Iuly Neamtu Oficial
Iuly Neamtu Oficial
  • 53
  • 35
  • Alăturat pe
Bine ați venit pe canalul oficial al artistului Iuly Neamtu
Pentru evenimente puteți suna la numărul de telefon: +40 727 596 414

Video
Iuly Neamtu ❌ Costel Biju - Ai o fusta cu dulceata ( Video Oficial )  █▬█ █ ▀█▀
Iuly Neamtu ❌ Costel Biju - Ai o fusta cu dulceata ( Video Oficial ) █▬█ █ ▀█▀
Acum 11 Zile
Pentru contactarea artistului Iuly Neamtu: +40 727.596.414 Pentru contactarea artistului Costel Biju: +40 763.999. 986 NEW Instagram: instagram.com/iulyneamtuu Tiktok: vm.tiktok.com/coRJKC/ Abonati-va si apasati clopotelul🛎 ro-zone.info iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Text:Iuly Neamtu si Costel Biju Vocea feminină: Laorek (instagram) Productie Audio : Ballkan Music Productie Video : Ballkan Music Facebook : Mircea Stan: facebook.com/Mircy.Alex Preda Dan: facebook.com/preda.dan.5 Instagram : Mircea Stan: instagram.com/alexcooperm... Preda Dan: instagram.com/predadan16/ TikTok : @ballkanmusic36 Contact Studio: Telefon: 0784.302.646 Mail: vereproduction1@gmail.com Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului ! #Aiofustacudulceata #IulyNeamtu #CostelBiju #BallkanMusic
Iuly Neamtu - Un frate mai mare ( Video Oficial ) ♫ █▬█ █ ▀█▀♫
Iuly Neamtu - Un frate mai mare ( Video Oficial ) ♫ █▬█ █ ▀█▀♫
Acum 22 Zile
NEW Instagram: instagram.com/iulyneamtuu Pentru contactarea artistului: +40 727.596.414 TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Audio&Video: Ballkan Music #IulyNeamtu #UnFrateMaiMare #BallkanMusic Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Am o fusta creata ( Video Oficial )
Iuly Neamtu - Am o fusta creata ( Video Oficial )
Acum 27 Zile
NEW Instagram: instagram.com/iulyneamtuu Pentru contactarea artistului: +40 727.596.414 TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! #iulyneamtu #ballkanmusic #fustacreata ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - TIKTOK Mama mea e florareasa ( Video Oficial ) 2020  █▬█ █ ▀█▀
Iuly Neamtu - TIKTOK Mama mea e florareasa ( Video Oficial ) 2020 █▬█ █ ▀█▀
Acum lună
NEW Instagram: instagram.com/iulyneamtuu Pentru contactarea artistului: +40 727.596.414 TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1 Orchestratie: Mircea Stan &Dan Preda Text: Iuly Neamtu & Gabi Lunca Audio-video: Ballkan Music Mama mea e florareasa au au au au Se scoala de dimineata x2 Vinde florile pe piata Mama mea vinde lalele au au au au Pentru surorile mele Vinde flori si ghiocei Pentru fratiorii mei Pe-o straduta mica-ngusta Venea o fetita-n fusta Cu ie si cu papuci Si-o-ntrebai unde te duci Hau.. luati garoafe luati E... de va bucurati A yeah ye....rupe rupe deep go now Baiatul meu e paciocar Si nu are niciun ban Ca-i place viata de noapte Sa le iubeasca pe toate El umbla noapte de noapte Si cu femei maritate In cluburi la lautari Vine acasa fara bani Hau... paciocarule E... mi-ai mancat zilele Haide curaj haide curaj Din portbagaj din portbagaj din portbagaj Hai da-i din el misca-l nitel Rupe-l nitel rupe-l nitel Hai da-i din el Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! #iulyneamtu #ballkanmusic #Mamameaeflorareasa ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Am doua comori pe lume ( Video Oficial ) 2020
Iuly Neamtu - Am doua comori pe lume ( Video Oficial ) 2020
Acum lună
Instagram: instagram.com/iulyneamtuu Pentru contactarea artistului: +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook: m.facebook.com/IulyNeamtu1/ TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Universul iubirii ( Video Oficial ) 2020
Iuly Neamtu - Universul iubirii ( Video Oficial ) 2020
Acum 2 luni
ABONATI-VA si apasati clopotelul !!! Pentru contactarea artistului: +40 727.596.414 Instagram: instagram.com/iulyneamtuu TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ iTunes: music.apple.com/ro/album/universul-iubirii-single/1511823675?l=ro Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1 Orchestratie: Ballkan Music Video: Gaby Jianu Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului ! #Universul_Iubirii
Live Iuly Neamtu - Uite cat e de frumoasa NEW 2020 ★★★★★
Live Iuly Neamtu - Uite cat e de frumoasa NEW 2020 ★★★★★
Acum 3 luni
Pentru evenimente: +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : ro-ro.facebook.com/IulyNeamtu1/ Video: Paka Fotograful Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Sistem turcesc 2020  ★★★★★
Live Iuly Neamtu - Sistem turcesc 2020 ★★★★★
Acum 3 luni
Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Pentru evenimente: +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : ro-ro.facebook.com/IulyNeamtu1/ Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Formatia Iuly Neamtu - Instrumentala Antidot 2020
Live Formatia Iuly Neamtu - Instrumentala Antidot 2020
Acum 3 luni
Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Pentru evenimente: +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : facebook.com/IulyNeamtu1 Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu -  Bobarlica, Uite-le, Mandrele Colaj hore nunta 2020
Live Iuly Neamtu - Bobarlica, Uite-le, Mandrele Colaj hore nunta 2020
Acum 4 luni
Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Pentru evenimente: +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook: m.facebook.com/IulyNeamtu1/?locale2=ro_RO Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Viata mea puiul lui tata ( Video Oficial ) 2020
Iuly Neamtu - Viata mea puiul lui tata ( Video Oficial ) 2020
Acum 5 luni
Pentru evenimente: +40 727.596.414 Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu iTunes : apple.co/2TT7EA7 Spotify: open.spotify.com/artist/5d3bc9MSib3NPeIDxYIIWD?nd=1 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/?locale2=ro_RO Aranjament: Mircea Stan Audio-Video: Balkan Music Text: Alex Nacu Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - De ma privesc in oglinda ( Anii anii ) 2020
Iuly Neamtu - De ma privesc in oglinda ( Anii anii ) 2020
Acum 6 luni
#LaStudiu #LaRece #AniiAnii Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : facebook.com/IulyNeamtu1 Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Am facut pariu cu mine ( NEW 2020 )
Iuly Neamtu - Am facut pariu cu mine ( NEW 2020 )
Acum 6 luni
#AmFacutPariuCuMine #IulyNeamtu Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : +40 727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 INSTAGRAM: instagram.com/iulyneamtuu/ Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/?locale2=ro_RO Orchestratie: Mircea Stan Returnela: Alex kb Text: Iuly Neamtu & Alex Nacu Video edit: DJ Magic Romania Versuri Strofa 1 Am facut pariu cu mine Eu doar ma jucam Am vrut sa imi dovedesc ca pot sa te am N aveam treaba cu iubirea eu nu te iubeam Am pierdut zile si nopti dar te am cucerit In acelasi timp si eu m am indragostit Astazi datorita tie sunt cel mai fericit Refren Te iubesc poti sa citesti ochii mei Ca te iubesc ce altceva sa imi doresc Acum cunosc iubirea cu adevarat In sfarsit stiu ce inseamna sa fii iubit Strofa 2 Zi de zi viata cu tine e rai pe pamant Iubirea noastra e tot ce am eu mai sfant Nu ne certam niciodata ca ne iubim mult E comoara pentru mine bunatatea ta Si stiu ca ti ai pus in mine toata increderea In bratele tale e fericirea mea Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Zemër TikTok Sistem Percutii
Live Iuly Neamtu - Zemër TikTok Sistem Percutii
Acum 9 luni
Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Facem nebunie mare TikTok ( Colaj Program Nunta 2019 )
Live Iuly Neamtu - Facem nebunie mare TikTok ( Colaj Program Nunta 2019 )
Acum 9 luni
#Trombonul #Zemer #Adormeaipemanamea Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - N-ai stiut sa ma iubesti ( Video Oficial ) HIT 2019
Iuly Neamtu - N-ai stiut sa ma iubesti ( Video Oficial ) HIT 2019
Acum 11 luni
Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info INSTAGRAM: instagram.com/iulyneamtuu/ Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Evenimente Tel : 0727.596.414 #IulyNeamtu #LoredanaChivu #NaiStiutSaMaiubesti ITunes: music.apple.com/ro/artist/iuly-neamtu/1455341942?l=ro Spotify: open.spotify.com/artist/5d3bc9MSib3NPeIDxYIIWD Facebook : ro-ro.facebook.com/IulyNeamtu1/ Orchestratie: Paul Pepsy Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Iubire mare nemuritoare 2019 Zemër Cover
Live Iuly Neamtu - Iubire mare nemuritoare 2019 Zemër Cover
Acum 11 luni
Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/?locale2=ro_RO Spotify: open.spotify.com/artist/5d3bc9MSib3NPeIDxYIIWD?si=k16WuNk2SFW-TKR3dAZ9RA&nd=1 Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Djadja Nunta 2019
Live Iuly Neamtu - Djadja Nunta 2019
Acum an
Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Live Iuly Neamtu - Povestea noastra
Live Iuly Neamtu - Povestea noastra
Acum an
#Iuly_Neamtu #Dedicatie Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Adormeai pe mana mea  [ Oficial Video ] 2019
Iuly Neamtu - Adormeai pe mana mea [ Oficial Video ] 2019
Acum an
Abonați-vă și apăsați🔔 ➡️ro-zone.info Aceste materiale sunt o productie proprie Iuly Neamtu Tel : 0727.596.414 INSTAGRAM: instagram.com/iulyneamtuu/ TikTok: vm.tiktok.com/coRJKC/ iTunes : apple.co/2TT7EA7 Facebook : m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Versuri Refren Ti-am sarutat buzele de sute de mii de ori Niciodata n-am venit in fata ta fara flori Adormeai pe mana mea si chiar daca amorteam Sa nu te trezesc cumva nici macar nu respiram Strofa1 N-ai avut niciodata-n viata ta Un barbat sa te iubeasca asa Te-am iubit te-am iubit te-am iubit Si inca te mai iubesc Dar tu nu iti amintesti Nu stii despre ce vorbesc Strofa2 Ma jucam Cu mainile-n parul tau Ma gandeam Cat de norocos sunt eu Te priveam te priveam te priveam Parca nu-mi venea sa cred Toate sentimentele Le-ai sters cu buretele Nu reposta, daca iti place melodia da un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul Iuly Neamtu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !
Iuly Neamtu - Ti-am sarutat buzele ( Video Oficial ) HIT 2019
Iuly Neamtu - Ti-am sarutat buzele ( Video Oficial ) HIT 2019
Acum an
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru evenimente ,,Iuly Neamtu” sunati la :+40 727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Ref Ti-am sarutat buzele de sute de mii de ori Niciodata n-am venit in fata ta fara flori Adormeai pe mana mea si chiar daca amorteam Sa nu te trezesc cumva nici macar nu respiram Strofa1 N-ai avut niciodata-n viata ta Un barbat sa te iubeasca asa Te-am iubit te-am iubit te-am iubit Si inca te mai iubesc Dar tu nu iti amintesti Nu stii despre ce vorbesc Strofa2 Ma jucam Cu mainile-n parul tau Ma gandeam Cat de norocos sunt eu Te priveam te priveam te priveam Parca nu-mi venea sa cred Toate sentimentele Le-ai sters cu buretele Video: Gaby Jianu Orchestratie: Mircea Stan Text:Alex Nacu Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!!
Iuly Neamtu - Imi fac pacate cu tine ( Remix )  2019
Iuly Neamtu - Imi fac pacate cu tine ( Remix ) 2019
Acum an
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Muzica-instrumental-mix master: Mircea Stan
Iuly Neamtu - Daca am bani am ca merit ( Video Oficial ) 2019
Iuly Neamtu - Daca am bani am ca merit ( Video Oficial ) 2019
Acum an
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Muzica-instrumental-mix master: Mircea Stan Video: Vere Production Text: Alex Nacu Strofa 1 Ma cunoaste lumea imi stie omenia Nu-mi patez obrazul, mi-am pastrat mandria Si mi-e respectata peste tot valoarea Standardele mele, fala si onoarea Refren Daca am bani am ca merit, fiindca am muncit Nu mi-e teama ca raman vreodata falit N-am furat, am tras din greu sa fiu astazi mare Ca asa e viata asta, n-ai bani, n-ai valoare Strofa 2 Chiar daca tot timpul, nu mi-a fost usor N-am fost niciodata la nimeni dator Mi-a placut sa fiu un om de cuvant Si-am ajuns prin munca sa fiu cine sunt Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!!
Iuly Neamtu - Imi fac pacate cu tine ( Video Oficial ) 2018
Iuly Neamtu - Imi fac pacate cu tine ( Video Oficial ) 2018
Acum 2 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Orchestratie: Vere Production Video: Gaby Jianu Text: Alex Nacu Strofa 1 Tu nu glumesti nu stii sa te prefaci Si pe sub piele mi te bagi Te-am ginit stiu ce vrei faci Vrei cu privirea ta sa ma dezbraci Tu nu glumesti deloc nu te prefaci Pe sub piele mi te bagi Si sa fiu sincer ma atragi Adevarat esti buna-n draci Refren Nu te mai uita la mine Ca-mi fac pacate cu tine Nici iadul nu ma mai primeste Uitati-va la ea cum zambeste Strofa 2 As vrea mai mult dar nu se poate Nu pot sa stau mai mult de-o noapte Sa ne facem poftele toate Mergem amandoi la hotel o noapte Oricat ai fi tu de discreta Mai mult nu pot, ca am verigheta Decat asa mai bine lasa Ne vede lumea si-mi fac cearta-n casa Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!!
Iuly Neamtu - Sistem Bamboo Chaboo ( Video Live ) 2018
Iuly Neamtu - Sistem Bamboo Chaboo ( Video Live ) 2018
Acum 2 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/
Live Iuly Neamtu - Inabordabila ( La Giurgiu ) 2017
Live Iuly Neamtu - Inabordabila ( La Giurgiu ) 2017
Acum 2 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Video: Paka
Live Iuly Neamtu - Sistemul din Maroc 2017
Live Iuly Neamtu - Sistemul din Maroc 2017
Acum 2 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial
Iuly Neamtu - Colaj de dragoste
Iuly Neamtu - Colaj de dragoste
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial
Iuly Neamtu - Ce s-a ales de viata mea ( Video Oficial ) HIT 2017
Iuly Neamtu - Ce s-a ales de viata mea ( Video Oficial ) HIT 2017
Acum 3 ani
Download iTunes: itunes.apple.com/ro/album/ce-sa-ales-de-viata-mea-single/1455342071?l=ro Spotify: open.spotify.com/artist/5d3bc9MSib3NPeIDxYIIWD?si=k16WuNk2SFW-TKR3dAZ9RA ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Video: Gaby Jianu Orchestratie: Ony de la Giurgiu Text: Alex Nacu Text: Nu pot mama sa mananc ca ma gandesc la ea Uite-te si tu ce s-a ales de viata mea Nopti intregi nu dorm,nu dorm si plang din vina ei Cum pot sa mai am incredere-n femei Care-o fi sa fie-a mea N-o sa ia pe-altcineva Legata la ochi de-ar fii Si-n pamant tot m-ar gasi x2 Viata mea nu-i un aeroport Cine pleaca sa plece de tot Viata mea nu e casa oricui Refugiul nimanui x2 Orice om face greseli,ca nu suntem perfecti Totu-i omenesc, in viata din greseli inveti Oameni buni si rai,toti stam la rand la fericire Nu te numesti om,pana nu suferi din iubire Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!!
Iuly Neamtu - Inabordabila (Video Oficial) HIT 2017
Iuly Neamtu - Inabordabila (Video Oficial) HIT 2017
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina Facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!! Video:Vere Production Text:Alex Nacu Locatie:Piscina Dana V
Iuly Neamtu - Iti promit sa te iubesc 2017 ( la repetitii )
Iuly Neamtu - Iti promit sa te iubesc 2017 ( la repetitii )
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/
Iuly Neamtu - Fiecare noapte 2017  ( Video Live )
Iuly Neamtu - Fiecare noapte 2017 ( Video Live )
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/
Iuly Neamtu - Daca ajuti pe cineva 2013
Iuly Neamtu - Daca ajuti pe cineva 2013
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Din vina ta
Iuly Neamtu - Din vina ta
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/
Iuly Neamtu si Ninel de la Braila - Te iubesc pan-oi muri HIT
Iuly Neamtu si Ninel de la Braila - Te iubesc pan-oi muri HIT
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Mihaita Adrian - Amintirile cu noi HIT 2017
Mihaita Adrian - Amintirile cu noi HIT 2017
Acum 3 ani
ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html
Iuly Neamtu - Cu tine sunt fericit 2017 ( Video Live )
Iuly Neamtu - Cu tine sunt fericit 2017 ( Video Live )
Acum 3 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/
Iuly Neamtu - Prin cate rele am trecut (la rece) 2016
Iuly Neamtu - Prin cate rele am trecut (la rece) 2016
Acum 4 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Program Botez Giurgiu
Iuly Neamtu - Program Botez Giurgiu
Acum 5 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Botez Giurgiu
Iuly Neamtu - Botez Giurgiu
Acum 5 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Baba mea 2015 ( Video live )
Iuly Neamtu - Baba mea 2015 ( Video live )
Acum 5 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Lasati femeile sa faca ce vor (Video live)
Iuly Neamtu - Lasati femeile sa faca ce vor (Video live)
Acum 5 ani
Pt contactarea solistului apelati cu incredere: 0727 596 414
IULY NEAMTU - DRAGOSTEA MA OCOLESTE ( Video Oficial ) HIT
IULY NEAMTU - DRAGOSTEA MA OCOLESTE ( Video Oficial ) HIT
Acum 5 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414 Pagina facebook m.facebook.com/IulyNeamtu1/ Toate drepturile rezervate © Iuly Neamtu Oficial Nu repostati clipul pe alte canale pentru ca va fi sters!!!
Iuly Neamtu - Orice om are o poveste
Iuly Neamtu - Orice om are o poveste
Acum 6 ani
Pt contact: 0727596414
Live Iuly Neamtu - Te respect nevasta
Live Iuly Neamtu - Te respect nevasta
Acum 6 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Iuly Neamtu - Iubire iubirea mea 2013
Iuly Neamtu - Iubire iubirea mea 2013
Acum 7 ani
ABONATI-VA ro-zone.info/user/sJoWLl8QEO5A98pOj4E7XA.html Pentru contactarea solistului sunati la :0727 596 414
Live Iuly Neamtu 2013
Live Iuly Neamtu 2013
Acum 7 ani
music
Victoria Gaspar Gaspar
Victoria Gaspar Gaspar - Acum 26 minute
Faina milodie
Augusta Jurca
Augusta Jurca - Acum 57 minute
TOOOOOPPPP
baciu violeta
baciu violeta - Acum oră
Cea mai frumoasa melodie 💖💖💖👑😍😘
Andreea Diana
Andreea Diana - Acum oră
Cea mai tare melodie ❤
Laviniu Roxana
Laviniu Roxana - Acum 2 ore
Iuly Neamtu dc nu te lasi de cantat frate ? Poti sa imi raspunzi te rog
micu luiza
micu luiza - Acum 2 ore
Asa sa fii fost toate manelele 🤗😅
Andreea Dumitrachie andreea
Andreea Dumitrachie andreea - Acum 3 ore
Se pisa pe rafaielo si vulpita
Andreea Dumitrachie andreea
Andreea Dumitrachie andreea - Acum 3 ore
Bvv foarte frumos
Maryo. R
Maryo. R - Acum 3 ore
Mamaaaa E prea toppp😍♥️
Stefania Cula
Stefania Cula - Acum 4 ore
Şukar 👍👍
Daniela Florentina
Daniela Florentina - Acum 4 ore
PREA TOP!!!Ar trebui să fie locul 1!!!!Super tareeee❤❤❤❤
ade
ade - Acum 4 ore
Una din dansatoare nu e Emili Burghelea?
Bia Muntean
Bia Muntean - Acum 5 ore
Frumos
NeTriX x
NeTriX x - Acum 5 ore
Videoclipul asta imi face pofta de laba si de ph
maria dd
maria dd - Acum 5 ore
Borasc
Luminita Raducanu
Luminita Raducanu - Acum 6 ore
Cea mai frumoasa instrumentala
Vasia Mihaela
Vasia Mihaela - Acum 6 ore
Bună, Iuly Neamțu, sa ai o săptămână cât se poate de frumoasa.
Franga Monalisa
Franga Monalisa - Acum 7 ore
♥️♥️♥️♥️
Alice Jung
Alice Jung - Acum 7 ore
🔝🔝🔝❤️
Gabor Marko
Gabor Marko - Acum 7 ore
Cand apare a2piesa cu costel biju
Gabor Marko
Gabor Marko - Acum 7 ore
Toti iam vzt chilotii
Andreea Neamtu
Andreea Neamtu - Acum 7 ore
Bombă nucleară 💣💥
Mario Mario
Mario Mario - Acum 7 ore
Cea mai tare melodie o ador
savu lenuta
savu lenuta - Acum 8 ore
E foarte frumoasa
Alexandra B
Alexandra B - Acum 8 ore
Am văzut-o in videoclip pe Emy aia care se iubea cu Viorel pe la acces direct
andra María
andra María - Acum 9 ore
Cea mai frumoasă melodie 💪💪❤️❤️
negroo 08
negroo 08 - Acum 10 ore
Ba nu e emy dansatoare de la acces direct care i-au dansat lu Viorel??
Stefan Stoica
Stefan Stoica - Acum 11 ore
Numai eu am văzut că e acolo floricica dansatoarea din vulpita și Viorel ???
Elena Simion
Elena Simion - Acum 12 ore
Vreau sa dascarc melodia
780501 GC
780501 GC - Acum 12 ore
Marinica Namol ???🎷🎷🎷🎷????
MOoxXU
MOoxXU - Acum 16 ore
bineee iulyyy.. succes.. si tine.o tot asa.. sa fi serios.. ca o sa ajungi mare.. ai un talent.. ai grija de el..!!! big up!!! ;) :D
banana 05
banana 05 - Acum 17 ore
In sfarsit ceva fără plasticul ala de pucean....
Albert
Albert - Acum 18 ore
Intr-o zi de 10 ori, e ok =)) Foarte misto melodia😂
Paul 92
Paul 92 - Acum 19 ore
Și taraf haidukos are o melodie așa...
Valtizan Adela
Valtizan Adela - Acum 19 ore
E wow
Ciprian Preda
Ciprian Preda - Acum 20 ore
Te pup sărut mâna ți-e și la familia ta te pup pentru melodia asta 😘😘😘😘😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mihai Ionut
Mihai Ionut - Acum 20 ore
Hmmm cred ca imi cam place melodia asta😝❤
GRAND THEFT auto
GRAND THEFT auto - Acum 20 ore
Cineva de la iancu?:)
Evelina Tudureanu
Evelina Tudureanu - Acum 21 oră
Mama da faină melodie!🥵❤🤤🥰
no ddreamoutloud
no ddreamoutloud - Acum 21 oră
lauraaa🔝🔝🔝
Florin NG.
Florin NG. - Acum 21 oră
Știe cineva cum pun pe repeat de pe telefon?
Vanessa vane
Vanessa vane - Acum 21 oră
Ador peste este top🥰🥰🥰🥰🥰🍹
Maeius Gruia
Maeius Gruia - Acum 21 oră
Wft6r
Leo the best
Leo the best - Acum 21 oră
Si in fusta e borcanu
Mira Burnei
Mira Burnei - Acum 21 oră
Video face tot 🤣🤣🤣🤣🤣
Ralucaaam
Ralucaaam - Acum 22 ore
Top❤️
Dorutz Nicushor
Dorutz Nicushor - Acum 22 ore
la nebunie mi place nu ma mai satur de ea :p <3 ...in top 10 va vreau (Y)
aurel. ro
aurel. ro - Acum 22 ore
Culita sterp
arsat Socoliuc
arsat Socoliuc - Acum 22 ore
Guta e nr 1 asta e vrajeala😂😂😂😂😂
Dorutz Nicushor
Dorutz Nicushor - Acum 22 ore
Super piesa bravo fratilor <3
alex vlogs Iacob
alex vlogs Iacob - Acum 22 ore
Nr 1 în trending o să fie,si o să fie mult timp nu ca Abi si Vulpița!❤
Simona Alexandra Teslaru
Simona Alexandra Teslaru - Acum 23 ore
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vinoto Boss
Vinoto Boss - Acum 23 ore
Tare
Feaca Geana
Feaca Geana - Acum 23 ore
Frumoasa piesă
Alexia Ciulcu
Alexia Ciulcu - Acum 23 ore
Tiganie
Ionel Serban
Ionel Serban - Acum o Zi
1e
Marya Antonia
Marya Antonia - Acum o Zi
Lui Emi , i sau vazut chiloti 😂😂
CiP Ciprian
CiP Ciprian - Acum o Zi
Mai oameni..sunt underground 4ever.. tatuat....nu ascult manele din 90....dar asta e misto rau..
Andrea David
Andrea David - Acum o Zi
♥️
radu radu
radu radu - Acum o Zi
ce cauta disslike-urile la melodia asta smechera ' like iuly
Kader Ismail
Kader Ismail - Acum o Zi
Bus I Mi SENI cm, din. Mami. Oana sima a97z ,K i. R ala
DIZOMAN PE VIAȚĂ
DIZOMAN PE VIAȚĂ - Acum o Zi
Fresh, da' parca era mai tare prima varianta
Narcis Narcis
Narcis Narcis - Acum o Zi
Like dacă îți place muzica
Stoica Marta
Stoica Marta - Acum o Zi
⁹²|°°°
Mihai Jimblaru
Mihai Jimblaru - Acum o Zi
Hatz
Mihai Jimblaru
Mihai Jimblaru - Acum o Zi
Hatz
Manole Floarea manole
Manole Floarea manole - Acum o Zi
Frumos. Dar se.termină. repede
Manole Floarea manole
Manole Floarea manole - Acum o Zi
Frumos dar.se.termină. repede
Pablo
Pablo - Acum o Zi
Bune rău gagicile
Iam Alin
Iam Alin - Acum o Zi
Pirandele fac tot video-ul 😍
X BOSS
X BOSS - Acum o Zi
Mstyim
Sain Savanicolita
Sain Savanicolita - Acum o Zi
A disposizione per qualsiasi chia o necessità
Deni Denisa
Deni Denisa - Acum o Zi
Nr 1, VOT NR 1 !!!❤❤❤🦋❤❤🦋❤❤❤
Radita Burcea
Radita Burcea - Acum o Zi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😙😙
Isac Constantin
Isac Constantin - Acum o Zi
Bddue8iriufjgjcjcjrooifufiififiudgcdiidutiufuyf
Isac Constantin
Isac Constantin - Acum o Zi
2166dycggrhyfufu
Isac Constantin
Isac Constantin - Acum o Zi
2yf66f7r7e7er
NSD AP
NSD AP - Acum o Zi
Biju, mereu talent si caterinca 🤣😘
Raduca Viorel relu
Raduca Viorel relu - Acum o Zi
Uxs
Asyツ
Asyツ - Acum o Zi
Bombă😂
Lorena Ciufulica
Lorena Ciufulica - Acum o Zi
Mamai o pune mereu
Gabriela Saramet
Gabriela Saramet - Acum o Zi
Mie imi place doar cand cânta fata
Cippi David
Cippi David - Acum o Zi
Ua
florina pantur
florina pantur - Acum o Zi
Felicitari! 💯Tine-o tot asa!
Mihaela Până la sfârșitul anului
Mihaela Până la sfârșitul anului - Acum o Zi
Adevărat
Livia Dragos
Livia Dragos - Acum o Zi
O ascult in fiecare zii❤❤❤❤💣💣💣💣💣💣💣
CioLex
CioLex - Acum o Zi
Copie ieftina a lui Biju.. de fetele din clip nu mai spun. Bleah!
Ciprian Preda
Ciprian Preda - Acum o Zi
Te pup Iuli ești nr unu frumoasa melodie
Mihi Mds
Mihi Mds - Acum 2 Zile
Bravo boss
pay2win
pay2win - Acum 2 Zile
De la badeaa =)))
micu dumitru
micu dumitru - Acum 2 Zile
T
Simion Sanda
Simion Sanda - Acum 2 Zile
Hauuu hauuu
Cabral Ibaka
Cabral Ibaka - Acum 2 Zile
Gagii vor da dislike
Victoras Garoafa
Victoras Garoafa - Acum 2 Zile
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤