DAU TELEVIZIUNEA IN JUDECATA

16 538
223
 
Video-ul de azi nu e despre RTV, e despre educatie si cum, prin lipsa ei, suntem foarte usor de dezinformat. Va rog sa dati un share daca sunteti de acord cu mesajul meu. Multumesc!
TRICOURI, HANORACE, ACCESORII: shop.5gang.ro
Instagram: instagram.com/selly
TikTok: www.tiktok.com/@selly
Booking Selly & 5GANG: booking@5gang.ro
Business: marketing@globalrecords.com
SELLY SHOW LIVE: ro-zone.info/user/3usSeqCMYw2rNhMl2kmEMA.html
5GANG:
5gang.ro
ro-zone.info
instagram.com/5gang
Multumesc de vizionare, s-aveti o zi faina!
© Selly® Media Network. All rights reserved.
Divertisment
Durată: 19:57

Comentarii

Elena Petersen
Elena Petersen - Acum 3 ore
Nimic este transparent în instituțiile statului ...NIMIC...Onestitate ..ZERO
Este o totală lipsă de CREDIBILITATE
Atâta timp cât nu se schimbă mentalitatea în general a românilor NIMIC SE VA SCHIMBA...NIMIC.
ONESTITATE + TRANSPARENȚĂ în orice activitate este egal cu CREDIBILITATE.Valori pierdute și greu de recuperat când nu se respectă legile constituționale de cei ce sunt aleși ca lideri a gospodări țara și a servi cetățenilor ei. Acești lideri au o totală lipsă de educație elementară de cei șapte ani de-acasă.Prin lege se construiește o țară nu prin încălcarea ei.Extrem de dificil a schimba lucrurile în orice domeniu.. sigur în primul rând sistemul de educație.Așa cum explică acest tânăr entuziast cum ar fi ideal, așa funcționează educația în Finlanda în Danemarca de la grădiniță până la universități apoi poți studia tot restul vieții mai ales cu schimbările în tehnologia de astăzi în computerizare...este necesară o educație civică mai ales a populației...dar nu se face nimic.
Sper ca tineri entuziaști ca acest tânăr să schimbe lucrurile într-o bună zi. Toți avem de câștigat în societatea civilă..
Dar atâta timp cât minciuna, manipularea și fake news continuă nu avem o șansă.Iar acești tineri vor emigra a studia și a-și crea o familie pe alte meleaguri ca multe milioane de alți români care au plecat unde au văzut cu ochii pentru a câștiga un salariu mai decent și ai ajuta și pe cei de-acasă... Este o titanică muncă a schimba țara la o normalitate.. după un liderat de 30 de ani de incompetență. 30 de ani de INEPTOCRAȚIE nu de DEMOCRAȚIE
Habar nu au mulți cei aia democrație și cu ce se mănâncă.. Libertatea democratică la noi se a înțeles greșit
este un libertinaj de o promiscuitate fără precedent.. fiecare face ce vrea și cum îl duce capul... trist dar ăsta-i adevărul.. sunt români contra români cei ce au distrus țara și restul spectatori la distrugere de 30 de ani.
Nu se mai poate tolera ce se întîmplă ... dar cum se rezolvă??? Asta-i întrebarea.Modul de viață este CORUPȚIA la toate nivelele sociale.
Și asta a dus la ură și dezbinare.
Românii nu sunt uniți iar solidari nici atât..Doar gura mare .. interminabile hemoragii verbale..,dar fapte concrete ZERO.Mă opresc aici pentru că sunt multe de spus și nu voi termina ... cert este că astfel de atitudini termină cu noi ca nație
NE FURĂM SINGURI CĂCIULA
MĂ DOARE ROMÂNIA
mew
mew - Acum 11 ore
TOT CE ZICI PLUS PERIOADA ASTA DE PANDEMIE IN CARE N-AU FACUT ABSOLUT NIMIC!!! Au venit cu niste solutii de tot rahatu si si-au batut joc de copii dar mai ales de parinti si profesori. Sa vezi ce penibile sunt orele online in care profesorul are un rahat de laptop de doi lei si nu se aude si nici nu se vede pe camere. Mai mult decat atat, trebuie sa gestioneze doua entitati separate: copiii din clasa si pe cei din online in acelasi timp. Isese un haos fara precedent. Iar profesorul e incoltit pentru ca e obligat sa urmeze programa cu elevii, PROGRAMA CARE NU S-A ADAPTAT NOILOR CONDITII DE CRIZA. E horror!!!
Ca sa nu mai zicem ca miniserul a decis ca un parinte sa fie compromis: el nu mai are dreptul sa munceasca, sa aduca bani in casa pentru ca trebuie sa tina loc de scoala (atunci cand in online nu se intelege nimic, parintele are datoria sa predea -cum poate, daca poate- copilului ce nu a fost in stare profesorul sa transmita prin microfoane de DOI LEI) deci el e legat de casa si de orele online dar de platit TAXE tot plateste. PE CE LUME TRAIM!?!?!?
Multumim ca mai aduci putina lumina in intunericul asta: noaptea mintii!
ce faci fa
ce faci fa - Acum 17 ore
trag spice:))
Cristian Nita
Cristian Nita - Acum o Zi
Dar tu nu vei rating? De ce esti ipocrit...esti isteț dar hai ca deja întreci masura. In ziua de azi toti aleargă după senzational ce e asa greu.??
Catalin Marica
Catalin Marica - Acum o Zi
Sustin, chiar daca sunt un elev trecut de 40 de ani! Singurele mele Stiri din Romania sunt continutul creat de tine/voi. Mi-e mila de angajatii unor televiziuni din Ro, sincer. :)
Bruma Robert
Bruma Robert - Acum o Zi
Selly: și-a pus aparat dentar
RTV: Selly scoate dinții oamenilor pe stradă
Haidiner Darius
Haidiner Darius - Acum o Zi
Selly președinte
vision world
vision world - Acum o Zi
Șeli are dreptate
Ilie Petre
Ilie Petre - Acum 2 Zile
BA IO M-AM CAM SATURAT DE SELLY ASTA,NUMAI DE EL SE VORBESTE!AI CURAJ MA SA TE LASI DE YOUTUBE ,4LUNI,1 SAPTAMANA, 4 ZILE,1 ORA,40 DE MINUTE SI 10 SECUNDE?POATE DUPAIA IMI VINE IAR CHEFU SA MA UIT LA VLOGG-URILE TALE! :) N-AI STA NICI MACAR O ORA FARA SA INTRI PE YOUTUBE SA TE MAI UITI CATE VIZIONARI AI,CATI ABONATI MAI AI ETC.ETC....MDEA...
• shadow •
• shadow • - Acum 2 Zile
Ce crezuli
razvan
razvan - Acum 2 Zile
asta insemna razboi hai la razboi youtuberi vs tv
Galan Raul
Galan Raul - Acum 3 Zile
Asa sa faci asa merita
mamata
mamata - Acum 3 Zile
"Abi talent il acuza pe shelly de consum de droguri"...Da...Abi talent, o mare valoare a tarii si o mare voce a credibilitatii. Big bruh moment
David Badea
David Badea - Acum 3 Zile
Selly: isi hraneste animalul de companie
RTV: Selly isi drogheaza animalul!
Alexia Bejan
Alexia Bejan - Acum 3 Zile
Eu nu înțeleg......tu fumezi,și toți sunt ceva de gen 🤯😰
Frate este viața lui macar nu fumează pe vloguri sa nu dea un exemplu rău...
Samira Achim
Samira Achim - Acum 3 Zile
Cât de mincinoasă este România chiar și PSD minte deci nu mai sunt speranțe mari
Samira Achim
Samira Achim - Acum 3 Zile
România TV este numa minciună
Catalina Gîrd
Catalina Gîrd - Acum 4 Zile
Pai daca tu ca prostu faci numai prosti...
Madalina Caragheorghe
Madalina Caragheorghe - Acum 4 Zile
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑UAAAAAAAAAAU BUNĂ IEȘT SUPR TARE
rafa boss Moldovan
rafa boss Moldovan - Acum 4 Zile
Da astia dela tele jurnal sunt prosti
Chiorean Carla
Chiorean Carla - Acum 5 Zile
Sustin si eu
Nick
Nick - Acum 5 Zile
Eu nu vad nicaieri ca numele lui e Șelly. E Selly.
Casandra Tarea
Casandra Tarea - Acum 5 Zile
https://www.youtube.com/watch?v=0PiwH6hGMzo&feature=share din pacate nu numai in Bucuresti cad tavane🙁 . In video atasat cade parte din tavan chiar in timpul serbarii de gradinita. Ai mare dreptate. Te sustin in demersul tau de a schimba sistemul educatiei din Romania!
Casandra Tarea
Casandra Tarea - Acum 5 Zile
"Asa-i la noi" si serbarea continua..
Marius Marius
Marius Marius - Acum 5 Zile
Selly nu îmi mai baga în seama
Îştea manacă câcat
Madalin Logi
Madalin Logi - Acum 5 Zile
Indeamna tinerii sa iasa la vot, altfel nu se va schimba nimic nici in urmatorul ciclu de 30 ani, fix ca pana acum. Daca vrem&vreti o tara sau un oras cat mai aproape de cele din vest (vestul Europei), atat ca administrare cat si ca "mindset" al populatiei, incearca sa convingi tinerii sa mearga la vot si sa experimenteze puterea acestuia. Educatia, de orice fel, nu se schimba doar pentru ca vrei tu sau eu sau noi, ci si pentru ca cei votati trebuie sa fie dispusi sa ne asculte cererile si sa reactioneze la ele. Revenind la video-ul de fata, puterea educatiei sta si-n televiziunile urmarite, un popor educat va evita televiziunile de scandal care prezinta subiecte facile - pentru privitorul (sub)mediocru, si va fi concentrat pe lucrurile cu adevarat importante pentru acesta si pentru copiii lor - unul dintre cele mai importante fiind chiar educatia. Constientizarea problemelor fara motivatia schimbarii nu ajuta la nimic, ci doar creeaza sau creste nivelul de frustrare deja existent. Mai sunt cateva zile si sunt convins ca tinerii sunt in aceeasi dilema ca si pana acum "eu cu cine votez?" - pentru ca nu le-a explicat nimeni si multi dintre ei nici n-au fost suficient de curiosi sa caute si sa se documenteze singuri care-s diferentele dintre candidati. Au preferat varianta usoara, care se tot vehiculeaza peste tot - "toti sunt la fel", dar asta-i fals, foarte fals. Ca si tine, sunt din Craiova si am terminat F.B. - cu ceva mai multi ani in urma, si pot vedea, la nivel local, ca tinerii sunt indiferenti la problemele orasului, se concentreaza pe problemele lor fara sa constientizeze ca multe dintre ele sunt generate fix de problemele orasului lor. Asa ca, daca vrei nu doar sa fii parte din schimbare, ci sa pui umarul la aceasta, indeamna tinerii sa iasa la vot.
Teodora Bianca TAMAS
Teodora Bianca TAMAS - Acum 6 Zile
Aia cu tigara e adevarata se vedeeee
Robert Chefu
Robert Chefu - Acum 6 Zile
Continua,e o placere sa vad oameni ca tine care au ambitie,curaj ,determinare,bravo.
Adelina Tattoo
Adelina Tattoo - Acum 6 Zile
Urmăriți va rog documentarul The Social Dilemma!!!
Idei impreuna cu Ilinca
Idei impreuna cu Ilinca - Acum 7 Zile
AI DEPTATE
XSkeleton Vlog
XSkeleton Vlog - Acum 7 Zile
in general nu sunt un fan al tau dar asta e amuzant
Dani Ventanal
Dani Ventanal - Acum 7 Zile
Toti jurnalistii sunt incompetenti!
BUFU BUFU
BUFU BUFU - Acum 7 Zile
Selly recomand un video cu Malin bot ,cu si despre educatie..Mai ales despre televiziunile din romania👍
Dragolondon Drago
Dragolondon Drago - Acum 7 Zile
Adevarat habar nu au
Dragolondon Drago
Dragolondon Drago - Acum 7 Zile
Stoarceii Selly ca astia nu fac diferenta intre galbenus si albus
pay max
pay max - Acum 7 Zile
Scoala a inceput, si deja sunt super incarcat. 7 ore, mai ales ca sunt de dupa amiaza, ajung acasa, mananc stau putin fac temele si dupa stau putin la pc si dupa iar in pat. M-am saturat sincer, vreau o schimbare.
Valy Valy
Valy Valy - Acum 8 Zile
Când îți mai bușești mașinuța ? Copil de bani gata! Dak mai era Ceaușescu, tu nu mai existai! Nici Vulpița, nici Vlad Alexandrescu, etc! La școala de corecție cu tine!!!
Madalina Cojocaru
Madalina Cojocaru - Acum 8 Zile
E perfect adevărat tot ce spui! Trebuia sa te asculte și Anisie! Nu renunța! Copiii noștri au nevoie de tine!
hada gb
hada gb - Acum 8 Zile
asta de cand are 3 milioane 😀🔫
Denis Boy_
Denis Boy_ - Acum 8 Zile
Susțin 100% dar de ce nu faci o petitie?eu semnez
Andrei091989
Andrei091989 - Acum 8 Zile
Când fabrici știri, spui ”pe surse”. RTV este o mizerie ordinară care n-are ce să caută pe o grilă tv!
următor