acasa la munca. Nu e o bicicleta perfecta, insa, este extrem de bine construita, are componente decente si are tot ce ii trebuie unei biciclete de oras. Iar o bicicleta de oras este, in general, cea care te scapa de mersul zilnic cu masina. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Razbunarea Daciei Logan vs (Motor)Bike - BATALIA FINALA
Razbunarea Daciei Logan vs (Motor)Bike - BATALIA FINALA
Acum 10 luni
Un clip pornit dintr-o idee simpla. Cine merge pe cel mai rapid vehicul si totodata, am vrut sa le dau posibilitatea invitatilor sa mearga pe trotinete si biciclete electrice. Le multumesc tuturor celor care au venit. Andy Popescu nu a putut ajunge din pacate. Ramane pe data viitoare. Masinistul a fost prins si el, din pacate nu a putut veni cu a sa Saftica. Cei care apar in clip sunt oameni care au sustinut acest canal in orice forma. Indiferent de opiniile voastre legate de aparitia lor, va rog sa intelegeti ca respect acesti oameni, imi sunt dragi si sunt buni prieteni in "viata reala". Enjoy! Produsele din clip: Quickvolt 11X - quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-quickvolt-11x-baterie-lg-li-ion-72v-32ah-putere-motor-2x1600w-autonomie-160km-viteza-maxima110km-h/ DualmotoDM11 - www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualmoto-trotineta-electrica-dualmoto-dm11-putere-motor-6048w-baterie-lg-60v-35ah-frana-hidraulica-3-trepte-de-viteza-negru-3759926.html EMB Explorer - emb.bg/en/product/explorer/ Focus JAM2 - www.mbr.co.uk/reviews/electric-bikes/focus-jam2 Canalele RO-zone in ordinea aparitiei: The Link: ro-zone.info/user/WLjpFuoxoFVhgKYQEgu84w.html Motor(Bike): ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Masina Potrivita: ro-zone.info fixyourbike: ro-zone.info/user/dBDsTcVeMN35QBKmM87CJA.html Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/
Bucuresti - Ploiesti pe trotinete impreuna cu Georgiana
Bucuresti - Ploiesti pe trotinete impreuna cu Georgiana
Acum 10 luni
Trotineta pe care merge Georgiana: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/jet-blade-trotineta-electrica-jet-blade-d10-autonomie-70-km-viteza-65-km-h-motor-2x1000w-3-trepte-de-viteza-roti-pneumatice-10-frana-pe-disc-fata-spate-incarcare-dubla-negru-3683418.html Trotineta puternica: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-trotinete-electrice/dualmoto-trotineta-electrica-dualmoto-dm11-putere-motor-6048w-baterie-lg-60v-35ah-frana-hidraulica-3-trepte-de-viteza-negru-3759926.html Trotineta Dualmoto DM11 a avut autonomie suficienta. Adica dupa cei 75km pe care i-am parcurs, mai avea autonomie cel putin 35km. In schimb, Jetblade d10 a necesitat o incarcare de 1 ora pe undeva pe la jumatatea drumului pentru a ajunge. Autonomia pe care a avut-o a fost de 55km pe modul Eco cu greutatea de 45kg a Georgianei. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 62 - EDUCATIE LA COLTUL STRAZII
Fapte-n trafic ep. 62 - EDUCATIE LA COLTUL STRAZII
Acum 10 luni
Bicicleta din clip: click4sport.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-470mm Ciclocomputerul il gasiti aici: racingbikeshop.ro/ciclocomputer-bryton-aero-60e-gps Traficul a fost mai lejer saptamana asta , insa, am trecut prin cateva momente destul de ciudate. In continuare, cred ca pietonii sunt din ce in ce mai kamikaze, urmati de soferii care se grabesc catre deces. Cel putin asa am impresia. In rest, sa dea Dumnezeu sanatate primarului si sa mearga bine biznisul cu masini. Ca in rest, biciclistii ie prea saraci sa aiba parte de ceva. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ce fac cand vine iarna - MAI PEDALEZ?
Ce fac cand vine iarna - MAI PEDALEZ?
Acum 10 luni
Bicicleta din clip: click4sport.ro/ Manusile: click4sport.ro/manusi-contec-neo-pacer-l-negru-albastru-8089765 Incaltarile sunt Nike Air Force One cu logo reflectorizant. Jacheta si pantaloni sport Quechua Inainte sa inceapa asa cum trebuie iarna, am decis ca e timpul sa raspund la cea mai comuna intrebare pe care o primesc si anume, daca renunt la pedalat iarna. Nu. Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Sa pedalati si sa va bucurati de timpul castigat. Si sa va alegeti bicicleta potrivita pentru stilul vostru de pedalat. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele si bicicletele electrice : click4sport.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta electrica de la Decathlon - Rockrider eST500
Bicicleta electrica de la Decathlon - Rockrider eST500
Acum 11 luni
Acest review nu este platit. Este o opinie proprie. Bicicleta a fost luat din Decathlon Baneasa pentru test, ii multumesc lui Cosmin pentru asta. Bicicleta a mai fost testata de mine in aprilie 2019 pentru o zi, tot cu ajutorul Decathlon, in cadrul Salonului Bicicletei. Bicicleta o gasiti aici: www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-e-st-500--id_8487238.html?fbclid=IwAR32mfHZxkRf9oAQOy38nVfFRxrhGF5oRjPm9aTTx1tjGBYyFc7bcrbTLuA La pretul de oferta, este cea mai accesibila si bine echipata bicicleta electrica. Franele, pipa si mansoanele sunt cele pe care le-as schimba instantaneu la aceasta bicicleta, altfel, este super distractiva pentru o bicicleta entry-level. Chiar si cu un set de frane hidraulice noi si o pipa noua, bicicleta ramane sub 1000 euro, ceea ce o face extrem de accesibila. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am luat o razna complet - LA 95KM/h PE TROTINETA
Am luat o razna complet - LA 95KM/h PE TROTINETA
Acum 11 luni
Trotinetele le gasiti aici cu 10% reducere: quickvolt.ro/ Trotineta Quickvolt 11X este un monstru pe care imi doream sa il testez de ceva timp. Din pacate nu am avut mult timp pe ea si totodata am fost ca o mica fetita cand am mers in cele din urma pe ea. Promit sa imi iau revansa cu o plimbare prin trafic pe ea. Trebuie sa ma credeti ca este absolut incredibila dar in acelasi timp iti da o senzatie de teama, mai ales la viteza mare. Pretul si dimensiunile, insa, nu o mai fac incredibila. Asa ca la mai putin de jumatate din pret, jumatate de autonomie, jumatate de viteza si jumatate de greutate este Quickvolt 10X, trotineta cu cea mai buna suspensie si ciclistica pe care o poate avea o trotineta. Viteza masurata in clip s-a facut cu Speed Recorder, vitezometru GPS si telemetria de la camera video. Chiar si la 30km/h, o cazatura de pe trotineta se poate termina foarte urat. Va rog sa intelegeti ca o astfel de viteza este extrem de riscanta, indiferent unde este folosita. Acest clip nu este sponsorizat in nici un fel, opinia imi apartine si recomandarile, asemenea, dar, trotinetele mi-au fost oferite pentru test de catre cei de la Quickvolt. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep.61 - MA URASTE BICICLISTII
Fapte-n trafic ep.61 - MA URASTE BICICLISTII
Acum 11 luni
#erosubicilistule #stailasemafor #mapierdcuFirea Manuela nu stia ca pe strada poti filma in liniste, asa ca a facut plangere ca am filmat-o in timp ce vegeta pe pista de biciclete. De fapt, cred ca a fost singurul ei moment de celebritate. Desigur, filmatul in loc public este permis, oricat nu ar vrea Manuela. Asa ca acum e un influencer pe InstaChec. In rest, detest biciclistii care nu respecta niste reguli simple de circulatie si apoi se plang de soferi ca sunt dezordonati in trafic. Video cu Manuela nu este, pentru ca e blocat in Romania, deoarece a facut miss plangere. Cu un VPN il puteti vedea. E in fapte-n trafic nr. 32. ro-zone.info/view/azE4U2ZoWUtkbTQ.html P.S. Stiu ca titlul e gresit. E scris asa intentionat. Cei care sufera cu gramatica, aia e. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cel mai ieftin MTB electric românesc - MERITĂ BANII?
Cel mai ieftin MTB electric românesc - MERITĂ BANII?
Acum 11 luni
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Noua lege anti zombie nu are efect - Povestiri in trafic ep. 31
Noua lege anti zombie nu are efect - Povestiri in trafic ep. 31
Acum 11 luni
Din fericire pentru mine, pe 21 octombrie, ora 9:00 sunt in direct la Radio Bucuresti sa imi expun parerea despre lipsa acuta de infrastructura in Bucuresti, pentru orice mijloc de transport. Nu ca intereseaza pe cineva. Primaria Sectorului 1 cumpara biciclete cu 13.000 de euro pe bucata: www.realitatea.net/biciclete-in-valoare-de-13-000-de-euro-bucata-in-capitala_2225133.html Noua lege cu telefonul e frectie la picior de lemn. Cand stai la semafor ai voie sa stai pe telefon. De parca acolo nu esti in trafic, stationezi si iesi sa iei o cafea ca ai 5 minute la dispozitie. Militia Rutiera si increngaturile sale. V-am pupat, ne vedem la Pucioasa si sper sa castig acolo, miezul din chec. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Cu bicicleta pe jante - CE ANVELOPE SA ALEG?
Cu bicicleta pe jante - CE ANVELOPE SA ALEG?
Acum 11 luni
Anvelopele le gasiti aici: click4sport.ro/piese/cauciucuri-anvelope-bicicleta Stiu ca nu toata lumea isi permite anvelope scumpe. Nici eu nu sunt adeptul lor, mai ales daca nu mergi extrem cu o bicicleta. Insa, sunt adeptul anvelopelor decente la pret cu o performanta foarte buna. Mai ales ca, am observat ca majoritatea aleg prost anvelopele cu care se dau. Am patit-o si eu de multe ori. Si anvelopele bune, schimba enorm modul in care merge bicicleta. Acest clip nu reprezinta o reclama. Eu chiar folosesc doar anvelope Schwalbe pe toate bicicletele mele si sunt super multumit de ele, fara pene, fara galme si rezistente in timp. P.S. Pe una din biciclete am Maxxis Minion DH Super Tacky, pentru ca nu am gasit inlocuitor. Inca. Canalul lui Marius: ro-zone.info/user/dBDsTcVeMN35QBKmM87CJA.html Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Tura de noapte pe MTB la viteza maxima
Tura de noapte pe MTB la viteza maxima
Acum an
Luminile le gasiti aici: gaciron.ro/ Bicicleta mea : click4sport.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-420mm Bicicleta lui Marius: www.leisurelakesbikes.com/148700/products/focus-jam2-c-plus-electric-bike-2018-carbonblack.aspx Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Intrecere din 1984 - DACIA 1310 vs. (Motor)Bike electric
Intrecere din 1984 - DACIA 1310 vs. (Motor)Bike electric
Acum 11 luni
Pisica din clip am adoptat-o. Am numit-o Trotineta sau simplu, Troti. Se acomodeaza foarte bine si e super jucausa. Canalul lui Radu: ro-zone.info/user/G5O7HXNN_dKsgD22GoiGFw.html Canalul lui Marius: ro-zone.info/user/dBDsTcVeMN35QBKmM87CJA.html Link trotineta: quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-honghao-s12-baterie-li-ion-48v-20-ah-putere-motor-2x800wmax-power-1200w-autonomie-80km-viteza-maxima-55km-h/ Link bicicleta: emb.bg/en/shop/ Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
M-am intalnit cu viceprimarul Bucurestiului - Povestiri in trafic ep. 30
M-am intalnit cu viceprimarul Bucurestiului - Povestiri in trafic ep. 30
Acum 11 luni
Totul e bine, totul e genial, iubesc pe toata lumea, chiar si pe cei care imi iau taxe. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am pedalat in cinematograf - INCREDIBIL!
Am pedalat in cinematograf - INCREDIBIL!
Acum an
Sambata 28 septembrie, ora 16:00, va astept la Happy Cinema in Liberty Center, pentru un episod special bucharestBIKEtraffic, editat pentru aceasta ocazie. Toata lumea care vine are parte de stickere. Pentru cei care ajung primii primesc tricou gratis la alegerea lor. Apoi, vom avea o sesiune de Q&A la care va voi raspunde. Canalul lui Marius:ro-zone.info/view/VFB6cUEzVHNLU0E.html Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep.60 - SEMNALIZAREA INVIZIBILA
Fapte-n trafic ep.60 - SEMNALIZAREA INVIZIBILA
Acum an
Bicicleta din clip: click4sport.ro/biciclete/electrice Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Infrastructura sau femei, ce alegi? - Povestiri in trafic ep. 29
Infrastructura sau femei, ce alegi? - Povestiri in trafic ep. 29
Acum an
Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Craiova cu multe biciclete - Romania pe bicicleta ep 4
Craiova cu multe biciclete - Romania pe bicicleta ep 4
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/touring Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Roata de 27.5 sau de 29 pe bicicleta? -  Merida Big 9 vs Cross SL5
Roata de 27.5 sau de 29 pe bicicleta? - Merida Big 9 vs Cross SL5
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: racingbikeshop.ro/biciclete/mtb Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 59 - DEFINITIA CUVANTULUI SEMAFOR
Fapte-n trafic ep. 59 - DEFINITIA CUVANTULUI SEMAFOR
Acum an
Bicicleta din clip: racingbikeshop.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-470mm Toate sunt bune in Bucuresti. Totul e genial. Primarul e bun. Avem tot ce ne trebuie. Doar ajutor ne mai trebuie. Trimite-ti ajutor, va rog. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Ne-am cazat cu gandacii la pensiune, in Oradea - Romania pe bicicleta ep  3
Ne-am cazat cu gandacii la pensiune, in Oradea - Romania pe bicicleta ep 3
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/touring Nu am filmat prin Bucovina, cel putin, nu semnificativ. Nu am trecut prin Bistrita, din pacate. Bucovina, Maramures, Piatra Neamt si Tg. Mures raman pentru o alta expeditie pe care o vom face curand, insa, pe alte biciclete. Trebuia sa ma intorc in Bucuresti pentru a pleca in Germania la Euro Bike cat mai curand. Sa ne fie cu iertare. Insa, am descoperit, o parte din centru si vest, iar surprizele au fost destule. De notat, acesta nu este un tur istoric sau turistic, ci pur si simplu este o vizita pe bicicleta, in fiecare oras. Cu judecatile specifice despre infrastructura. Daca va asteptati la tururi istorice, regret, sunt multi alti oameni care fac asta profesional. Suntem doar doi nebuni pe bicicleta. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Teapa din Vaslui si furtul din Iasi - Romania pe bicicleta ep. 2
Teapa din Vaslui si furtul din Iasi - Romania pe bicicleta ep. 2
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/touring Nu ma asteptam la asta in Vaslui. Mai ales in Iasi. Totodata, am vorbit mai putin cu mine si mai mult cu oamenii din jur. Desigur, Pensiunea Poliana nu ne-a sponsorizat in nici un fel, dar, trebuie sa vorbim si de bine locurile de genul. Bicicletele merg struna, rezista la orice si mai ales nu au probleme cu caldura. Noi in schimb, nu o ducem prea bine, pedalam mai mult noaptea cand e si foarte periculos. Ne vedem in vestul Romaniei. Nu va faceti griji daca nu ajungem in aceasta excursie in orasul vostru, planuiesc inca o iesire pe alta bicicleta si poate ne vedem in mai multe locuri din tara. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de incurajare. Ne vedem in vestul Romaniei. Nu va faceti griji ca nu ajungem in aceasta excursie in orasul vostru, planuiesc inca o iesire pe alte bicicleta si poate ne vedem in mai multe locuri din tara. Le multumesc tuturor ca mi-au trimis mesaje de incurajare. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Bicicleta scumpa sau bicicleta ieftina? -  Scott Aspect 950 vs. Cross Traction SL3
Bicicleta scumpa sau bicicleta ieftina? - Scott Aspect 950 vs. Cross Traction SL3
Acum an
Bicicletele le gasiti aici: probike.ro/biciclete/mtb Nu iau partea unei anume biciclete, fiecare isi are rolul sau. Eu sunt adeptul bicicletelor ieftine, dar, o bicicleta de brand are o filosofie in spate si/sau un sistem de integrare mai bine gandit. Cel putin asta am observat la Scott. La Cross, insa, primesti mai mult pentru mai putini bani, pentru ca nu e un brand atat de cunoscut si trebuie sa aduca ceva care sa atraga atentia. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Imi cer iertare, am gresit - Romania pe bicicleta ep.1
Imi cer iertare, am gresit - Romania pe bicicleta ep.1
Acum an
Bicicleta o gasiti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/touring In teorie este cel mai lung review. In practica, impartim Romania in 4 si pedalam peste tot. Ne spunem opinia despre tara si bicicleta, ne inghioldim si descoperim lucruri, obiceiuri si oameni noi. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Amenintat cu bataia in magazinul Veloteca
Amenintat cu bataia in magazinul Veloteca
Acum an
#veloteca #respectclient #farareview Nimic extra de zis. Sunt inmarmurit de reactia acestui magazin care vrea sa opreasca internetul. Daca ii luam la misto, spuneam ceva neadevarat, inventam povesti cu ei, as fi inteles ca aveau de ce sa ii supere ceva. Dar, daca de la un lucru atat de simplu ca o parere intr-un video de un minut ajungi sa reactionezi asa, imi e teama sa ma gandesc ce pot face unui client care nu e multumit de serviciile lor. Video-ul in cauza: instagram.com/p/BvEPqu4o56Z/? Ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com
Bicicleta ieftina care distruge o bicicleta electrica - Pegas Classic
Bicicleta ieftina care distruge o bicicleta electrica - Pegas Classic
Acum an
Bicicleta o gasesti aici: bicicletapegas.ro/biciclete/urban/clasic Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
A murit o fata. AȘA ȘI? - Povestiri in trafic ep. 28
A murit o fata. AȘA ȘI? - Povestiri in trafic ep. 28
Acum an
Florentina mi-a ramas in memorie de cand am asistat la accidentul ei. Acum 5 ani, la inceputurile canalului meu de RO-zone, aveam asteptari mari, de la Politie, de la Primarie, de la mine. In schimb am fost un idiot, nici macar nu am vorbit despre asta vreodata. Asa ca nici despre scenele de la Caracal nu voi vorbi. Nu dupa ce am ascultat inregistrarile Alexandrei. Cred ca e mai bine asa. Tot ce imi doresc este ca cei responsabili sa nu mai stea cu sangele oamenilor nevinovati pe mainile lor, in liniste. Nu doar la Caracal, ci peste tot, in tara careia eu ii spun casa. P.S. Regret ca am spus ca boy racer a trecut pe rosu. Boy racer nu a trecut pe rosu. Nu a acordat prioritate. Tehnicalitati pentru ceva atat de simplu. Rabdarea si respectul in trafic. Mai complicat, dar, poate cu niste amenzi ne mai trezim putin la viata. Bicicleta din clip : click4sport.ro/bicicleta-cross-maverix-27-5-plus-e-mtb-420mm Manusile din clip: click4sport.ro/manusi-crosser-rs-512-fara-degete-negru-rosu-xl-34001006 Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Electrica, usoara si ieftina - GIVEAWAY TROTINETA QUICKVOLT
Electrica, usoara si ieftina - GIVEAWAY TROTINETA QUICKVOLT
Acum an
Trotineta o poti cumpara aici: quickvolt.ro/magazin/trotinete-electrice/trotineta-electrica-sparky-boost-baterie-li-ion-36v-7-5ah-putere-motor-350w-autonomie-25-30km-viteza-maxima-30km-h-neagra/ Trotineta o poti castiga aici: instagram.com/p/B0lc7nkIxWC/?igshid=1fd4pn7akfx92 Acest clip nu reprezinta o reclama. Trotineta din videoclip imi apartine si este folosita de cel putin 3 ori pe saptamana. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Fapte-n trafic ep. 58 - SUBTIRE, DE VARA
Fapte-n trafic ep. 58 - SUBTIRE, DE VARA
Acum an
Acest episod este o iluzie optica, totul e perfect in Bucuresti, totul e bine. Doamne ajuta! Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Peste 10.000 euro de biciclete - CATE BICICLETE AM?
Peste 10.000 euro de biciclete - CATE BICICLETE AM?
Acum an
Nu sunt Ion Tiriac si nici nu vreau sa ma laud cu cate biciclete am. Desigur, as fi avut cel putin 20 de biciclete, insa, multe din ele le-am donat, mai ales cele electrice ale bulgarilor. Totodata, proiectele mele nu apar in acest clip, ma refer aici la motobicicleta ieftina pe care am facut-o cu Marius, o bicicleta de bambus si alte nebunii de ale mele. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Am transportat oameni cu tricicleta
Am transportat oameni cu tricicleta
Acum an
Bicicletele electrice de la evoMAG: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice-biciclete-electrice/ Acest clip este un review serios si trebuie respectat ca atare. Un fel de Sam Pilgrim dupa o luna in Vaslui. Daca aveti idei despre ce am putea face pe viitor bicicletei, le astept cu interes. Acest clip nu reprezinta o reclama, insa, le multumesc celor de la evoMAG ca m-au lasat sa fac un review profesional si sa le aduc inapoi, in stare perfecta, tricicleta de review. Va rog sa aveti grija de voi cand pedalati. Casca si manusile, sa fie nelipsite. Follow me on Instagram : instagram.com/bucharestbiketraffic/ De unde imi cumpar trotinetele electrice: www.evomag.ro/sport-fitness-vehicule-electrice/ De unde imi cumpar bicicletele electrice : www.eljoybikes.com/en Camerele mele video le cumpar de aici: www.evomag.ro/video-camere-video/ Service-ul la care imi repar bicicletele si de la care imi cumpar accesoriile : bikegeek.ro/ Pentru contact corporate: marketing@incognitoconcept.com Personal ma poti contacta aici: bucharestbikeprojects@gmail.com Music by Epidemic Sound (www.epidemicsound.com)
Alexandru Badic
Alexandru Badic - Acum 24 minute
😂altu care va schimba ceva. 🤣🤣🤣 nu o sa cred nici dupa ce o sa vad. Bucuresti e o mizerie de oras.
SebiPOV
SebiPOV - Acum 42 minute
Abia acum am avut timp sa ma uit. Si wow ce bine i au iesit lui Victor cinematicele : D Grats!
Camelia Călin
Camelia Călin - Acum 55 minute
Mergi pe un penny farthing
scytale 23
scytale 23 - Acum 2 ore
Crezi ca vezi si tu ca mersul cu bicicleta, pe piste, atat pe trotuare cat si pe strazi, e pur si simplu nefezabil in Romania, in afara unor cercuri de pasionati /antrenati. Pentru restul, mai ales la inceput, poate fi moarte curata. Gandeste-te ce se intampla cand nu iti da o masina prioritate si nu ai reflexele bune. Prioritatea si "am avut dreptate" nu ma incanta nicaieri in lume, cu atat mai putin in Romania (spitale, justitite) - scopul e sa ma descurc mai usor i trafic si sa fac miscare, nu sa umblu prin tribunale si prin spitale. deci deplasarea cu bicicleta in Ro, ca mijloc curent de locomotie (acasa-serviciu) e doar un vis frumos. Pur si simplu, nu ai pe unde sa faci piste de biciclete: pe trotuar nu ti le respecta nimeni, pe strada e periculos, nu sunt soferii obisnuiti sa se uite. Ar putea fi daca faci piste izolate cu totul (nici macar prin parcuri!), dar asta presupune sa faci practic drumuri, pasaje etc, ceea ce ma indoiesc. Da, s-ar putea circula daca s-ar reduce brusc numarul de masini la 1/3, s-ar da amenzi la sange etc etc.
luka 2M
luka 2M - Acum 2 ore
Ce era sa il calci pe victor
Darius
Darius - Acum 3 ore
tare bicicletele alea , super
Ecran Platescu
Ecran Platescu - Acum 4 ore
poti incerca prin Miercurea Ciuc, acolo tot orasul e plin cu pista de biciclete
porumbei lui Luca
porumbei lui Luca - Acum 4 ore
Si eu amunaa;)
prunik
prunik - Acum 5 ore
"cratitoasa" era de la vrancea. probabil are origini comune cu madam vranceanu. gasesc trist ca episodul cu scandal este unul dintre cele mai vizualizate. oameni raman mari consumatori de scandal. :(
foundtherestroom
foundtherestroom - Acum 5 ore
Pai semnul acela nu era interzis pentru biciclete ?
foundtherestroom
foundtherestroom - Acum 5 ore
Mai bine faci iar vlogguri din masina , de la volan , draga BIKE , pentru ca ele imi plac cel mai mult !
Alessandro Livadariu
Alessandro Livadariu - Acum 7 ore
îmi place foarte tare!!!
Alex Bosca
Alex Bosca - Acum 9 ore
Respect pt tot ceea ce faci
Fido RFT
Fido RFT - Acum 10 ore
11:05 Nu avea Aer Condiționat.. Începuse să transpire si autobuzul..😎
Loredan Ilinca
Loredan Ilinca - Acum 15 ore
Super tare trotineta dar desi mi-as permite-o, nu as da mai mult de 2mii pe ea 🤔. La final, reactia Giorgianei este bestiala dar ai cam expus-o cu camera din fata 😁
Ticu Bogdan
Ticu Bogdan - Acum 15 ore
Cu 5500 Euro iti iei un logan din 2012(am gasit pe la 3500E) plus o trotineta electrica de 1000 euro(sa zicem Quickvolt 9 care-i mai mult suficient pt Bucuresti) si iti mai si raman niste bani:)))
Andrei Gavril
Andrei Gavril - Acum 15 ore
Oameni ca tine mai rar 👏🏻 the best 🤗
Marian Creta
Marian Creta - Acum 15 ore
Te credeam un om okay....nu pot sa cred ca te-ai asociat cu Nicusor ,om care tocmai s-a descoperit ca este de partea interlopilor si se pare ca a facut trafic de influenta.
David
David - Acum 16 ore
Ce sa îmi cumpăr cross grx 7 sau cross grx 9 ?????
Dani Iepure
Dani Iepure - Acum 17 ore
Se ruga ca s amai aiba curent cand ajunge acasa
Antonio Dumitru
Antonio Dumitru - Acum 17 ore
Salut , te rog frumos ce bicicleta imi recomanzi la 13 ani !? 🥺
GAMER FAMYLY
GAMER FAMYLY - Acum 18 ore
eu locuiesc in REGHIN SI TE ROG DUTE LA PADURE AICI LA REGHIN TE ASTEPT LA REGHIN STRADA HOREA NR 19 TE ROOOOOOOOOOOOGGGGG SI STRIGA CRISTI......................... }
Endre Miklós
Endre Miklós - Acum 18 ore
Marca canyon, bate topul , biciclete cu pret de 5000-8000 euro, sunt no1!
David
David - Acum 18 ore
4:09 va rog daca îmi da cineva link ul de la bicicleta asta plssssss!!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Negrea Dan Sebastian
Negrea Dan Sebastian - Acum 20 ore
Eu am vizitat Viena de 4 ori ✊🏻🔥
claudiu severin
claudiu severin - Acum 21 oră
Salut! Am aceeași trotineta dar nu îmi funcționează ledurile de jos laterale... Nu știu de ce...
Latin Wolf
Latin Wolf - Acum 22 ore
eu am vrut sa intreb daca baga metrou in ferentari =))
Laurenţiu
Laurenţiu - Acum 22 ore
21:05 Vezi sa nu iei copyright de la Taraf de Haidouks ( glumesc) , foarte tare videoclipul, pacat ca vine anotimpul rece, dar sper ca la anul sa mai faci multe astfel de plimbari! Respect!
isocea
isocea - Acum 22 ore
hai la o tura :) ! Vad ca stai prin zona drumul sarii.
Aron Romeo
Aron Romeo - Acum 23 ore
Esti tare frate
Albert Maxim
Albert Maxim - Acum o Zi
salut sambata poti sa vii in parc la Mogosoaia sa filmezi si pe acolo pls
ʟᴏᴛ. Kazze oniga
ʟᴏᴛ. Kazze oniga - Acum o Zi
MARIUS RESPECTELE MELE PENTRU CEEA CE FACI . Am invatat multe de la tine . Eu am inceput cu o cursiera peugeot si am evoluat la Torpado t200 dupaia Merida Reactor 400 si ultima Merida Reactor 500. Dar imi a fost dor de teren si am luat un scoot roti de 19 suspensie fata rock de inceput . Cand vi de la asfalt la teren e diferenta mare. Dar problema mea este si te rog sa imi spui !!!!!!!! La un buget de 4500Euro o bicicleta de drum lung dar sa aiba si asistenta (electrica) iti multumesc Cel mai mare traseu al meu a fost Zalau(Romania)-Toulous (franta) cu Merida reactor 500 in 28zile si 14 ore Nu sunt Pro dar nici amator
Neagoe Andrei
Neagoe Andrei - Acum o Zi
Ai ajuns rau...tocmai u sa ajungi sa fii cumparat și să faci campanii... unfollow
Razz96 -Gaming
Razz96 -Gaming - Acum o Zi
Bună Marius.. Am o întrebare.. Sunt un copil de 12 ani clasa a6 și îmi place sa ma dau pe bicicleta. Da.. Dar bicla mea a ruginit.. Și vreau s-o schimb.. Ce zici de BICICLETA MALTRACK Team ar fi buna pentru mine? Pentru ca mie îmi place sa ma dau cu viteza. Și mai dau și pe offroad... Și sa ma plimb.. Plus ca și vroiam sa ma apuc de bike vlog, dar da... vreau sa știu pararea ta dacă ar fi buna pentru un copil de 12 ani.. Chiar îmi place cum arata piesele mi se par bune pentru ce vreau eu s-o folosesc dar vreau sa știu dea un expert.. Dacă ma poți ajuta... Îți mulțumesc mult..
Cristi M Cristi
Cristi M Cristi - Acum o Zi
E super tare dar spune-mi o bicicletă pentru drumuri lungi ca eu fac europa pe un mtb dar vrei sa o schimb
Emilio Razvan
Emilio Razvan - Acum o Zi
Este în firea primăriței să îți fi trimis pe Iordănescu și Roman pentru a te însoți pe bicicletă prin oraș, rezistau chiar 100 de metri🤣🤣🤣🤣
John Doe
John Doe - Acum o Zi
Tramvaiele Tatra care mai circula prin Giulesti si Trafic Greu cred ca au cel putin 50 de ani, fiind Tatra T4, model din 1968.
Tudor Blanaru
Tudor Blanaru - Acum o Zi
uite aici o varianta faina electrica: delfastbikes.com/bikes/top altefel si eu cred ca iesi mult mai binecu ceva de 125
Bogdan Petrici
Bogdan Petrici - Acum o Zi
Trebuia sa io dai unui copil
Alex Raba
Alex Raba - Acum o Zi
Esti cu Carutu!
Bogdan Bolbea
Bogdan Bolbea - Acum o Zi
Poti te rog sa faci un reviu la rockrider 530st 27,5
ALEX
ALEX - Acum o Zi
Fa review la SPECIALIZED Pitch, 27.5, 2020!
OG 420
OG 420 - Acum o Zi
Bv nene... 🙌 Respect
Stefan
Stefan - Acum o Zi
Cat la ora prinde maxim ?
Ionut QS
Ionut QS - Acum o Zi
ce bicicleta este
Alexandru Raul Balan
Alexandru Raul Balan - Acum o Zi
Salut, unde a la minutu 15 si ceva vorbeai ca nu este aplicați pentru bicicleta, eu folosesc aplicați asta pentru www.bikemap.net/en/l/ Eu nu stau in România da m-am uitat pa net și arată ca are si trăsurile din România ✌🏼😁
yonut duran
yonut duran - Acum 2 Zile
Salut marius, stii unde pot gasi bicicleta vitus nucleus 27 vr in romania?
Cristi Neagu
Cristi Neagu - Acum 2 Zile
pisat de caine pe o roata de masina intelegi?! eu nu inteleg. explica-mi :) Chiar si rotile de masina trebuie sa le mai umflii din cand in cand si trebuie sa pui mana pe ele.... Si daca se pisa un caine pe roata, ti-a marcat-o. toti care vor trece prin zona vor simtii nevoia sa faca la fel. Pacat ca nu ai cum sa faci plangere la politie pentru asaceva.
Andreir555
Andreir555 - Acum 2 Zile
Dupa inca 2 ani si ghici. Nothing happened
tfw no name
tfw no name - Acum 2 Zile
Sunt panarame anvelopele alea, era sa ma duc si pe macam cu ele.
CustomBike
CustomBike - Acum 2 Zile
Cine are aceasta bicicleta...este binecuvantat :))
Kickboxer xxx
Kickboxer xxx - Acum 2 Zile
Mortală
el Hefe
el Hefe - Acum 2 Zile
Mii de euro pe biciclete si va dati in parc cu ele.
Sergiu 1646
Sergiu 1646 - Acum 2 Zile
Cine ma poate ajuta si pe mine am o bicla si din greseala am dat cu un spray pe discuri si nu era pt asa ceva ,ce pot face
rock care
rock care - Acum 2 Zile
Daca iese firea din nou va meritati soarta cacaturi din bucuresti :))))) aia va ingtroapa de tot in rahat si datorii :)))))))))))
Matei Voicu radu
Matei Voicu radu - Acum 2 Zile
AWESOME
Alexandru MTG
Alexandru MTG - Acum 2 Zile
6:10 Aici ai punctat foarte bine , cu cainii lor . De exemplu sunt oameni care si lasa cainele sa se cace in mijlocu trotuarului . Vine un prost si calca in el si i-o stricat toata ziua . Nu am nimic cu posesorii de animale / cainii /pisici si ce mai vor ei , da macar sa aiba bunul simt sa stranga dupa caine .
Balan Sabin Ionut
Balan Sabin Ionut - Acum 2 Zile
Marius, cand faci un video in care sa ne recomanzi niste pedale? Poate de tip platforma, ca vad ca d`astea folosesti. Ceva la un pret ok, pana in 100, ceva pana in 300 si best of the best. Ce parere ai? Eu ma tot uit de pedale, si nu stiu ce sa aleg. Care este cel mai bun si rezistent material?
High Position
High Position - Acum 2 Zile
oh daaa, o patesc si eu faza cu pipi de caine la motocicleta... fix la fel daca nu ai unde sa iti caci cainele nu-ti mai lua frt...
Liviu Hagiu
Liviu Hagiu - Acum 2 Zile
La fel si in braila....
Amazingness Of Cars
Amazingness Of Cars - Acum 2 Zile
19:20 Ultima oara cand am fost la mcdonalds la Bucuresti a fost in 2011 si era tot la fel :)))) Plin de oameni mancand in parcare
Mario Alexa
Mario Alexa - Acum 2 Zile
Extraordinar videoclip Marius,m-am uitat de 3 ori si imi place la nebunie. Pt toată munca depusa de tine și ceea ce faci, m-am gândit sa-mi iau membru.
Boris Ieltan
Boris Ieltan - Acum 2 Zile
Salut cum ai reusit sa pleci din loc cu xiaomi m365 fara sa dai din picior.eu nu reusesc
Stancu catalin
Stancu catalin - Acum 2 Zile
Nakamura dusk 29
andrei capatana
andrei capatana - Acum 2 Zile
S au facut piste de biciclete si in sectorul trei pe grigorescu
Nicolae Secrieru
Nicolae Secrieru - Acum 3 Zile
Top Gear pt biciclete
Alex Doditoiu
Alex Doditoiu - Acum 3 Zile
Ce dimensiune are cadrul?
Alex Stoian
Alex Stoian - Acum 3 Zile
I-ai mai adus un procent lui Tariceanu :))
Friendly Cheesecake
Friendly Cheesecake - Acum 3 Zile
RESPEEEECT!!! Ce mi a plăcut la faza cu podul!!! Bine le-ai făcut !!!!!
Friendly Cheesecake
Friendly Cheesecake - Acum 3 Zile
Am fost și eu la “parcul” acela E super tare și e încă funcțional.
[BrOS] mihai is pro
[BrOS] mihai is pro - Acum 3 Zile
De ce nu te angajezi 1-2 luni ca politist si sa mai aranjezi bucurestiul un pic?
Alexxx GYM
Alexxx GYM - Acum 3 Zile
Razi cam mult și ești obositor
Unknown Guy
Unknown Guy - Acum 3 Zile
Din pacate la noi in tara e foarte mare rautatea cand vine vorba de biciclisti. Lumea se uita urat la tine, te claxoneaza, pietonii se duc pe pista de trebuie tot tu sa ii ocolesti... dezastru la noi !
DariuS InterlopU
DariuS InterlopU - Acum 3 Zile
Daca ai trai in Craiova ai vedea ca nu sunt deloc piste de biciclete decat in parcuri=)Si daca mergi cu bicicleta pe strada toti te claxoneaza si te injura=) Numai zic de trotinete
CABERSOR România
CABERSOR România - Acum 3 Zile
Si eu urasc iPhone
pasaricamihai
pasaricamihai - Acum 3 Zile
Salut, am 2.04inaltime si 110kg. La cross cea mai mare dimensiune e de 56, nu este prea putin pentru mine? Tot in jur de 2000ron am vazut SCOTT ASPECT 970 XXL si CUBE AIM PRO de 23inch/60cm. Aceste modele se pot compara cu SL7 dpdv al calitatii si dotarilor?
Dragos Marinescu
Dragos Marinescu - Acum 3 Zile
Cred ca e semn la intrarea pe pod......
Dragos Marinescu
Dragos Marinescu - Acum 3 Zile
TARICEANU e cel mai tare ! El are grija de THE BITCHES !Toata viata a avut !
Kema
Kema - Acum 3 Zile
Problema e ca toti saracii au dreptul la masini. Toate cazanele circula pe strada si sunt parcate pe trecerea de pietoni sau pe trotuare. Vrei masina in bucuresti? 1000 de parai pe an plata in avans sau 500 de lei pe luna. Eu am caine, dar sunt si educat. N-o sa las catelul sa se pise niciodata pe motociclete sau pe masini parcate regulamentar. Daca ti-ai lasat cioarda parcata pe trotuar, o sa am grija sa iti las si un cacat in geam. Apropo de parcuri pentru caini, suntem la coada vacii. In alte tari ai unde sa iti plimbi catelul, esti incurajat sa strangi cacatul dupa el cu dispensere de saci, cosuri speciale samd. Nu e doar vina primariilor, oamenii in general sunt problema.